Nie jesteś zalogowany.
Od 17 marca będą kolejne odcinki Naruto.
A Romeo i Julia jednak będzie po jednym odcinku...
A kiedy w końcu zdejmą Captaina Tsubasę?
W nocy z piątku na sobotę (z 5 na 6 marca) o 2:00 ma być film Fullmetal Alchemist - Zdobywca Szamballi.
Ja tam sie jaram Tsubasa, nie chcecie - nie ogladajcie ;-)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Tylko czemu akurat Tsubasa leci ciągle w ilości dwóch odcinków dziennie?
Bo maja wiecej odcinkow/wiecej przetlumaczonych niz innych serii? Moze odpowiedz byc zaskakujaco prosta, naprawde
W ogole nie ma co psioczyc na AXN Sci-Fi, daja anime z napisami, a mogli zrobic polski bubbling
Ja tam sie jaram Tsubasa, nie chcecie - nie ogladajcie ;-)
Będziesz się jarał, do trzeciej powtórki. Dziękuję AXN za Tsubasę (oj bardzo), ale ile można? Może szykują się na jakąś dłuższą serię? Dragon Ball, Bleach czy coś.... Kto wie.... A dzisiaj muszę zobaczyć FMA- Conqueror of Shamballa. Jutro wolne, więc mogę sobie na to pozwolić.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Tylko że te napisy są dość marnej jakości, a niektórych linijek zapomnieli wrenderować do obrazu...
stala sie rzecz smutna po 13 miesiacach emitowania anime na axn sci-fi stacje przestaje nadawac animce w ciagu tygodnia od 1 kwietnia 2010 pozostaja tylko serie emitowane w sobote i niedziel w kazdym razie wynika to z programy stacji
na dzien dzisiejszy axn sci-fi oferuje nam
SOBOTA
Captain Tsubasa od 10 do 11.30 (3 odcinki)
Romeo i Julia o 11.30
Soul Eater od 2 do 3 (2 odcinki)
NIEDZIELA
Captain Tsubasa od 10 do 11.30 (3 odcinki)
Romeo i Julia o 11.30
D. Gray-Man od 2 do 3 (2 odcinki)
Aż mi się wierzyć nie chce. Albo to żart na Prima Aprilis (emisję kończą z dniem 1 kwietnia), albo nareszcie będziemy mieli w Polsce Animax'a.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Co za banda idiotów! AXN schodzi na psy. Oni chyba chcą dorównać TVP w doborze ramówki. Od kwietnia będzie tam leciało non-stop to samo.
A Animax ma być w Polsce najwcześniej w 2014 (http://pl.wikipedia.org/wiki/Animax)!!!
Co za cholerny kraj... Jakoś w innych krajach stacje telewizyjne normalnie emitują anime a u nas nic!
Ostatnio edytowany przez Marcin_S (2010-03-17 15:30:42)
Co za cholerny kraj... Jakoś w innych krajach stacje telewizyjne normalnie emitują anime a u nas nic!
I to jest oczywiście wina kraju, nie telewizji.
"Skazany na zajebistość"
Według mnie taki stan rzeczy jest również przez polską mentalność.
Według mnie taki stan rzeczy jest również przez polską mentalność.
Dobrze, że powiedziałeś, iż jest to również wina mentalności, choć jak Zjadacz to zauważył niestety wina leży po stronie głupawych stacji tv.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Mowisz o polskiej mentalnosci, a to Ty ciagle marudzisz w tym temacie, zamiast cieszyc sie, ze kolejna telewizja zainteresowala sie puszczaniem anime ;-)
@jinjej: Tak, zgadzam się. Wina leży też po stronie stacji TV.
@Ataru: Wiem, jestem maruda . Ale potrafię szanować ludzi mających inne zainteresowania niż ja i wyznających inną religię.
No to nie jestes przynajmniej hipokryta, nawet jak marudzisz W koncu interesujac sie szerokopojeta Japonia trudno nie szanowac buddystow, czy byc rasista, a tacy sie trafiaja.