Nie jesteś zalogowany.
To swego rodzaju zasady czy zgubiłeś pliki? :p
Wywaliłem już patche i rawy, bo po co mi one?
Wywaliłem już patche i rawy, bo po co mi one? jezor2
Żeby rzucić na odczepnego
Swoją drogą na dole 10 strony:
Odcinek 16, patch: sendspace
A tu wygrzebałem z historii własnej przeglądarki patch do 17 sendspace (to przy tym jest 6 pobrań, ja to wszystko muszę pomylić ).
Swoją drogą, sam mam popatchowane tylko do 15 i nie pamiętam od którego są do wersji G_P robione, więc pewnie poczekam na torrenta (o ile będzie).
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-02-15 01:06:06)
Mogę Ci wrzucić na RS, ale pod warunkiem,ze Votoms<czyt. bodzio > się zgodzi
Mogę Ci wrzucić na RS, ale pod warunkiem,ze Votoms<czyt. bodzio > się zgodzi
Cicho, bo on się nawet na ten 17 patch nie zgodził jeszcze I uważaj kogo nazywasz Votomsem bo tu się kilka osób może obrazić
Pobiorę odcinki do tych patchy co mam i sprawdzę (jakoś od 16-17 były z G_P pasowane), ale za 18 byłbym wdzięczny.
Edit. Od 16 jest wersja G_P, więc brakuje mi tylko 18 (o 20 nie wspominam).
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-02-15 11:16:49)
Ktoś do mnie pisał?
A ja mam wszystko. Później może gdzieś upnę tego patcha do 18. epka.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dzieki, to teraz czekam na 18 ep.
Ps dlaczego na forum jest ustawiona klawiatura programistyczna. Mam z i y pozamieniane miejscami
i głupio się pisze
Mogę sam to gdzieś zmienić ?
Ok, już dobrze, FF zgłupiał :{
Ostatnio edytowany przez ini (2012-02-15 18:56:54)
Można prosić o patche do epków 9-22 w jednym linku . Z góry dzienx
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-02-23 22:11:27)
Można prosić o patche do epków 9-22 w jednym linku . Z góry dzienx
Nie. A jak ci ktoś da - rzucę projekt
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-02-23 22:14:59)
Spoko . A wiadomo może kiedy pojawi się ten torrent/batch z epkami 1-25. to bym sobie najwyżej poczekał .Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-02-23 22:18:42)
Spoko . A wiadomo może kiedy pojawi się ten torrent/batch z epkami 1-25. to bym sobie najwyżej poczekał .Pozdrawiam
1-26. Czytaj temat, już o tym było. Tylko utonęło wśród spamu. Podobno z końcem lutego.
Dzięki
Jak dramować to na całego: od teraz jakiekolwiek z moich wydań dostępne będą tylko na kanale irc (a tam, by cokolwiek ściągnąć trzeba dostać +v), koniec z patchami. Czyli dla takiego Votomsa oznacza to de facto spadek ilości pobrań z ok. 20 do 5-6. Żadna to dla mnie różnica, ale przynajmniej mam pewność, że żaden idiota ze stron z anime online nigdzie tego nie wrzuci.
Popieram, i jestem przeciw, znaczy jak ludzie będą chcieli to i tak wrzuca na anime online.
Popieram, i jestem przeciw, znaczy jak ludzie będą chcieli to i tak wrzuca na anime online.
Nie wrzucą. Skończyłem listę osób, które otrzymają serię... nie ma na niej żadnej zwykłej pijawy, sami fansuberzy
A jak wrzucą, to bodzio będzie znał winnego - ukryte dane w strumieniu wideo i dźwięku, ale ciiiii
Good troll. Popieram.
A ja też bym chciał dostać się do tej szanownej grupy vipowskiej . Są jakieś szanse ?. Przyrzekam ,że na ircu nie będę trollować .
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-03-09 18:10:45)