Nie jesteś zalogowany.
Nie bardzo mogę zrozumieć, czemu wchodzicie z nim w jakąkolwiek polemikę. Jego posty są wypełnione brakiem wiedzy, cwaniactwem i czystą arogancją; tacy starzy, a tak łatwo łapią się na baity. Już nie mówiąc, że styl jego pisania przypomina takiego jednego delikwenta, nie zaszkodziłoby sprawdzenie IP.
To pewnie Kamiyan trolluje
Mamy 2017, a nie 2007.
A "dzieciarnia" nadal woli oglądać reklamy na łonlajnie zamiast anime.
http://screenshotcomparison.com/comparison/123640
Żadnych różnic
Co ty z tą Elytą?, ktoś pokazał palcem w szkole na ciebie?. Spuszczasz się jaki mało kto, a i tak sam nie wierzysz w te swoje bajki kappa.
To pewnie Kamiyan trolluje
No mówiłem, że pewno zaczął tłumaczyć dla łonlajnów, dostał na bułki i mleko, i znów włączył się tryb obrony siundenowych pajacyków.
>
A, i @Johny2.0, nazywanie Korwina "krulem" w internecie, jest znane od bardzo długiego czasu, nie wiem jak można nie zauważyć, że to umyślny błąd.
Od kilku miesięcy nie mogę poświęcać zbyt wiele czasu na internet, więc jestem do tyłu z pewnymi sprawami
Zresztą staram się nie zajmować polityką bo mi ciśnienie podnosi i musiałbym "wyrwać chwasta"
Nala_Alan napisał:>
A, i @Johny2.0, nazywanie Korwina "krulem" w internecie, jest znane od bardzo długiego czasu, nie wiem jak można nie zauważyć, że to umyślny błąd.Od kilku miesięcy nie mogę poświęcać zbyt wiele czasu na internet, więc jestem do tyłu z pewnymi sprawami
Zresztą staram się nie zajmować polityką bo mi ciśnienie podnosi i musiałbym "wyrwać chwasta"
+1.
"Zostawcie Titanica, nie ruszajcie go..."
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Playery online rzadko obniżają jakość materiału źródłowego.
Ta, tylko zawsze
>A no i pozdrawiam wszystkich tłumaczy, którzy kiedyś wypowiadali się w tym temacie jakie to AO złe, a dziś dla nas tłumaczą anime pod nowymi nickami
A o masowym odejściu tłumaczy z AO to oczywiście cichosza.
Ech śmieszy mnie to trochę.
Trochę nie pokoi, takie przemyślenia, gościa wychowanego na ANSI
Czekałem na Kaijego 3 lata i 3 miechy, ale się doczekałem, od innego tłumacza, ale zawsze
Z kolei takie Demi czy IRON-BLOODED ORPHANS na A-O to oczy krwawią.
Co do obrazu, to na 17 calach nie widzę zauważam różnicy.
Ale widać brak obeznania Zbyszka, jeśli chodzi o technikalia.
Tylko po co one casulom?
Ale właśnie się zatrwożyłem, na ANSI nic w tym sezonie nie ma ciekawego.
Bo to co oglądam, to online, to wtopione subki od tutejszych tłumaczy...
Masakra...
Ilość tłumaczonych anime przez ansi z aktualnego sezonu - 4
Ilość tłumaczonych anime przez AO z aktualnego sezonu - Niemal wszystkie!
Ilość tłumaczonych anime przez AO starszych - Zero!
To ta jedna z 2 "porzuconych przez AO"?
To jest właśnie przykład czegoś, co mnie w waszym serwisie denerwuje. Czemu nie podacie autora? Aż tak was to boli na maxa? Skaza totalna czy coś?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-11-15 20:43:05)
Hah no i warto zaznaczyć, że jeśli AO miałoby usunąć anime, których NIE PRZETŁUMACZYŁO to zniknęło by z tego serwisu przynajmniej 85% serii. Bo wg ich zasad, jeśli autor danych napisów jest nieobecny na ANSI gdzie publikował swoje napisy przynajmniej pół roku to napisy brane są bez zbędnych pozwoleń
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2017-11-15 21:17:21)
Hah no i warto zaznaczyć, że jeśli AO miałoby usunąć anime, których NIE PRZETŁUMACZYŁO to zniknęło by z tego serwisu przynajmniej 85% serii. Bo wg ich zasad, jeśli autor danych napisów jest nieobecny na ANSI gdzie publikował swoje napisy przynajmniej pół roku to napisy brane są bez zbędnych pozwoleń
Przecież oni kradną każde napisy, nawet te, które wyszłyby dziś, zdarzały się przypadku, że usuwali stopki i się pod nimi podpisywali. Ba, te jełopy kradną nawet od siebie - łonlajny od innych łonlajnów. Jakość obrazu, dźwięku, a szczególnie napisów nie ma znaczenia. Byle pierwsi! Albo pierwsi zajumać. I reklamy, więcej reklam.
Nala_Alan napisał:>
A, i @Johny2.0, nazywanie Korwina "krulem" w internecie, jest znane od bardzo długiego czasu, nie wiem jak można nie zauważyć, że to umyślny błąd.Od kilku miesięcy nie mogę poświęcać zbyt wiele czasu na internet, więc jestem do tyłu z pewnymi sprawami
Fair enough. Choć to wcale nie jest trend sprzed miesięcy, raczej lat, wręcz powiedziałbym, że wymarły.
jeny ale beka z typow
>ogladanie anime offline bo lepsza jakosc
XD
>sugerowanie ze hd w internecie nie jest dobrej jakosci
blagam was, ludzie..
jeny ale beka z typow
XD
blagam was, ludzie..
Czasami też dźwięk woła o pomstę do nieba.
jeny ale beka z typow
XD
blagam was, ludzie..
Wybacz ale większość ludzi tutaj ogląda anime na czymś lepszym niż smartfon. Jak patrzę jaki miał się robi na onlajnach podczas dynamiczniejszej akcji to... a sam sobie dokończ.
Nie mówiąc już o ogólnie słabszej jakości o czym wspomniał wyżej właśnie kolega "Skuty".Skalowanie 720p do 1080p jest na porządku dziennym.
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2017-11-16 00:16:08)