Nie jesteś zalogowany.
Dobrze że Marii nie było:)
taa i tego irytującego UUUu~! xD
o w tej zapowiedzi jest Beatrice w spódniczce ^^,
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-07 16:11:33)
Epek 6 był nawet ciekawy ^^, przynajmniej wiemy
Pokaż spoilerdzięki komu Beatrcie mogła się odrodzić ^^Szkoda tylko, że Battlera nie było :<< XD
no niestety uciekła taki filler jak dla mnie xD
Em. Nie.
To żaden filler.
~Vampirlord, ty lepiej się dowiedz, co znaczy słowo filler, bo widzę, że używasz słownictwa, którego znaczenia nie znasz.
a no filler a spoiler xDD to dość radykalna różnica xD
....
Spoiler raczej też tu nie pasuje.
^^, nie powiedziałbym ;D
bez oglądania ostatniego epa ofc xD
nie musisz się tak bardzo jarać tym, że czytasz VN xD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-08 16:35:46)
xD
Nie jaram się.
Jednak spoiler polega na tym, że np. ja bym Ci tu zaczął gadać, co stanie się w następnych odcinkach. Czyli to, co robił KieR.
A to co było w anime to poprostu część tej historii.
xD
Ostatnio edytowany przez Hardzior (2009-08-08 16:46:02)
wiesz ja wolałem dać to jako spoiler ^^, gdyż zawsze znajdzie się jakiś geniusz, który nie oglądając wcześniej anime wejdzie przeczyta i potem będzie się żali, że zepsułem mu przyjemność z oglądania ^^ są niestety takie "ewenementy" xD
Super Anime... wrzucam je na kreskowka.pl. Polecam
Oj... ja bym na twoim miejscu się nie przyznawał .
Masz pozwolenie autora napisow ze sie Chwalisz
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
a jest czym się tu chwalić? Anime Online ssie~
jak dla mnie 6odcinek to filler a gdzie akcja co była wcześniej ;p xD
~Borkos, nie rozśmieszaj mnie, aż tak z ciekawości zakulałem na kreskówka.pl, odpalam upload 6 epka i na samym starcie widzę upload OtakuJaro / www.anime-shinden.info.
Ty jak i cały twój portal kreskowka.pl powinien zostać zamknięty, bo jesteście jeba**** złodziejami, co nie dość, że nie macie zgody na wykorzystywanie subków, to na dobiar złego uploady kradniecie z innych stron on-line. ŻAL i rozpacz, krzyż wam na drogę i gińcie je**** chu**.
EDIT: ~Borkos, i na przyszłość nie mów, że wrzucasz, tylko robisz CTRL+C i CRTL+V z linkiem do odcinka z innej strony.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-08 23:48:23)
Ach, niech strace, nie chce mi się co jedno PW odpisywać tego samego. Macie tutaj linki do gry Umineko 1-4 rozdziały z 8 (Na razie tyle przetłumaczone jest).
Ale zamim podam linki do Umineko pierw będą linki do Higurashi, w końcu kolejność grania trzeba zachować ;]
Higurashi 1 - 4
Higurashi 5 - 8
Zangielszczenie:
A tutaj Umineko
Zangielszczenie:
BTW 7 epek wyszedł ^.^ Więc trzeba sciągać i oglądać ;]
Jak coś proście ~Hardzior, ponoć gra to może też się podzieli info skąd sciągnąć ;]
P.S Przepraszam za podwójnego posta, ale robię to tylko dlatego, żeby temat odświeżyć.
P.S2 Ludzie, od razu ostrzegam, że to jest VN = dużo czytania, więc myślę, że 3/4 napaleńców się wykruszy przy 1h czytania
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-13 22:59:18)
Po najnowszym epie mogę stwierdzić, że Rosa jest najlepszą matką wszech czasów XD
Imo trochę te linki pod warez podpadają...
Macie tutaj linki do gry Umineko 1-4 rozdziały z 8 (Na razie tyle przetłumaczone jest).
A jak ma być więcej, skoro pierwszy rozdział/odcinek/arc Chiru (czyli łącznie już piąty) dopiero ma wyjść i to chyba na dniach?
Higurashi (...) (chociaż czy pełne tłumaczenie, to głowy nie dam ^.^)
Jedynie pierwszy arc jest w całości przetłumaczony i bodajże cały pierwszy dzień drugiego ^^.
Jakby kogoś interesowało, to w tym roku MangaGamer ma wydać Higurashi, jednak 07th Expansion zezwala na fanowskie tłumaczenia, więc projekt darmowego tłumaczenia będzie kontynuowany.
Po najnowszym epie mogę stwierdzić, że Rosa jest najlepszą matką wszech czasów XD
Zgadzam się xD Świetna z niej matka! XDDD