Nie jesteś zalogowany.
Yey! xD Ukazał się "trailer*" do 2, który zawiera więcej starej serii niż nowej ^^, Cóż poradzić
Darker Than Black 2 CM
* sam nie wiem co to jest "CM" ^^, niby jak trailer ale nie wiem XD
Ale to było coś co zachęciło mnie do serii ^^,
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-07 16:09:06)
Skoro już powstał temat to przekleję tutaj swoje wypociny, a przy okazji jeszcze ponarzekam, że mamy niby 13 sekund, a całość to powtórka i napisy, gdzie "nowego" Hei'a widać przez 1 (słownie: j-e-d-n-ą) sekundę!
Wygląda jakby go ze dwa lata w klatce trzymali pośród afrykańskiego buszu. Prawie takie samo dziwadło jak ten mowy wolverine. Tylko, że jakimś dziwnym trafem obaj mieli nieograniczony dostęp do najnowszego Wilkinsona Xtreme 3. Rozumie, że po wydarzeniach z "jedynki" musi zmienić "imidż", żeby go nie znaleźli za łatwo, no ale teraz to razem z tą maską wygląda jak klaun. Cóż pozostaje mi mieć nadzieję, że to tylko fragment z pierwszego odcinka, a w drugim już pójdzie do fryzjera. Zresztą pal lich jego fryzurę, w tym momencie najbardziej interesują mnie postacie dalszoplanowe, bo jakby nie było, sam Hei to może z 15% tego, co najlepsze w tym tytule. Yin pewnie będzie na bank i raczej pozostanie bez zmian, bo to w sumie taka maskotka serii. Cholernie ciekawi mnie, czy zobaczymy jeszcze panią komisarz z jej świtą, plus pana super zakręconego detektywa ze swoją asystentką, i czy nowe postacie dadzą tak samo radę jak np Huang, Mao, czy November 11, bo to, że oni się znów pojawią jest raczej mocno wątpliwe.
Nowy GAR+badass= Hei z DtB 2 ^^
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
a to kobieta nie jest przypadkiem?
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Yin pewnie będzie na bank i raczej pozostanie bez zmian, bo to w sumie taka maskotka serii.
Podobno na liście osób podkładających głosy do DtB Comet of Gemini, nie było kobiety dubbingującej Yin.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-08-07 17:14:38)
a to kobieta nie jest przypadkiem?
wątpię ^^, wszystko skłania się ku Heiowi ^^, Bynajmniej mam taka nadzieję... Hei w długich włosach... Zobaczymy jak to będzie wyglądać w dłuższej niż 1 sekunda scenie.
Na tej scenie Hei jest pewnie na jakiejś misji daleko od "domu" i dlatego nie ma jak pójść do fryzjera. ^^ Czekamy... Czekamy... Aby było lepiej niż w pierwszej częśći.
mnie początkowo do samej serii zniechęciła ta wiewiórka ^^, czy co to było... Ale obejrzę to ze względu na Heia xD
Wygląda jakby go ze dwa lata w klatce trzymali pośród afrykańskiego buszu. Prawie takie samo dziwadło jak ten mowy wolverine. Tylko, że jakimś dziwnym trafem obaj mieli nieograniczony dostęp do najnowszego Wilkinsona Xtreme 3. Rozumie, że po wydarzeniach z "jedynki" musi zmienić "imidż", żeby go nie znaleźli za łatwo, no ale teraz to razem z tą maską wygląda jak klaun. Cóż pozostaje mi mieć nadzieję, że to tylko fragment z pierwszego odcinka, a w drugim już pójdzie do fryzjera.
W takim razie ja bym wolała, żeby tego fryzjera nigdy nie znalazł (o ile to istotnie Hei).
Dwójka Darkera niesie ze sobą ogromne ryzyko, chociaż na pewno sprzeda się nieźle. Sama nie byłam pewna czy nawet warto to obejrzeć po tym jak zobaczyłam nową postać - tą różowowłosą dziewczynkę, ale po tej fotce znowu naszła mnie ochota ^^
Ten Hei będzie występował w tym anime tak często jak w tej migawce z zapowiedzi, wszystko będzie się rozwijało wokół tej grupki dzieciaków i nastolatków. Już widzę, jak ludzie zaczną na to anime narzekać.
Może nie będzie tak źle, mi się wydaje, że ten wątek będzie wyglądał jak w Leonie Zawodowcu (przynajmniej chciałbym), więc tak czy tak Heia będzie całkiem sporo, mam nadzieję, że nie zabraknie również czasu dla pani Misaki, szkoda tylko, że nie będzie już postaci jak November 11 czy Mao.
