#41 2009-02-06 00:41:08

Lala_17
Użytkownik

Odp: Ecchicon: 4th Strike

Będe na 95 % rezerwacja potwierdzona ^^

#42 2009-02-06 02:01:09

Gizmo100
Użytkownik

Może i ja się zjawie jako ktoś z okolic Wawy ^^/

#43 2009-02-06 03:29:41

koni
Użytkownik

Lala_17 napisał:

Będe na 95 % rezerwacja potwierdzona ^^

- No no, ekipa ze spotkań "gromadki ANSI" w końcu i z wielką przyjemnością poznałoby osobiście Lalę XD smile_lol

DUDi, jak możesz mi to robić?! beznadzieja

Anime makes you stupid

#44 2009-03-02 19:04:53

Bakura
Użytkownik

Temat jakoś zapomniany, mimo że ten kon skończył się wczoraj, nikt jakoś nie chce chyba podzielić się wrażeniami z tego najkrótszego konu, na którym byłem. Rozpoczynał się niby o 12, ale wpuszczać niby mieli wcześniej, chyba chodziło im tylko o orgów prowadzących i helperów. 3 i pół godziny stania w kolejce wcale do przyjemnych nie należy, później już zacząłem bardziej cisnąć się do przodu, bo bym tam jeszcze dobrą godzinę stał. Odnośnie samych atrakcji, to wystarczyłoby ich na 3 dni, często słyszałem jak inni narzekali, że panele czy konkursy im się nakładają, ze mną nie było aż tak źle, a było po części coś w stylu tego, co powiedziała Sailor Dream, że na konwencie to najważniejszy jest cosplay, a reszta to głównie czas spędzony ze znajomymi. Byłem na kilku atrakcjach, pochodziłem sobie ze znajomymi i było całkiem przyjemnie.

Dla tych co chcą zobaczyć moje zdjęcia zamieszczam link.

What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu

#45 2009-03-02 19:30:41

Arst
Użytkownik

Co prawda nie mam odniesienia do innych konwentów, ale wrażenia pozytywne. Szybkie podsumowanie (najważniejsze punkty):
-kolejka i "mały" problem z ciśnieniem pewnej osoby (K:"Łapią mnie za wszystko, ale jak złapią jeszcze za jajca, to już nie wytrzymam") - jezor
-Pierwsze miejsce SAS'u w "jakie to anime" - O.O
-kupiony zestaw z FF:AC i "brioszka" z Soul Eatera - ;P
-podbite oko w Cat Fight - xD

Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.

#46 2009-03-02 20:39:25

kappuchu
Użytkownik

Arst napisał:

-kolejka i "mały" problem z ciśnieniem pewnej osoby (K:"Łapią mnie za wszystko, ale jak złapią jeszcze za jajca, to już nie wytrzymam") - jezor

jak coś, to z małej to "k" ^^

Arst napisał:

-Pierwsze miejsce SAS'u w "jakie to anime" - O.O

zapomniałeś jeszcze o 2gim w wiedzówce o ecchi :]

Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.

#47 2009-03-02 20:40:03

sokolb
Użytkownik

A ja na kolejkę nie narzekam smile_big Spotkałem kumpla, który stał od samego rana i wszedłem po 20 min stania jezor i co najważniejsze miałem miejsce w Sleep Roomie (nawet nie spałem) Ogólnie konwent był super! 1 miejsce w wiedzówce o ecchi i w jedzeniu soby (co w końcu okazało się zwykłym pałaszowaniem zupki na sucho bo było za mało miseczek baka ) i wygranie 2 mang smile_big Panale i konkursy rzeczywiście dosyć często te bardziej interesujące nakładały się na siebie, ale źle nie bylo. Żałuję tylko, że tak późno zacząłem się zgłaszać do konkursów (mój pierwszy to jedzenie soby o 6 rano) bo jak wchodziłem na inne konkursy popatrzeć to zawsze się coś ciekawego działo i sporo wiedziałem, ale z jakiegoś powodu się nie zgłaszałem. Chociaż to dopiero mój drugi konwent to uważam, że atrakcje były naprawdę ciekawe. Dość fajny był cosplay, a w szczególności skecz bezpośrednio po, niestety nie każdy mógł obejrzeć bo na sali było za mało miejsca i orgowie nie pozwalali już później wchodzić beznadzieja! Najgorsze jest to, że nie miałem żadnego aparatu i teraz mogę liczyć tylko na was, że zapodacie jakieś fajne zdjęcia i może ktoś da też ten skecz.

sokolb.jpg

#48 2009-03-02 20:57:26

Bakura
Użytkownik

Ten końcowy? Z Dajmosem, Sailor Dream i jeszcze dwoma osobami? Jeśli o to ci chodzi to mam to nagrane, ale jakość jest nieznacznie lepsza od YT, bo to aparatem nagrywane.

Kainote link
Umu umu

#49 2009-03-02 21:01:21

Ega0
Użytkownik

A Kappuchu faila zaliczył na "Czyj to biust?". Gdyby przyszedł 10 minut wcześniej zapewne rozwaliłby konkurs...

