Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Kolejka jak z Mokonu...no prawie stałam od 11 do 13 ileś ale konwent był na poziomie,udany no i nie mam zastrzeżeń ^^
a nagrywał ktoś patapona?? to dopiero była padaka ^^
kalus napisał:P.S. Ja mam filmiki ze scenek obydwóch.. co prawda nagrywane aparatem ale zawsze cos
To jak masz to weż gdzieś wrzuć na jakiś serwer i daj link bo podejrzewam, że każdy bardzo chętnie sobie obejrzy. Wrzucaj wszystko co masz
Ja mam sporo nagrań. Postaram się dzisiaj wszystkie wrzucić na youtube.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2009-03-03 08:12:24)
Mnie się bardzo podobał kon. Było fajnie, a najfajniej stało mi się w kolejce xD wieeeeeellkii ścisk, za mną kappu, przede mną Arst ;] Mrrrrrr xP
Był to mój pierwszy konwent i nie powiem, wrażenia po nim mam pozytywne. Trochę mało miejsca, nieciekawe gadżety na stoiskach, ktoś mnie zdeptał w sleeproomie, ale poza tym było ciekawie i zabawnie. Nie żałuję
ktoś cię zdeptał w sleepie? ... hehe niestety to normalka.. musisz sie przyzwyczaic choc nalepiej nie spac w ogole..:P natsepnym razme rzuc gdzies w kat swoje rzeczy taj jak ja i baw sie cala noc :P:P:P..
Co do moich zdjec i filmow z ecchiconu to od holery jest na forum ecchiconu.. tak cois to tam szukajcie : http://animatsuri.pl/ForumA/index.php?topic=356.0
A co do moch filmików to musicie troche pozekac.. mam ich trochje wiec je obrobie , pozmieniuam nazwy i jak znajde jakis dobry host zebym mogl wrzucic albo jakis serv to dam znac
Zacząłem wrzucać filmiki na mój profil tutaj. Chwilowo wrzuciłem tylko króciutkie filmiki, ponieważ ważą one kosmicznie dużo (4 min - 300 mega). Większe spróbuje jakoś przekonwertować i pokroić na części. Mam nagranie z koncertu (koło 24 minut!) i z patapona. Jutro na profilu powinno być więcej filmików.
Strony Poprzednia 1 2 3 4