Martwi mnie trochę info, które rozsiewa tu Zarathustra, i ten trailer, na którym Hei wygląda jak jakiś wesoły pajac, ale i tak jestem dobrej myśli - póki co nie trafiłem na jakiś shit spod szyldu Bones.
W takim razie ja bym wolała, żeby tego fryzjera nigdy nie znalazł (o ile to istotnie Hei).
A kysz!
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-08-07 18:43:48)
"Skazany na zajebistość"
ODIN napisał:a to kobieta nie jest przypadkiem?
wątpię ^^, wszystko skłania się ku Heiowi ^^, Bynajmniej mam taka nadzieję... Hei w długich włosach... Zobaczymy jak to będzie wyglądać w dłuższej niż 1 sekunda scenie.
Gdzieś tu na innym wątku wspominaliście że on ma właśnie jakąś kobietę szkolić wiec może to ona?
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
On będzie szkolił dziecko, które ma takie lekko czerwone włosy.
On będzie szkolił dziecko, które ma takie lekko czerwone włosy.
Oby nie wyszło z tego coś Phantomopodobnego (Phantom requiem for the phantom), uczeń i mistrz to temat, który chyba przedstawiono w kinematografii pod każdym kątem, nie sądzę by w animcu wyciągnięto z tego coś nowego, no ale zobaczymy, niech mnie zaskoczą.
A kysz! smile_big
Nie wiesz, co piszesz. Ewenement długich włosów u mężczyzn to element nieprzenikniony przez przedstawicieli płci brzydkiej (oprócz metalów i emo) .
MasterPLASTER napisał:Yin pewnie będzie na bank i raczej pozostanie bez zmian, bo to w sumie taka maskotka serii.
Podobno na liście osób podkładających głosy do DtB Comet of Gemini, nie było kobiety dubbingującej Yin.
mnie początkowo do samej serii zniechęciła ta wiewiórka ^^, czy co to było... Ale obejrzę to ze względu na Heia xD
Jaka zaś, K, wiewiórka? Ktoś tam, gdzieś widział jakąś wiewiórkę? Tyś "widzioł" w ogóle wiewiórkę? Chyba Ci o tego kota chodziło...
Na ten czas, myślę, że można ustalić parę pewniaków: Syndykat na pewno przetrwał i zapewne ma się całkiem dobrze, a skoro tak, to na pewno będzie chciał dobrać się Hei'owi do portek. Hei dobrze wie, jakimi mocami dysponowała jego siostra, a skoro ją "znalazł" w "jedynce", to myślę, że teraz powinien dysponować, co najmniej, podwójnym podskokiem i zdolność rozbijania głową cegiełek. W "jedynce" kobiety lgnęły do niego jak - że tak wzniosę się na stratosferę mych poetyckich zdolności - muchy do G, więc myślę, że tutaj tego nie zabraknie.
Zresztą nie ma co za bardzo spekulować. Wszystkiego dowiemy się w swoim czasie i część pewnie z zachwytu rozpłynie się pod niebiosa, a reszta będzie walić ciężkimi półtuszami oralnymi na prawo i lewo.
Lawliet napisał:mnie początkowo do samej serii zniechęciła ta wiewiórka ^^, czy co to było... Ale obejrzę to ze względu na Heia xD
Jaka zaś, K, wiewiórka? Ktoś tam, gdzieś widział jakąś wiewiórkę? Tyś "widzioł" w ogóle wiewiórkę? Chyba Ci o tego kota chodziło...
to mi na kota nie wygląda xD
btw chodziło mi ofc o to co mnie zniechęciło do tej drugiej serii xD
Zjadacz napisał:A kysz! smile_big
Nie wiesz, co piszesz. Ewenement długich włosów u mężczyzn to element nieprzenikniony przez przedstawicieli płci brzydkiej (oprócz metalów i emo) .
^^,
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-07 21:11:50)
Darker than Black 2: Pinker than Pink Edition. Juz w pierwszej czesci elementem ktory byl najbardziej dark okazal sie sam tytul. Teraz bedzie juz tylko gorzej ^^ (w tym miejscu mialo byc zwyczajowe marudzenie na Bones ale uznalem ze daruje tego sobie i wam po raz kolejny).
Ostatnio edytowany przez m_jay (2009-08-07 22:20:18)
po marudzimy na bones jak wydadzą 1 epek xD