Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś się może orientuje czemu video downloadhelper nie działa na you tube? Od jakiegoś czasu w ogóle nie mam tam ikonki, a ta na pasku firefoxa jest nieaktywna. Zainstalowałem dodatek na nowo ale nic nie dało. Czyżby you tube zablokował video downloadhelper.
Na pytanie ci nie odpowiem, bo nie nie używam. Korzystam z keepvid.com od paru lat i nigdy nie było problemu.
Pytanie: Która odpowiedz jest prawidłowa? Mam na myśli poprawne wstawienie kropki.
A) "Wiesz, nie zawsze będę przy tobie, by ci pomóc.".
B) "Wiesz, nie zawsze będę przy tobie, by ci pomóc."
C) "Wiesz, nie zawsze będę przy tobie, by ci pomóc".
Ostatnia.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Pytanie: Która odpowiedz jest prawidłowa? Mam na myśli poprawne wstawienie kropki.
A) "Wiesz, nie zawsze będę przy tobie, by ci pomóc.".
B) "Wiesz, nie zawsze będę przy tobie, by ci pomóc."
C) "Wiesz, nie zawsze będę przy tobie, by ci pomóc".
C
c
Według stronki ekorekta24 to będzie odpowiedz B, gdyż jest to samodzielny cytat.
Według stronki ekorekta24 to będzie odpowiedz B, gdyż jest to samodzielny cytat.
Skoro już coś cytujesz, to wypadałoby to przeczytać. Dokładnie.
Poza tym od tego jest inny temat.
Ostatnio edytowany przez ufix sama (2015-02-17 23:31:38)
Moje wątpliwości zostały rozwiane, dzięki
Ten temat jest do pisania o wszystkim
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-02-17 23:32:28)
Moje wątpliwości zostały rozwiane, dzięki
Ten temat jest do pisania o wszystkim
O wszystkim, na co ten dział zezwala.
Dyskusja prawie na dowolny temat
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-02-17 23:36:14)
C na 100% i polecam bardziej rzetelne źródła.
http://sjp.pwn.pl/zasady/Zbiegniecie-si … 29879.html
Ty dulowaty userze!
siema nie wiem czy dobrze pisze ale wie ktos gdzie moge znalesc txt piosenki do Petit Milady - Ma Cherie bo chce zrobic do tego karaoke
siema nie wiem czy dobrze pisze ale wie ktos gdzie moge znalesc txt piosenki do Petit Milady - Ma Cherie bo chce zrobic do tego karaoke
od FAiM, jakbyś miał problemy z wyciągnięciem napisów: http://pastebin.com/d4QYpv76
dzieki ale mi chodzi o wersje romaji a nie japonskie hieroglify
Chciałeś tekst piosenki, masz tekst piosenki.
Hej.
Ktoś może wie gdzie w zakątkach internetu można pobrać wersje raw anime Ushinawareta Mirai wo Motomete od 8 do 12 ep?
Hej.
Ktoś może wie gdzie w zakątkach internetu można pobrać wersje raw anime Ushinawareta Mirai wo Motomete od 8 do 12 ep?
Ściągasz wersję Horrible i wywalasz skrypt?