Nie jesteś zalogowany.
To nie czytaj takich artykułów.
Polskie prawo nie ma nic przeciwko pobieraniu nielegalnych treści, o ile nie są chronione osobną licencją.
Co innego udostępnianie tych treści, do tego zalicza się nawet seedowanie anime na torrentach.
W tej kwestii nic się nie zmieniło. Chomik zawsze musiał usuwać piratów i pirackie treści.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
W takim razie dziękuję za wyprowadzenie mnie z błędu, dużo fake newsów ostatnio w internetach
Youtube - to moja pasja!
Ten zapis o 24h to był taki mit, którzy sobie wrzucali uploaderzy. Było to bardzo często spotykane na warezach.
15 lat temu, ale na chomikach wciąż aktualne.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Skuty napisał:Ten zapis o 24h to był taki mit, którzy sobie wrzucali uploaderzy. Było to bardzo często spotykane na warezach.
Bo chomik to taki 15-letni relikt, który jakimś cudem jeszcze żyje
Niektórzy mogą teraz napisać "ogląda online, fuj, ble", no cóż, na telefon(iOS) nie pobiorę anime, a poza domem nie ma jak inaczej oglądać.
Ja właśnie oglądam tylko na telefonie, ale pobierane. Wcześniej po prostu sobie pobieram na komputer i przerzucam na micro sd wraz z napisami, jakość wysoka a bolączka praktycznie żadna. A, i nie martwie się że ucieknie mi 10 GB pakietu internetu na anime
SoheiMajin napisał:Skuty napisał:Ten zapis o 24h to był taki mit, którzy sobie wrzucali uploaderzy. Było to bardzo często spotykane na warezach.
Widocznie mają dobrych prawników.
meowchin napisał:SoheiMajin napisał:15 lat temu, ale na chomikach wciąż aktualne.
Widocznie mają dobrych prawników.
Raczej efekt błędnego koła. Wiele treści można znaleźć tylko na chomiku, a że są one tylko na chomiku, to nikt nie szuka alternatywy.
rool napisał:Słowianie napisał:@rool, A ja właśnie skończyłem grillować, zajmij się życiem a nie snuj bajek, myślisz że ktoś ci uwierzy?
Jak tak, to ja napiszę, że od czytania twoich komentarzy mi ekran się zepsuł.... Kurczę muszę nowego zamówić... :/jakby stracił ponad TB anime, do których sam napisy dopasowywał a przedtem jak głupi sie naszukał w sieci aby pobrać dobrej jakości te serie. Nie wierzysz mi że partycja padła mi od twardego resetu? - widac jesteś mało obeznany..
Mówisz ponad 1Tb anime na swoim dysku
Pisz dalej, może coś jeszcze ciekawego się dowiemy, co tam masz na swoim dysku.
A co tu mam ukrywać? w rzeczywistości miałem tego około 5TB, masz tu niepełną listę, potem jeszcze podochodziły i nie do wszystkich mialem napisy dopasowane jeszcze:
A tu masz screena tuż przed restartem kompa z dnia dzisiejszego, zanim mi zablokowało cały komp. To właśnie robi Wasza strona i gdybym próbował to wyłączyc normalnie to potem blokuje cały komp a na tej stronie już blokuje IP.
Ostatnio edytowany przez rool (2018-04-25 16:43:15)
Nie oglądać ścierwa z onlajn. Albo blokować ten ich szajs przynajmniej.
Tak patrzę na te reklamy to aż nie chce mi się wierzyć.
Przecież to jest największy syf jaki można znaleźć w internecie. Ile wy za to dostajecie? 0,12$ za 1000 odsłon czy jeszcze mniej?
Serio, takie reklamy co wy macie u siebie na a-o to można znaleźć na stronach najgorszego sortu, które istnieją tylko po to, żeby nawalić jak najwięcej reklam, nie ważne jakich byle by jakiś grosz wpadł. I wy się nazywacie "najlepszą stroną z anime online w Polsce"
To już na shindenie nie ma takiego syfu jak u was, a przebicie ich to nie lada wyczyn.
Nikt normalny u was nie chce się reklamować? Przecież można zrobić stronę z nieinwazyjnymi reklamami i czerpać z tego jakiś zysk. Wy idziecie na ilość, bierzecie każdy syf jaki wam sypnie srebrnika, nie patrząc na treść tych reklam i zagrożenie jakie za sobą niosą dla niedoświadczonego użytkownika.