#50 2009-03-02 21:02:47

sokolb
Użytkownik

Bakura napisał:

Ten końcowy? Z Dajmosem, Sailor Dream i jeszcze dwoma osobami? Jeśli o to ci chodzi to mam to nagrane, ale jakość jest nieznacznie lepsza od YT, bo to aparatem nagrywane.

Ale jak byś mógł to upnij gdzieś. Lepsze to niż moje z telefonu ba nic nie słyszę jak gadają baka

Ega0 napisał:

A Kappuchu faila zaliczył na "Czyj to biust?". Gdyby przyszedł 10 minut wcześniej zapewne rozwaliłby konkurs...

Jak się zaczynało to byłem na panelu Higurashi i później żałowałem. Nie wiem jak Kappuchu, ale jak już przyszedłem to sporo wiedziałem i może coś bym wymącil jezor

Ostatnio edytowany przez sokolb (2009-03-02 21:05:07)

sokolb.jpg

#51 2009-03-02 21:09:04

kappuchu
Użytkownik

Ega0 napisał:

mam nadzieję, że w pozytywnym tego słowa znaczeniu jezor

#52 2009-03-02 21:15:26

Ega0
Użytkownik

kappuchu napisał:
Ega0 napisał:

mam nadzieję, że w pozytywnym tego słowa znaczeniu jezor

Bo nie przyszedłeś o czasie xD

#53 2009-03-02 21:37:11

Bakura
Użytkownik

Nagle ten temat "ożył", gdy coś w nim napisałem, czyżby jakoś nikt nie pisał, bo nie umiał go wyszukać? kombinuje
Wrzuciłem wszystkie filmiki do jednego folderu na humyo, więc powinno być dobrze, poza tą końcówką są jeszcze filmiki z turnieju fanservice.

Kainote link
Umu umu

#54 2009-03-02 21:54:06

sokolb
Użytkownik

To jednak nie o to mi chodziło. Ten skecz co był jakiś gościu, który był nałogowym graczem i nagle zapragnął czytać mangi (czy coś takiego). Później czytał w necie co to jest hentai i co potem próbował pacjentke poderwać smile_big Może coś mi się pomyliło i to nie było wcale po cosplayu, ale wydaje mi się, że bezpośrednio po nim to było jak ściągneli go ze sceny. Ale jak coś pomieszałem to sorki.

sokolb.jpg

#55 2009-03-02 22:17:24

neurowilk
Użytkownik

Panele były na prawdę fajne, tylko ta ciasnota! na temat kolejki brak słów, od 12 wpuszczali nieliczne osoby szkoda że nie liczono się z osobami, które przyjechały z "daleka", moja grupa żeby dojechać do wawy ruszyła o 23 w piątek (pkp), a potem musieliśmy stać w kolejce, to na prawdę denerwowało, po za tym było naprawdę fajnie konwentowy humor powrócił na panelu o ssypie.

pablo.jpg

#56 2009-03-02 22:25:52

Bakura
Użytkownik

sokolb, chodzi ci o zwycięską scenkę, jak zostać mangowcem? Tej to niestety nie nagrałem i też tego żałuję.

Kainote link
Umu umu

#57 2009-03-02 22:30:08

sokolb
Użytkownik

Może i to była zwycięzka scenka, coś tak mi się wydawało, że coś pokręciłem, ale jak by na to nie patrzeć to była przekosiorna smile_big Dawno się tak nie uśmiałem jak tam. W szczególności ostatnie jak wybiegł zza kotary z tekstem "Ona ma p..." smile_big Trzeba im przyznać, że dobrze się przygotowali. A jak by ktoś miał to nagrane to bardzo proszę niech wrzuci gdzieś na neta i da link na forum.

Ostatnio edytowany przez sokolb (2009-03-02 22:30:55)

sokolb.jpg

#58 2009-03-02 22:36:45

kappuchu
Użytkownik

a nagrywał ktoś patapona?? to dopiero była padaka ^^

#59 2009-03-02 22:37:44

sokolb
Użytkownik

A co tak dokładnie się działo na tym pataponie bo widziałem ich tylko przez chwilę? Co oni tam ciekawego robili?

sokolb.jpg

#60 2009-03-02 22:46:47

kalus
Użytkownik

Suuuper było.. jezor  Już nawet tą nieznośną kolejke dało się znieść... jezor Sobota była dla mnie dniem na obeserwowanie i nagrywanie, zrobienie zdjęć itp.. jezor A w drugi dzień też była jazda.. jezor 1 miejsce w Sumo Tourament ( powiem że miałem starcha jak usłyszałem że zmierze się z Mikem :p Al ejakoś poszło ).. A nawet udało mi się wkręcić na sędziowanie w Cat Fight i śmiesznie było widzieć podchodzących do siebie nic nie wiedzących konwentowiczów którzy myśleli że ja z obsługi..:P Hahaha Pograłem w Go .. Niestety odpadłem w "co to za Anime? "... jezor:P Poprostu było super...

P.S. Ja mam filmiki ze scenek obydwóch.. co prawda nagrywane aparatem ale zawsze cos jezor
P.S.2 Ma ktoś filmiki  z Sumo Tourament i Cat Fight ?

Stopka forum

© Animesub.info 2025