Nie jesteś zalogowany.
Ten DDL to megaupload jest :E
patrz obok.
"Links: >Megaupload >DDL >Reader >Series Page"
@down. no to fajnie
Ostatnio edytowany przez skubii (2012-01-25 15:14:07)
Spoko, torrent idzie jak marzenie. Dzięki.
Poszukuję D.Gray-man chaptery 106-129 pl.
Te chaptery zrobiła grupa NeomelodramaticNeomelodramatic
hehe to znowu ja teraz poszukuje mange mahou sensei negima od chaptera 135 tylko PL moze byc online albo do sciagniecia jesli takowa strona istnieje prosil bym o linka ( ang. strony zawsze mi znajduje znalazlem az 299 chakow a jak szukam na polskich stronach to znowu mam problemy ze znalezieniem tej mangi co jest tlumaczona na biezaco )
Te chaptery znajdziesz tam Hayate
Może nie do końca dobry temat, ale o mi szkodzi zapytać. Ktoś się orientuje czemu jest taka przerwa, w wydaniach nowych chapterow, Hayate no Gotoku!?
Jeżeli chodzi ci o ang, to autor wziął sobie urlop z jakiegoś powodu. I chyba chodzi o jakieś kłopoty zdrowotne i przemyślenia. Dokładnie nie pamiętam, bo już dawno czytałem o tym
tzn. autor mangi, czy autor tłumaczenia?
Poszukuję uczynnego człowieka będącego w posiadaniu 21 tomu Ranmy 1/2 wydanej przez Egmont i zdolnego wykonać drobne skanowanie, gdyby zaszła potrzeba.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Rozwiń prośbę, bo wiedzę podstawy do usunięcia posta.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Chodzi mi o zeskanowanie dwóch stron. Gdybym zamierzał robić tu coś nielegalnego, to bym nie pisał. Zresztą nie rozumiem problemu, skanować każdy może, udostępniać 1 do 1 chyba również.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
W prośbie o dwie strony problemu nie widzę, ale skoro już wywalamy pytania o animce na licencji, to to samo będzie tyczyć się mangi.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Chodzi mi o zeskanowanie dwóch stron. Gdybym zamierzał robić tu coś nielegalnego, to bym nie pisał. Zresztą nie rozumiem problemu, skanować każdy może, udostępniać 1 do 1 chyba również.
Wypadałoby, żebyś powiedział, po co ci te owe dwie strony. Jakiś błąd w twoim egzemplarzu?
Poszukuję Moyashimon po angielsku.
Może być ciężko albo nawet niewykonalnie. Po jednym tomie mango wyszło w Stanach i wszystkie grupy zarzuciły serię.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-07-10 10:36:08)
To niedobrze.
Kupiłbym mangę "Battle Angel Alita", jeśli ktoś posiada tomy 1-9 proszę pisać.
...:::CHEMIA CZYNI CUDA:::...
Poszukuje mangi "Angel Beats Heaven's Door" w całości i po polsku, mnie udało się znaleźć tylko do 4 chaptera ;/
helheim.pl
Grupa, która aktualnie zajmuje się tytułem. Na rozdziały 2-6 naszego wydania poczekaj do 8 kwietnia, a jeśli chcesz, by następne pojawiły się szybciej, zostaw jakiś komentarz pod newsem, to bardzo pomoże i z pewnością zmotywuje ekipę do szybszej pracy
Dzięki za linka i rade ;]