Ostatnio edytowany przez Skuty (2018-04-25 18:22:18)
Tak patrzę na te reklamy to aż nie chce mi się wierzyć.
Przecież to jest największy syf jaki można znaleźć w internecie. Ile wy za to dostajecie? 0,12$ za 1000 odsłon czy jeszcze mniej?
Serio, takie reklamy co wy macie u siebie na a-o to można znaleźć na stronach najgorszego sortu, które istnieją tylko po to, żeby nawalić jak najwięcej reklam, nie ważne jakich byle by jakiś grosz wpadł. I wy się nazywacie "najlepszą stroną z anime online w Polsce"To już na shindenie nie ma takiego syfu jak u was, a przebicie ich to nie lada wyczyn.
Nikt normalny u was nie chce się reklamować? Przecież można zrobić stronę z nieinwazyjnymi reklamami i czerpać z tego jakiś zysk. Wy idziecie na ilość, bierzecie każdy syf jaki wam sypnie srebrnika, nie patrząc na treść tych reklam i zagrożenie jakie za sobą niosą dla niedoświadczonego użytkownika.
Nie narzekaj. Użytkownicy a-o się nie buntują, czyli przesadzasz w swej opinii.
Użytkownicy a-o się nie buntują, czyli przesadzasz w swej opinii.
To się nazywa dobry argument.
Korea Północna pozdrawia.
Widzę ktoś chce tu zostać nowym królem logiki.
Nesbro napisał:Użytkownicy a-o się nie buntują, czyli przesadzasz w swej opinii.
Korea Północna pozdrawia.
O o-a wypowiadają się głównie osoby, które tam nie oglądają, i wiedzące, że można oglądać anime inaczej. Tak tworzy się na ANSI obraz najgorszego online. Tymczasem, jeśli przejrzeć komentarze użytkowników oglądających codziennie anime na a-o, to nie ma wyrazów oburzenia jak w tym temacie. Ja trafiłem na opinie będące zadowoleniem, że pojawił się odcinek i inne pozytywne. A mają forum bardziej aktywne niż tu na ansi. Także czy naprawdę żyje się tam tak źle? Może mają sprawną administracje, która cenzuruje stronę i usuwa element wywrotowy. W sumie trafne porównanie do Korei Północnej.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2018-04-25 19:21:17)
A co jeśli ktoś nie zna alternatywy, nie próbował innych metod, tylko poznał stronę przez marketing szeptany? Zobaczył, że jest duża baza aktualizowana codziennie, wystarczy przebić się przez reklamy i ma odcinek. Nigdy nie myślał o innym sposobie, bo to mu wystarcza, i nie wie, na jaki syf się naraża, i że można inaczej. Tak samo jest z popularnością CDA (jednak strona ma dużo większą kulturę reklamową niż A-O).
I tak - panuje tam cenzura. Przez jakiś czas pojawiały się tematy dot. reklam.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2018-04-25 19:35:30)
Ja trafiłem na opinie będące zadowoleniem, że pojawił się odcinek i inne pozytywne.
Ale jak można być zadowolonym z ?.
marek2fgc napisał:Nesbro napisał:Użytkownicy a-o się nie buntują, czyli przesadzasz w swej opinii.
Korea Północna pozdrawia.O o-a wypowiadają się głównie osoby, które tam nie oglądają, i wiedzące, że można oglądać anime inaczej. Tak tworzy się na ANSI obraz najgorszego online. Tymczasem, jeśli przejrzeć komentarze użytkowników oglądających codziennie anime na a-o, to nie ma wyrazów oburzenia jak w tym temacie. Ja trafiłem na opinie będące zadowoleniem, że pojawił się odcinek i inne pozytywne. A mają forum bardziej aktywne niż tu na ansi. Także czy naprawdę żyje się tam tak źle? Może mają sprawną administracje, która cenzuruje stronę i usuwa element wywrotowy. W sumie trafne porównanie do Korei Północnej.
"Czegóż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
"Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".
Ostatnio edytowany przez Refusek (2018-04-25 20:01:25)
Nie narzekaj. Użytkownicy a-o się nie buntują, czyli przesadzasz w swej opinii.
Nie buntują się, bo nie wiedzą jaki szajs oglądają. 240 pikseli to dla nich szczyt technologii. Plus lenistwo robi swoje.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!