Nie jesteś zalogowany.
Ona grozi, że przestanie oglądać anime w necie! To straszne!
A idź w... i krzyżyk na drogę.
tuż to wielka tragedia, Silla jesteś bez serca jeszcze się potnie co wtedy?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
jeszcze się potnie co wtedy?
Tia, ekierką z piórniczka
Witax napisał:jeszcze się potnie co wtedy?
Tia, ekierką z piórniczka
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Kill it before it lays eggs!!1
Ty dulowaty userze!
Wiecie na których polach rosną takie buraki? Z chęcią pójdę je spalić.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Dajcie spokój, widziałam zdjęcia tego czegoś i jestem pewna, że jest radioaktywne. Nie ma sensu ryzykować xD
A napisy do Hakkendena już są w TSie, ale wstawię, jak zapowiedziałam, "pod koniec października". 31 będzie w sam raz.
...tylko zastanawiam się, kiedy powiedziałam, ze nie zrobię tego, bo mi się nie chce xD To mnie nurtuje, serio.
Dajcie spokój, widziałam zdjęcia tego czegoś i jestem pewna, że jest radioaktywne. Nie ma sensu ryzykować xD
A napisy do Hakkendena już są w TSie, ale wstawię, jak zapowiedziałam, "pod koniec października". 31 będzie w sam raz....tylko zastanawiam się, kiedy powiedziałam, ze nie zrobię tego, bo mi się nie chce xD To mnie nurtuje, serio.
Idealnie, w noc Halloween
Nie wstawiaj ich, niech się jeszcze pozłości.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ona się złości, ale inni cierpliwie czekają i uprzejmie pytają, czy wstawię. Dla tych paru osób, które podziękowały mi za tłumaczenie jestem skłonna wrzucić, może za jednym zamachem pozbędę się też tego trolla
Nie wstawiaj ich, niech się jeszcze pozłości.
Czy Mikacz pisała, że napisy będą w październiku 2013, czy tylko ogólnie "w październiku" , zawsze można przez rok przetrzymać w korekcie (i tu już "wina" korekty będzie a nie tłumacza). Tak na marginesie to animu musi być genialne, skoro ludzie tak się o napisy biją.
Ostatnio edytowany przez sabaton (2013-10-23 13:12:05)
Jest bardziej niż średnie, ale są ładne mordki
Wrzuć na chomika, hasełko, i będzie fun :3
Ty dulowaty userze!
Trzeba przyznać, że ta koleżanka, to niezmordowana jest. Ostatnio na anime-odcinki znalazłem jej post(teraz już skasowany).
Be a man – the Madao way.
To chyba pod obsesję podchodzi. To ta sama, co robiła "karierę w internecie", tak?
Tak.
Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby tak się gorączkować o jedną bajkę.
Ostatnio edytowany przez megamas (2013-10-23 13:57:47)
Be a man – the Madao way.
A jak Mikacz wyda napisy, to będzie wielka duma aka "całujcie mnie po stopach, to dzięki mnie je macie!".
Ehh.. szkoda słów na takich ludzi . Nie dość że ktoś coś robi dla kogoś z dobrej woli, to jeszcze z pyskiem wychodzi . Btw. jest taki stary, niezawodny sposób który ZAWSZE działa, i jest niezależny od POLSKICH tłumaczy - wersja z ang. napisami, czy innymi, słownik w łapkę i teraz tylko poskładać w całość i gotowe.
W takich momentach naprawdę doceniam kontrolę rodzicielską, która być powinna. Dzieci do 15 roku życia powinny być inwigilowane w miejscach gdzie mogą coś powiedzieć a w skrajnych przypadkach jak ten nawet odizolowane od komputerów i telefonó, bo to jest masakra co się dzieje. Że też wam się chce wyszukiwać takie komenty ;]
W takich momentach naprawdę doceniam kontrolę rodzicielską, która być powinna. Dzieci do 15 roku życia powinny być inwigilowane w miejscach gdzie mogą coś powiedzieć a w skrajnych przypadkach jak ten nawet odizolowane od komputerów i telefonów, bo to jest masakra co się dzieje.
PS. Trochę wody upłynęło, nim pojąłem, co oznacza termin "chodziarz".
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy