Nie jesteś zalogowany.
Grupa szykuje się na całkiem nowe cacko.
Z tej okazji powstał Trailer
AnimeBratTV? Czyżby szykował nam się kolejny serwis z seriami anime w wersji on-line? Namnożyło się tego ostatnio ;p Mam nadzieję, że będziecie się jakoś wyróżniać na tle konkurencji? ^^
Tak, swoimi lichymi napisami będą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tu raczej chodzi o TV na schoutcascie - coś co już na początku powstania HaremTeamu zapowiadaliśmy, że powstanie - podprowadzili nam pomysł
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Quithe Jakimi lichymi napisami ?:O
TY czujesz do mnie jakaś urazę ?
Że dokuczasz mi, czy tam AB, tym swoimi tekstami ? ^_^
Uważam cie za porządnego człowieka :] mam nadzieje że mogę tego samego od ciebie oczekiwać w stosunku do mnie :]
DiamondBack nie chce nic zdradzać, ale projekt już był planowany pół roku temu.
Dopiero teraz go realizuje
Co do tematu ja a4u to nawet o nim nie wiedziałem.
Dopiero jak sam mi o nim na gg napisałeś xD
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-23 11:06:55)
ファンのファンのために
A radio anime będzie? Będziecie mogli robić słuchowisko mangowe... Ciekawy pomysł.
Tak, swoimi lichymi napisami będą smile_big
Pięknie... Moerator, a naśmiewa się z innych.
Pięknie... Moerator, a naśmiewa się z innych.
Pięknie... User, a nie zauważył żartu.
Ostatnio edytowany przez Klapo (2009-07-18 03:47:13)
Program tv troszkę się opóźni ,
Powód: Napotkał AB kryzys.
Fani M&A by pomogli z wyjścia.....
ファンのファンのために
AB postanowiło otworzyć nabór !
Dostępne funkcje:
Newsy
Co tu dużo pisać.
Dodawanie jako tako ciekawych, mniej ciekawych newsów.
Hitofan: -> przekierowanie
Nic szczególnego lecz na bank nie recenzje anime. :]
Po prostu opisy postaci.
Otaku: -> Przekierowanie
Dodawanie OP/ED/AMV
Kontakt:
PW
Email: czolgi@animebrat.pl
GG: 6783217
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-07-30 00:27:42)
ファンのファンのために
Jak potrzebujecie to mogę kodować Denpateki na Kanojo. Mró-rawa już dawno mam skodowanego z ISO, więc jak zainteresowanie jest, to pisać.
Zastanawiam się również, czy nie złożyć propozycji kodowania do Toshokan Sensou (o ile będzie taka konieczność), lecz wpierw muszę sprawdzić poziom tłumaczenia.
Ty się, Kira, zajmij lepiej rozpoczętymi już projektami, a nie będziesz wchodził w nowe i to z AB
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Panie modzie, chętnie bym się zabrał za nasze wspólne (4?) projekty, gdyby ludzie pooddawaliby mi to, co mi wiszą. Ale o tym pogadamy na gg, jak już
a nie będziesz wchodził w nowe i to z AB
Quithe nie wiem co ty masz do AB, ale z czego zauważyłem to na każdym kroku masz jakieś ''ALE''
Chyba mi nie powiesz '' bo mi się nudzi '' :O
ファンのファンのために
Zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy w dziale gry na stronie Animebrat
Nie no jestem w szoku , w życiu bym nie wpadł na takim pomysł z grami xD
Podam przekierowanie bo ludziska mogą się pogubić
Gra - wersja opisowa
Gra - wersja obrazkowa
ファンのファンのために
Lol, kryzys? UPADEK? No bez jaj xD Mró-chan ma od roku kryzys a jakoś żyje i ma się całkiem dobrze. Fansuby wydajecie całkiem szybko i na bierząco więc o co kaman? A to że strony nikt nie odwiedza, na forum nikt się nie udziela... cóż, standard. Nawalili tyle tych pseudoserwisów że ludziom odechciewa się gdziekolwiek rejestrować, a tym bardziej czynnie się udzielać... no właśniew, druga sprawa to czas, a raczej jego znikoma ilość. Trzeba cierpliwie czekać, nie pozostało nic innego.
Jeżeli przez jakiś okres nadal będzie taki brak zainteresowania, program tv nie ruszy , to będzie mi bardzo przykro i Będę musiał zamknąć stronę na Amen.
Tym to mnie zabiłeś... Jak program nie ruszy to strona idzie w diabły... ciekawe co na to reszta. Poza tym z tego co widzę, to wszystko u was jest robione na siłe oraz jest powtarzaniem schematów (gierki forumowe i tym podobne bzdety)
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-08-15 15:59:16)
_KiRA nie chodzi o to że na siłę.
Fakt te zdanie troszkę kijowo brzmi :] poprawiłem jak trzeba.
Co do forum nie do końca mi chodzi o nie.
Tylko o bardziej zainteresowanie ekipy na stronę. Bo gdyby włożyli w to troszkę wysiłku to jestem pewien że jakieś zainteresowanie od ludzi by się znalazło :]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-08-15 16:06:54)
ファンのファンのために
Powiem tyle, za dużo się tego porobiło w necie, a wszyscy reklamują swoje stronki na wszelkie możliwe sposoby (niektórzy to sobie do gardła skaczą >.>). Człowiek dorosły, który osiągnie pewny wiek, nie ma już na wszystko tyle czasu co taki gówniarz z gimnazjum (albo sobie pogra/obejrzy coś z anime albo będzie bacznie przyglądał się forum i serwisom dot. anime.
Co do ekipy... cóż wakacje są. Wyjachać można, nie upilnujesz wszystkich, nie rozkażesz by robili to czy tamto... potem nadchodzą studia - kolejna wymówka, święta - kolejna, sesja, kolejna, i tak koło się zamyka.
PS. Na gg byś się odezwał, bo póki co nie odpowiedziałeś mi na zadane wcześniej pytanie ;]
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-08-15 16:11:33)