Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
co do zapychaczy w Hitman reborn jest kilka(nascie ) epków zawsze można je ominąć:P
Czy Anime lub Manga skończy sie sezonie z Byakuran?? Czy jescze cos tam wymyslą?? Poki co poszli troche na około zeby przedłużyć serie,ale fajnie im to wyszło:)
Mówiłem sobie, że jedynym tasiemcem jakiego będę oglądał będzie Bleach, ale jakiś czas temu dość dużo pozytywnych opinii słyszałem o Hitman Reborn! Tak więc chcę dać szanse temu animcowi. Tylko mam problemik=zapytanie. Jeśli chodzi o tasiemce to zawsze rmvb bądź mp4 oscylujące w granicach 90mb (jakoś nie wyobrażam sobie przy tasiemcu choćby takim OneP ściągać odcinki po 170mb )
Znacie stronkę typu realitylapse czy ani-haven.net gdzie wypuszczają HR! w mp4 90mb bądź rmvb? W ostateczności będę ssać z realitylapse, ale u nich pliczki pogorszyły się jakościowo nawet jak na rmvb jest gorzej niż mogło by być. Na animea pewnie miałbym to czego szukam, ale nie udostępniają już tam HR! z powodu licencji
Ja znam pare stron z rmvb ale jakość musisz sprawdzić sam.
http://www.anime-sensei.net/2006/10/kat … eborn.html
http://cyber12.com/page-87.html (wersja LQ jest na dole strony )
Ps. Te posty raczej powinny być w Skąd wziąć?/Poszukuję ;P
http://www.cyber12.com/page-Hitman_Reborn.html tutaj masz HQ and LQ.
Co do samego anime. Przebrnąłem przez te pierwszych 20 epków i animiec, nawet mi się spodobał, ale wkurzają te głupkowate historie pomiędzy walkami, po prostu za dużo ich jest. Rozumiem, zarzucenie czegoś lżejszego, żeby się walki nie przejadły, ale bez przesady. Aktualnie zacząłem sagę z tą przyszłością i na razie fajnie się zapowiada ^^ Ale najlepszy Shounen to i tak zostanie dla mnie One Piece
@
Btw. zna ktoś stronkę(najlepiej MU) gdzie mogę ściągnąć odcinki w bardzo dobrej jakości najlepiej HD, te które zostały wydane oczywiście. dzięki z góry
Ostatnio edytowany przez Harz (2009-10-13 08:29:44)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Harz, nic nie zostało wydane w hd. Dopiero od odcinka 102 zmieniono aspect ratio z 4:3 na 16:9. Innymi słowy, do 101 włącznie było 640x480, od 102 704x396 i różne warianty (łącznie z upscalowaniem).
Wiadomo coś na temat kolejnego sezonu? Bo dzisiaj wbijam na AniDB, żeby sprawdzić ile odcinków jestem do tyłu, a tu mi wyskakuje koniec serii na 203 odcinku
A myślałem, że to tylko pogłoski. Cóż, Hitmana spotkało to, co Gintamę - za bardzo dogoniono mangę, więc skończon animu na określonej, zamkniętej historii.
Wcale bym się nie zdziwił, jakby to był koniec serii.
Mam nadzieję, że kiedyś zrobią kontynuację...
Seria skończyła się na akcji z Byakuranem, tak?
Tak, trzeba będzie się za mangę chyba wziąć. Jakby kogoś to interesowało to anime skończyło się na 282 chapterze, więc należy zacząć czytać od 283.
Dzięki, mogę sobie teraz obejrzeć. A mangę polecam - fajerwerków się nie spodziewajcie, ale na pewno lepsza od animca.
Pewnie będzie tak ja z Inuyashą Skończą man to zrobią kontynuacje...
Ostatnio edytowany przez Dragon23 (2010-09-25 15:45:21)
Dzięki, mogę sobie teraz obejrzeć. A mangę polecam - fajerwerków się nie spodziewajcie, ale na pewno lepsza od animca.
Dużo lepsze i przynajmniej nie ma tego, co denerwuje najbardziej, fffffiiiillllleeeerrrróóóóówwww!!
Dziś czarny dzień dla fanów Reborna. Oficjalnie potwierdzono zakończenie mangi pod koniec grudnia t.r Info: http://www.capsulecomputers.com.au/2012 … mber-12th/
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-10-30 18:43:21)
Wielka szkoda, że tak fajna manga się kończy. Mam tylko nadzieję, że to nie jest spowodowane jakimś konfliktem, tylko co najwyżej wypaleniem się autorki. Przynajmniej nie będzie tego ciągnęła, skoro nie ma już pomysłów. Air gear też zakończono, mam nadzieję, że Hitman dostanie wznowienie anime, a Air Gear odświeżenie i pójście dalej niż w obecnym anime.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-30 18:47:12)
Strony Poprzednia 1 2 3