Nie jesteś zalogowany.
Od dziś zaczynamy wypuszczać Clannad ~After Story~, kodowane zarówno w x264, jak i XviD. Odcinki będą się ukazywały systematycznie na stronie naszej grupy.
Nie zawsze będziemy informować na ANSI o nowych odcinkach, tak więc zapraszam do odwiedzania
www.Anime-District.pl po nowe odcinki.
x264: Torrent | MU | RS-1 RS-2
Ostatnio edytowany przez Anime_District_pl (2009-01-15 17:30:20)
Dlaczego nie z dvd?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A TV Ci sie nie podoba?
Nie. (nadal czekam na odpowiedź, na razie przyjmuje, że ivtc przerosło kodera... )
Nie. (nadal czekam na odpowiedź, na razie przyjmuje, że ivtc przerosło kodera... )
Nie przerosło mnie, tylko ściągam 4 sezony Yu Yu Hakusho DVD-ISO (120 GB) i to będzie DVDRIP, a na Clannada z 2 seedami nie będę tracił nerów i czasu.
P.S.
Zrobisz karaoke do pozostałych endingów Yu Yu Hakusho??
Nie przerosło mnie, tylko ściągam 4 sezony Yu Yu Hakusho DVD-ISO (120 GB) i to będzie DVDRIP, a na Clannada z 2 seedami nie będę tracił nerów i czasu.
Na TT były DVDripy, na japońskich p2p iso na pewno są... A sam w grupie chyba nie jesteś? ^^
A co do przerośniecia... idąc po ambicji szybciej uzyskam odpowiedź niż dyskutując dlaczego TV nie podoba mi się
Zrobisz karaoke do pozostałych endingów Yu Yu Hakusho??
Jak już piszesz do Bakury, to nie lepiej przez pw/gg/maila? ^^
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-01-15 20:03:22)
A co do przerośniecia... idąc po ambicji szybciej uzyskam odpowiedź niż dyskutując dlaczego TV nie podoba mi się
Uznaliśmy, że takie RAWy są wystarczające.
No jasne. Upscale banazi!
Tak więc prosta zasada: nie pasuje ci, nie ściągaj.
Rawy były upscale. Nie nadawano tego w hd. Gdyby było w hd i dalibyście 1024x576, to ok. Ale tak, to macie downscale z 1280x720 (jeśli akurat z takich rawów korzystaliście) upscali xD Pewnie o to chodzi ^^
qwig napisał:No jasne. Upscale banazi!
Sprawdź jakie wyszły rawy a potem pisz UPSCALE!!!
Odkąd rozdzielczość rawa jest wyznacznikiem czy coś jest up czy hd? Chcesz, to niedługo pojawią się rawy np. Yu Yu Hakusho 720p
(A eclipse nie liczy się, MentarHD ssie...)
Chcesz, to niedługo pojawią się rawy np. Yu Yu Hakusho 720p
Nawet gdybyś zrobił taki upscale to i tak bym z nich nie skorzystał.
Przypomniało mi się coś, wszystkie dvd wydane z Yu Yu Hakusho są w 4:3 - wiem sprawdziałem.
Wydaje mi się, iż chodziło ci o 720p HDV czyli 960x720 a nie 1280x720 - jeszcze to przemyśle
Jak masz jakiś problem co do mojego kodowania to zapraszam na gg
Ostatnio edytowany przez kokuś (2009-01-16 05:05:28)
http://www.anirena.com/group/Anime-District/
Dostępna wersja w XviD.
2009.04.02 wydali napisy do 22 odcinka, może nie jest tak źle.
Trochę szkoda, że coś nie do końca im wypaliło z hardkami. Zaczęli ładnie, 2 epki "Clannad: AS" zrobili w przeciągu tygodnia, ale potem coś się zablokowało i tak to trwa do tej pory.
Egao, na tej stronce co podałeś mamy taki błąd:
Fatal error: Cannot use object of type mysqli_result as array in /home/anirena.com/html/grouppage.php on line 96
:/.
No nic, załączyłem to co podali na początku, może ściągnie ^^". Aczkolwiek seedów nie ma :/.
Ostatnio edytowany przez Pyuuu (2009-04-08 12:55:18)