Nie jesteś zalogowany.
Czy forum animesub stanie się niedługo warezem?
nawet gdyby to może wyjść na zdrowie pod pewnym warunkami
Hmm, mimo wszsytko wydaje mi się, że nikt tak naprawde nie chciałby, żeby animesub stało się oficjalnie warezem z anime. Myśle, że to mogłoby popsuć klimat, poza tym jak sama nazwa wskazuje, animeSUB, a nie animesubwarez, etc.
Odnośnie tematu.. Ja naprawde nie wiem, dlaczego "wszyscy", a napewno pare osób (można wyliczyć na palcach jednej ręki) tak usiłuje walczyć z warezzem anime (tu np. ze mną, czołgim, zmora i innym którzy prowadzą coś takiego), przecież to jest robione dla was/nas, fanów anime. Tak, są torrenty i jest to co innego niż warez, zarówno torrenty jak i warez mają swoje plusy i minusy. Ale nie jest tak, że wszyscy korzystają z torrentów. Każdy korzysta z tego, z czego chce, a jak widać ludzie korzystają z obu tych źródeł.
Jeśli chodzi o posty z informacją, że jakies odcinki, seria zostały dodane to imo nie można potraktować tego jako reklame, dopuki jest to robione w jednym temacie. Sam temat isnieje i go można potraktować jako tako za reklame, ale informowanie, że jest coś nowego to nie reklama. Jak ktoś kiedyś napisał (coś w stylu): "Korzystam z forum i uploadu tymka, ale nie siedze u niego na forum, ale jak zobacze na ansi, że coś fajnego zostąło dodane, wtedy wchodze i patrze/ściągam" (mniej więcej^^).
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2009-01-06 02:06:33)
Panowie nie lepiej jest wymieniać swoje poglądy PW i oszczędzić innym czytania tych samych postów po kilka razy?
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
tymek88 ja nie mam się o co kłócić , bo mam czyste konto , nie zakładam żadnych tematów z linkami. Jedynie co mam to zakopany temat o Informacjach o stronie , gdzie główna treść została edytowana '' usunięta ''.(tymczasowo)
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-01-06 14:22:59)
ファンのファンのために