Nie jesteś zalogowany.
Pewnie ta xD
Pewnie ci napiszę, że nie trwają, bo robię wszystko inne tylko nie swoje projekty, jak już mam czas. Dzisiaj pewnie spróbuję jakieś kolejne Loganowe rzeczy ruszyć, zrobić QC i wydać.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Jako że na polu mamy taką pogodę, jaką mamy, a powódź szaleje wokół, chciałbym was przynajmniej nieco rozgrzać świeżą porcją roznegliżowanych panienek z To LOVE-Ru. W tym odcinku nasze dziewczyny wyruszają na plażę tylko dla kobiet. Rito także do nich dołącza, by przekonać się na własnej skórze, co znaczy mieć "pieskie szczęście".
Zapraszam do pobierania i oglądania. ^^
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Junk Town - kolejna popierdółka, lepsza moim zdaniem od Higan. 13-minutowe anime o małym chłopcu i robocie. Jak zdążę zrobić QC, to koło północy pewnie będzie porządny relek, kinówka.
Kolejny projekt Logana i zarazem obiecaną nie tak dawno kinówkę - film Hokuto no Ken z roku 1986 - można już pobierać z trackera i bota na kanale irc. Jak na taki antyk to to anime nie jest takie złe, byłem pozytywnie zaskoczony, kiedy robiłem QC. No i rzeźnia prawie jak w Hellsingu.
Tym razem przedstawiam wam teledysk, który pragnąłem zrobić już od przeszło dwóch lat. Bezskutecznie szukałem jakiegokolwiek dobrego źródła, ale w końcu je odnalazłem. A zatem zapraszam was do pobrania X2 Double X, jednego z czterech animowanych teledysków Clampa (do zsubowania został mi już tylko "Wish").
Z cyklu "Bo wszystkie dzieci nasze są" - Kami Squad przedstawia coś dla młodszej części widowni, film Digimon Savers 3D: Let`s Go to the Digital World! Jest to prezent od Logana z okazji Dnia Dziecka.
Ostatnio edytowany przez Oin (2010-06-01 00:10:23)
Kolejny projekt Logana, anime o przygodach małego wampirka o imieniu Hipira, można pobierać z trackera i bota na kanale irc.
Następne loganowe gó... Eee... Znaczy fansub. Trzy odcinki specjalne Renkin San-kyuu Magical? Pokaan. Nic więcej nie napiszę, bo mam ochotę bluzgać. Znowu.
PS Hellsing we wtorek wraca z korekty, ale kiedy Xellos zrobi timing to dalej nie wiem...
EDIT:
PRZYPOMINAM, ŻE TEMAT PEŁNI ROLĘ INFORMACYJNĄ, BO NIEKTÓRZY O TYM ZAPOMINAJĄ. MOŻNA ZADAWAĆ PYTANIA DO GRUPY, ALE NARZEKAJCIE SOBIE I WYRAŻAJCIE OPINIE GDZIE INDZIEJ.
Ostatnio edytowany przez Oin (2010-06-07 00:04:23)
No i znowu wydanie kolejnego odcinka Hellsinga Ultimate zajęło masę czasu... Ale w końcu jest!
I z QC projektu odpadł Axel, bo wziął i wyparował. Tak że tym razem robili je tylko bodzio i lilith.
Szkoda, że DVD ;( Mam nadzieję, że z 7 szybko wam pójdzie
Jest szansa na reedycję epków z BD w 720p?
Szkoda, że DVD ;( Mam nadzieję, że z 7 szybko wam pójdzie
Przecież to jest siódmy...
Jest szansa na reedycję epków z BD w 720p?
A jakiś konkretny powód dla tej reedycji? Bo ja go nie widzę, zresztą była już kiedyś o tym mowa.
No fakt, pochrzaniło mi się z tym xD
Chyba każdy wie jaka jest równica diametralna pomiędzy DVD a BD, więc co za pytanie.
Idę oglądać
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-24 20:16:28)
"Diametralna równica", rotfl.
O, tutaj była o tym mowa: http://fansubs.pl/forum/index.php/topic … ml#msg5934
Myśl co chcesz, ale to widać na większym monitorze.
Logo coś nie wyszło i podtytuł, czy co to jest:
Jam Jest Hermes. Własne Skrzydła pożerając, oswojon zostałem. (y brakuje xD, bo w j. polskim słowa oswojon nie ma xD) i zamiast "Medyk" w wojsku mówi się "Sanitariusz", ale co tam, idę dalej oglądać
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-24 20:48:05)
Własne Skrzydła pożerając, oswojon zostałem. (y brakuje xD, bo w j. polskim słowa oswojon nie ma xD)
Jest, Biblię poczytaj
A na przyszłość przypominam wszystkim, że to jest temat informacyjny, niesłużący do dyskusji.
"Skazany na zajebistość"
Dunno, strona PWN takiego nie podała Ale ogólnie i tak warto było czekać xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-24 20:56:33)
Kolejny projekt Logana i kolejna popierdółka, ale tym razem całkiem interesująca. Jest to "Dziennik nieśmiałego podróżnika" - dla wszystkich amatorów form eksperymentalnych pozycja obowiązkowa, reszcie raczej się nie spodoba.
Jako że pora jest idealna, Kami Squad, tym razem wraz z Butazaru, przedstawiają wam anime pt. Summer Wars.
Fansub gotowy do pobrania.
Xellos, dnia 16.07.2010 o 11:48, napisał:Jako że pora jest idealna, Kami Squad, tym razem wraz z Butazaru, przedstawiają wam anime pt. Summer Wars.
Fansub gotowy do pobrania.
To już jest na licencji, tylko nie podano terminu wydania xD