Nie jesteś zalogowany.
Quithe - a różnie chociaż głównie to pierwsze. Jeśli kogoś nam brak, dajemy ogłoszenie o rekrutacji, które co jakiś czas odświeżamy. Jeśli kogoś nam mocno brak, to sami szukamy ;p
Tak z ciekawości, zrezygnowaliście z Kaichou wa Maid-sama?
KieR, zrezygnowaliśmy, bo tak wyszło.
edit: cóż, Yun chciała spróbować swoich sił, ale konkurencja była za duża
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-04-03 00:47:23)
Po pierwszym odcinku stwierdziliśmy, że to jednak nie nasze klimaty. Poza tym konkurencji nie spodobało się, że wydajemy, bo już wcześniej sobie tę serię zaklepali, tak więc odpuściliśmy.
Choć nie powiem, z bólem serca usunęłam swoje pierwsze napisy
co zamierzacie tłumaczyc w tym sezonie?
W tym sezonie na pewno:
Heroman
xxxHOLiC Rou
Higashi no Eden Movie
Tales of Symphonia: Tethe'alla Hen
Możliwe, że będziemy tłumaczyć:
Break Blade
Hakuouki
Senkou no Night Raid
House of Five Leaves
Butazaru znowu się powiększyło, tym razem o rafcia_21 xD
Mhm, yoroshiku ne xD
7.04 był dniem wyjątkowym dla całego Butazaru, ponieważ... świętowaliśmy nasze 1 urodziny!!
Z tejże okazji Matki Założycielki zorganizowały kilka atrakcji dla swoich dziatek >: D
Zaczęło się od rejsu srebrnym statkiem pirackim Karcika, podczas którego mieli okazję poznać Malinowy Bzyk i Wisłę - magiczną rzeczkę, przez którą trzeba przejechać 4 razy, aby dotrzeć do celu ( xD ) Po drodze zgubiliśmy gdzieś w Płocku jedno dziecko, ale okazało się, że cały czas siedziało tuż za statkiem O_O Celem rejsu okazał się... środek lasu! >: D To tam rozpoczęła się ich przygoda pełna zagadek, pułapek i walk na wysuszone badyle!
Jedno z zadań - "biegnijcie w poleeeeeeee~ i przynieście mamusiom prezenty!". Wygrało drzewko bonsai : )
Schowajcie ręczniki, nadciąga Karcik!
Nasze kochane dzieci wykonujące wymyślony przez siebie układ "moe moe Butazaru!"
Będąc prawie u celu, natrafiliśmy na ofertę nie do odrzucenia - rozdawano rodziców!!! Niestety, rozeszli się jak ciepłe bułeczki : (
Jedna z atrakcji autorstwa Yuny - memory *_* gra w pewnym momencie o mało co nie przerodziła się w walkę o kartoniki z ulubionymi bishami... xD
Punkt kulminacyjny wieczoru i jednocześnie jedyne zdjęcie, na którym uchwycono Yuny! ^ ^
I zdjęcie bonusowe, czyli prawdziwe oblicze torciku - Mroczny Biszkopt! >: D
Nie wszystko udało się uchwycić na zdjęciach, ale na pewno zostanie w pamięci tych, którzy byli... na przykład karaoke czy kalambury, nie? xD
Matki Założycielki dziękują wszystkim, którzy przyjechali! : )))
Ha! Drzewko bonsai stworzyłam ja >: D choreografia do piosenki mamuś "moe moe Butazaru" też jakoś wyszło, że była mojego autorstwa xD
A Płock... cóż, chyba był nam (a przynajmniej mi) pisany
W końcu wszystkie drogi prowadzą do Płocka >: D
Edit:
Małe sprostowanie, to nie była walka na zasuszone badyle, tylko pojedynek
Date Masamune (Aniki) vs. Sanada Yukimura (Qashqai)
który wygrał Date - 6 badyli pokonuje 2 badyle - chyba logiczne >: D
Edit2:
A bitwa na kartoniki przecież była, Yuny ukradła mi wszytskich co fajniejszych biszów
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-04-15 23:01:41)
Jedno z zadań - "biegnijcie w poleeeeeeee~ i przynieście mamusiom prezenty!". Wygrało drzewko bonsai : )
http://img691.imageshack.us/img691/8233/prezenta.th.jpg
Mój statek i tak był lepszy. Macie jego zdjęcie? XDDD
Oyakata-sama przegrał, bo Yukimura miał nieprzepisowego drąga xD
Edit2:
A bitwa na kartoniki przecież była, Yuny ukradła mi wszytskich co fajniejszych biszów
Proszę mnie o kradzież nie oskarżać! xD One same do mnie przypełzły>: D
Stwierdzam jedno - wiksa była przednia xD Następnego razu nie przepuszczę
To wy jesteście w końcu grupą fansuberską czy organizujecie imprezki? Bo tak trochę... WTF?
A co ma piernik do wiatraka ?
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
A ja spełniłem swoje marzenie z dzieciństwa i w pewnej grze udało mi się "złapać je wszystkie"
Już ja nie powiem, kto tu kradł :3. Na sam koniec zostałem z pustymi rękami. Dobrze, że to były bisze, więc jakoś specjalnie za nimi nie tęskniłem
To wy jesteście w końcu grupą fansuberską czy organizujecie imprezki? Bo tak trochę... WTF?
I to, i to. Jedno nie wyklucza drugiego :]