Nie jesteś zalogowany.
Akurat miałem smaka na taką historię
Jeśli znasz mangę córka-ojciec coś jak Sen to Man (może też być erotyczna) to byłbym wdzięczny
Yotsubato
Amaama to Inazuma
Shirogane no Nina - co prawda nie ma tam relacji córki z ojcem, ale bardzo podobne do Sen to Man, wujek opiekuje się dzieckiem siostry
Gakuen Babysitters - brat z młodszym braciszkiem
Spróbuj przejrzeć coś z tego:
Futsutsuka na Oyako de wa Arimasu ga
Hitori-tachi
Usagi Drop
Yamamoto Zenjirou to Moushimasu
My Girl (SAHARA Mizu)
Romance Papa
A Small World
Yotsubato!
Aishiteruze Baby
Chiisai Hitsuji wa Yume wo Miru
Baby Pop
Otaku no Musume-san
Chichi to Ko
Love So Life
Taiyou no Ie
Kore wa Koi no Hanashi
Yajirobee
Miman Renai
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-03-18 00:21:52)
Wielkie dzięki za propozycje
Poszukuję autora mang dla dorosłych.
Czytałem kilka pozycji, ale w tej chwili jedyna jaką pamiętam, opowiadała o lalkarzu, który zamieniał prawdziwe dziewczyny w lalki - wycinał im struny głosowe i jakieś elementy ciała odpowiadające za ruch. O tym co robił między złapaniem dziewczyny, a zamianą w lalkę nie muszę się rozpisywać, bo to było zwykłe hentai. Więc tak jak pisałem - potrzebny mi autor tej mangi, ewentualnie tytuł tej, o której piszę, a sobie go znajdę.
Czy jest jakaś stronka z polskimi tłumaczeniami bądź namiarami na lightnovele?? Jakiś odpowiednik centrum Mangi??
Podziękował.
Poszukuję autora dość... Brak mi słów, by to nazwać, aczkolwiek można określić je mianem brutalnych mang (Hentai). Mam jeden screen nie wiem skąd, no ale jest:
Fabuła jednej z mang tego autora polegała na tym, że był sobie sklep z lalkami, przy czym lalkarz zamieniał prawdziwe dziewczyny w lalki (wycinał im odpowiednie mięśnie, by nie mogły się ruszać).
Poszukuję autora dość... Brak mi słów, by to nazwać, aczkolwiek można określić je mianem brutalnych mang (Hentai). Mam jeden screen nie wiem skąd, no ale jest:
Pokaż spoilerFabuła jednej z mang tego autora polegała na tym, że był sobie sklep z lalkami, przy czym lalkarz zamieniał prawdziwe dziewczyny w lalki (wycinał im odpowiednie mięśnie, by nie mogły się ruszać).
Tylko coś takiego znalazłem.
http://hentai.forumcommunity.net/?t=57046414
Tutaj online: http://free.hentai.ms/manga/Misc_Hentai … re-English
Ostatnio edytowany przez Kokabiel (2016-06-10 13:59:50)
Pokaż spoilerFabuła jednej z mang tego autora polegała na tym, że był sobie sklep z lalkami, przy czym lalkarz zamieniał prawdziwe dziewczyny w lalki (wycinał im odpowiednie mięśnie, by nie mogły się ruszać).
Mam cały tankoubon zawierający ten rozdział Mogę podesłać torrka
Chodziło mi o autora tej mangi:
"Goshujinsama no Omochabako"
Czyli spis jego mang. Tak jak tu: http://readhentaimanga.com/hentai-manga … t-popular/
Dzięki Kokabiel, pierwszy link się przydał
Witam. Szukam jakiejś już kompletnej komediowej serii wydanej na Naszym rynku. Coś w miarę fajnego, w miarę długiego ale nie rozciągniętego na dziesiątki tomów. No i żeby nie było większych problemów z dostaniem.
Slayers, Love Hina, Karin, Dr Slump (ten ma dużo tomów, ale każdy z nich cieniutki ) to by było chyba wszystko z zakończonych serii, a jeśli zaliczyć też shoujo to znajdzie kilka dodatkowych pozycji.
GG: 1677958
Love Hina posiadam, Karin kiedyś się interesowałem już i chyba właśnie przez brak tego w sprzedaży bądź cudowanie z kilkunastoma sklepami/sprzedawcami zarzuciłem temat.
Mogę zaproponować jeszcze Dragon Rioting. Obecnie wydanych po polsku jest 7 na 9 tomów.
Szukam starej mangi którą kiedyś czytałem po polsku. Młody student uczeń mieszka z seksowną ciotką- nauczycielką która go leczy z dziewczyno fobii.
Minamoto-kun Monogatari ? Nie wiem czy taka stara jesli o to chodzi