Nie jesteś zalogowany.
Jest może ktoś w posiadaniu napisów ass do pierwszego sezonu Nodame Cantabile (najlepiej dopasowane do jakiejś wersji bd ale innymi też nie pogardzę ^^)?
Jest jakieś bd?
W necie przejawiają się linki do pierwszego sezonu z BD w nazwie, ale prawdopodobnie ludzie nie odróżniają BD od HDTV i wszystko co 720 to dla nich BD. Widziałem niby informację o wydaniu na BD, ale strasznie śmierdziało bootlegiem.
tzn. rzeczywiscie to jest HDTV tylko teoretycznie w 1080p ( z rozpędu napisalem bd w odniesieniu do tej rozdziałki)
HDTV 1080p? ;/
HDTV 1080p w Japonii jest gdzieś od marca 2012 roku (i do dzisiaj nie na wszystkich kanałach), więc to niemożliwe (chyba że jakieś przeskalowanie z 720p do 1080p, to wtedy po prostu ściągnąłeś wersję dla idiotów).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-21 16:02:37)
Ma ktoś synchro BD do 1 epka The Tatami Galaxy?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Do wersji z wyciętym openingiem? Całość 5 sekund do tyłu, po openingu minutę i 35 sekund do tyłu.
Gdybym ja miał za każdym razem pytać o synchro to chyba nigdy bym nic nie obejrzał
Przecież to nic trudnego. Przynajmniej połowa moich serii była niedopasowana. Metodą prób i błędów sam się nauczyłem. Tym bardziej dziwię się osobom, które siedzą w animcach od dosyć dawna. Choć przyznam, że bakemonogatari przyprawił mi kilka siwych włosów
Do mojej wersji wystarczyło przestawić całość o te 5 sekund do tyłu, tyle że wcześniej już się z nimi bawiłem i timing był całkowicie zepsuty (zapomniałem zrobić kopii). Teraz już wszystko działa. Większość czasówek też sam robię, o ile nie trzeba przestawiać co 2-3 sceny (wtedy wolę pobrać wersję, pod którą już jest timing).
A timing pod Bakemonogatari pod [CoalGirls] mam w kolekcji, która to bardzo się przydaje.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszukuję synchro do anime
DearS [Exiled-Destiny]
jest to wersja DVD Dual-Audio (4.31GB)
z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowany przez GalaxySSJ2 (2012-10-01 12:45:51)
Daj jakieś namiary, bo cuś mam na dysku.
Daj jakieś namiary, bo cuś mam na dysku.
Mnie też podeślij. Namiary w profilu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszło x2. UNTZ UNTZ UNTZ.
Poszukuje synchro do odcinków 14 i 15 Bakemonogatari od [CoalGirls] BD, ale wersja skrócona, trwająca mniej niż 22 minuty. Będę wdzięczny za pomoc.
Ostatnio edytowany przez saynax (2012-10-20 14:24:46)
Poszukuje synchro do - Full Metal Panic! Complete Blu Ray 720p
są to 3 serie. Bez grupy ponieważ jest to kopia zapasowa z oryginału tyle że nie ma Polskich napisów, oryginalne napisy w języku angielskim i synchro jest w nich perfekcyjne..
próbowałem tych jedynych co były od
-----AKUMA FANSUBS-----
Tłumaczenie: Rahvin|Korekta: Miyuki-chan
i napisy lecą za wcześnie i za krótko, proszę o szybką pomoc
Podkreślam że jest to wersja oryginalna Bluray
@EDIT
Postanowiłem że zrobie sam całe synchro po skończonej robocie wrzucę go tu dla was jakby ktoś szukał
przepraszam za ten zbyt pośpieszny post
Ostatnio edytowany przez stillshady96 (2012-10-15 21:07:13)