Nie jesteś zalogowany.
Atak terrorystyczny z ANSI na Shindena był.
Bzdura. Za bredzenie jak w malignie też powinno się rozdawać bany.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Widzę, że bardzo chcesz się mnie pozbyć. Oczywiście to był taki żart z mojej strony. Tak btw, jeśli za bredzenie rozdawano by bany to w tym temacie mało osób by zostało
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Zabili shindena przynajmniej na jakis czas
Sledziu_w napisał:To bardzo miło ze strony tego anonimowego bohatera.
Z chęcią napiłbym się z nim piwa.Ja też. Spisał się.
Nie wiem jak wy patrzycie ale z tego co ja widzę, to strona z anime online nadal działa i można spokojnie na niej oglądać odcinki, jedynie forum im padło.
Tak więc nie wiem z czego się tu cieszyć - no chyba że wam tak naprawdę nie przeszkadza oglądanie odcinków online z waszymi napisami, a to że ludzie na innym forum dyskutują o anime i innych duperela... Teraz wszystko jasne, "wyszło szydło z worka" .
Edit. Tak więc nie wciskajcie, że wam o bezprawne wykorzystanie subów chodzi, chcecie po prostu na siłę odżywić forum ansi.
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-03 14:39:35)
Proponuje na jakimś konwencie, zorganizować występ tematyczny o "złodziejstwie" onlajnów. A konwent zareklamować na jak największej ilość stron z anime online.
Spokojnie, panel w przygotowaniu. ^^'
Łał, smutna prawda. Można baje na siundenie oglądać.
Edit. Tak więc nie wciskajcie, że wam o bezprawne wykorzystanie subów chodzi, chcecie po prostu na siłę odżywić forum ansi.
Rozgryzł nas.
Dzisiaj jest internet.
No dobra, jednak po krótkich przemyśleniach pewnie wpadną w depresję i się powieszą jednak.
Moje argumenty nie są bezpodstawne. Gdzieś w tym temacie przewinęły się rozmowy, yyy, stękania gdy siuden padł. Chaos, panika. Gdy ktoś napisał, że są inne strony z bajkami onlajn to został zjechany. Siuden najlepszy! Nie znajdzie się lepszej strony, bla, bla! I dalej lament.
Fanatyzm sekty. Teraz mogę uwierzyć, że uploaderzy robią za free, wystarczy im dotyk wirtualnej ręki właściciela, by dostać internetowego błogosławieństwa. Ostatnią fazą będzie zapewne tekst "kasa nam z reklam nie starczy na serwer, więc wpłacajcie bezpośrednio na konto"
Apeluję o zostawienie w spokoju najlepszej strony udostępniającej anime online. Jestem jej zagorzałym zwolennikiem, ba, nawet sam Laudemort obiecał, że przewiezie mnie swoim nowym BMW. Kazał nawet przesłać wam pozdrowienia, bez was nie osiągnąłby tak spektakularnego sukcesu.
Ostatnio edytowany przez OgladamShindena (2013-06-03 14:53:36)
Apeluję o zostawienie w spokoju najlepszej strony udostępniającej anime online. Jestem jej zagorzałym zwolennikiem, ba, nawet sam Laudemort obiecał, że przewiezie mnie swoim nowym BMW. Kazał nawet przesłać wam pozdrowienia, bez was nie osiągnąłby tak spektakularnego sukcesu.
Musisz się trochę bardziej wysilić, poprzeczka została zawieszona dość wysoko.
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-06-03 14:55:55)
Ojej.
Troll na poziomie intelektualnym siundena.
sam Laudemort obiecał, że przewiezie mnie swoim nowym BMW.
Blachara! Blachara!
Ojej.
Troll na poziomie intelektualnym siundena.
Nie mierz wszystkich jedną miarą. Na Shindenie lepsze trole som!
Nie oglądam onlajn!
Łał, smutna prawda. Można baje na siundenie oglądać. (...)
Łee, no, to to trzeba poprawić.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
dulu napisał:Ojej.
Troll na poziomie intelektualnym siundena.Nie mierz wszystkich jedną miarą. Na Shindenie lepsze trole som!
Widzę właśnie.
A może by tak od ręki banować tych cudaków z siundena?
Jego Ekscelencja bardzo wysoko ceni sobie waszą współpracę w tworzeniu jego imperium. W czasie jednego z bankietów, które wyprawia na waszą cześć, wzniósł toast za kolejne lata owocnej współpracy, po czym wypił kieliszek Perriera za grubo ponad 400€.
ofca_ciemnosci napisał:dulu napisał:Ojej.
Troll na poziomie intelektualnym siundena.Nie mierz wszystkich jedną miarą. Na Shindenie lepsze trole som!
Widzę właśnie.
A może by tak od ręki banować tych cudaków z siundena?
I prowadzić jednostronną dyskusję, wtedy będzie to miało sens
Banujcie. Jak ktoś powie a zamiast be to ban. Będzie wszystko tak jak chcecie. Porządek w temacie i w ogóle.
Nie oglądam onlajn!
Jak na siundenie. Banować i kasować.
+1, nic dodać, nic ująć.
Ty dulowaty userze!
Hej, u nas na Shindenie lubimy grać w Osu!, może ktoś chce pograć?
A xx stron temu modzi tej strony zarzekali się, że to nie shinden i tutaj można mieć inne zdanie - nie banuje się tu ludzi ot tak, jak to się ponoć robi na shindenie.
Edit. Jak zwykle, jak użytkownicy ansi nie mają argumentów to się czepiają błędów w zdaniach. Jakie to typowe...
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-03 15:34:32)
dulu napisał:Jak na siundenie. Banować i kasować.
A xx stron temu modzi tej strony zarzekali się, że to nie shinden i tutaj można mieć inne zdanie - nie banuje się tu ludzi od tak, jak to się ponoć robi na shindenie.
A co to znaczy?
dulu napisał:Jak na siundenie. Banować i kasować.
A xx stron temu modzi tej strony zarzekali się, że to nie shinden i tutaj można mieć inne zdanie - nie banuje się tu ludzi od tak, jak to się ponoć robi na shindenie.
Tak bardzo nie zrozumieć przytyku. Tak bardzo. Żal.
Ty dulowaty userze!