Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Nom :>
Zresztą to chyba logiczne, że jak ktoś przez 1,5 roku nie loguje się to ma stronę/forum gdzieś i nie wróci.
A co z postami takich osób? Znam kilka kont, na których zostało napisane po kilkaset lub ponad tysiąc postów, a na które nikt się nie logował dłużej. Wraz z kontem wylatują posty
No ale zawsze można zmienić kod aby posty zostały.
No ale zawsze można nie usuwać?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No ale zawsze można nie usuwać?
Chyba najprostsze i najbardziej czaso-oszczędne rozwiązanie ;P
Tak jest i na naszym skrypcie forum, ale to też nie jest najlepszy pomysł bo z czasem mogą wyjść kwasy typu: ktoś miał konto, machnął 100 postów, potem konto skasowano, zostało 100 postów z "czarnym nickiem", ktoś inny założył konto o takiej samej nazwie i dochodzi do nieporozumień.
IMHO kasować trzeba by tylko te konta, które są "puste" (0 komentarzy, postów, napisów), pozostałe można by zwyczajnie blokować, ew. "oznaczać na czarno" z zablokowaną możliwością założenia nowego konta o takim samym loginie.
BTW, kasowanie postów to zło, ponieważ niszczą dyskusje. Np: zamiast dialogów mamy bezsensowne monologi
Ostatnio edytowany przez Kane (2009-01-02 23:08:14)
Imperare sibi maximum est imperium
~Sousuke_PL aż tak Ci to _PL przeszkadza że aż chcesz się tego pozbyć? Jak dla mnie głupota ja bym tam został na twoim miejscu z _PL bo to nie ma chyba dużego znaczenia a przynajmniej wiadomo że jesteś z polski hihihi xD
A może wstydzi się swojego pochodzenia? o,O
Wg. mnie jak by się wstydził to by siedział na niepolskim forum ;p
Nie, fajnie że jestem z Polski, ale nie lubię tej końcówki, taka niefajna mi się wydaje, szczególnie na polskim forum xD ale jak zakładałem konto nie miałem innego pomysł na jakiś prefix :/
Offtop nam wyszedł o:
Z tego co wiem to można zablokować nazwy pod jakimi użytkownicy zakładają konta, więc można by po prostu blokować możliwość zakładania kont z tymi starymi loginami. Ale mnie głównie chodzi o konta w ogóle nie używanie o:
w sumie to można znaleźć jakiegoś bara... ochotnika, który by się podjął odbierania maili z prośbą zmiany nicka i by jej udzielał (ofc jak by był jakiś rozsądny powód). Usuwanie kont hmmm... trzeba ustalić kryteria:
- na konto nikt się nie logował od 6mieś
- osoba nie napisała żadnego posta
- nie udostępnia napisów
Tak się pozbędziemy przynajmniej tych co raz założyli konto ściągnęli kilka napisów i na tym koniec.
Zmieńmy sobie wszyscy nicki na "Mareczek" XD
To do mnie jakieś nawiązanie było? ^^
Co wy wszyscy macie z tym "Mareczkiem" no imię jak każde inne ;p a co do usuwania to najlepiej zacząć od eliminowania kont których nikt nie używa tak jak wyżej napisał to ~luki349 ;-) tzn popieram pomysł xD
jak ktos chce nicka zmienic to moim zdaniem powinien poprosic adminow na pewno nie beda mieli nic przeciw i to zrobia
wiec po co zakladac bez sensu tematy
Aj tam od razu bez sensu. Przecież forum jest od tego żeby debatować jak by był bez sensu to by nikt nic nie pisał ;p
Co wy wszyscy macie z tym "Mareczkiem" no imię jak każde inne ;p a co do usuwania to najlepiej zacząć od eliminowania kont których nikt nie używa tak jak wyżej napisał to ~luki349 ;-) tzn popieram pomysł xD
Od kiedy czytasz to forum?
Albo sporadycznie, albo jaja se robi. Bo później niż jego rejestracja było google.pl(moje) a potem z 2-3 takie większe występy mareczka.
Uważam że dość kiepski pomysł z usuwaniem zużytych nick'ów, chyba że takich never-used czy bez banów i sporadyczną ilością postów.
Bo inaczej bedzie jak z gg, piszesz na numer znajomego a tu bluzgi z drugiej strony(2x takie cuś widziałem)
luki349
- na konto nikt się nie logował od 6mieś(Moje konta+zabanowane)
- osoba nie napisała żadnego posta(mogą być usuniete przez moderacje i co wtedy)
- nie udostępnia napisów(wszystkie moje dziesiątki kont)
Jak widać moje konta pasują pod każde w/w.
Ale to tylko taki przykład
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna