Nie jesteś zalogowany.
Odpadasz, nie masz odpowiedniej sygny + awka...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zawsze, można spróbować
(...)Skończyłem listę osób, które otrzymają serię... nie ma na niej żadnej zwykłej pijawy, sami fansuberzy
W sumie nie moja sprawa, ale nie lepiej przesłać patch @mail do konkretnych osób?
Imho o wiele sprawniejsza i pewniejsza metoda.
Ba! To nawet pozwoli uniknąć pisania informacji na forum o wydaniu, planowaniu etc.
Hermetyczna grupa funsubów? Jak dla mnie brzmi kosmicznie interesująco. Powodzenia z projektem ^•^
bodzio napisał:(...)Skończyłem listę osób, które otrzymają serię... nie ma na niej żadnej zwykłej pijawy, sami fansuberzy
W sumie nie moja sprawa, ale nie lepiej przesłać patch @mail do konkretnych osób?
Ba! To nawet pozwoli uniknąć pisania informacji na forum o wydaniu, planowaniu etc.Hermetyczna grupa funsubów? Jak dla mnie brzmi kosmicznie interesująco. Powodzenia z projektem ^•^
Nie, żadnym mailem, chodzi o to, by psuć ludziom krew informacją o wydaniu, które jest poza ich zasięgiem.
Layla napisał:bodzio napisał:(...)Skończyłem listę osób, które otrzymają serię... nie ma na niej żadnej zwykłej pijawy, sami fansuberzy
Ba! To nawet pozwoli uniknąć pisania informacji na forum o wydaniu, planowaniu etc.Hermetyczna grupa funsubów? Jak dla mnie brzmi kosmicznie interesująco. Powodzenia z projektem ^•^
Nie, żadnym mailem, chodzi o to, by psuć ludziom krew informacją o wydaniu, które jest poza ich zasięgiem.
Hahaha rozumiem
To mogles dać sadystyczne info, że na dniach pojawi się torrent - i tak z każdym nowym odcinkiem schowanym na ircu. A tak dałeś wielu osobom powód, by więcej nie wchodzili na tematy [bodzio]...
Hahaha rozumiem
To mogles dać sadystyczne info, że na dniach pojawi się torrent - i tak z każdym nowym odcinkiem schowanym na ircu. A tak dałeś wielu osobom powód, by więcej nie wchodzili na tematy [bodzio]...
O, widzę, że ktoś tu ma zadatki na prawdziwego trolla
Nie, żadnym mailem, chodzi o to, by psuć ludziom krew informacją o wydaniu, które jest poza ich zasięgiem. szalony
Myślisz, że ktoś będzie płakał po tym Twoim pełnym błędów wydaniu?
odc 4
09:37 Scena najdrobniejsza w każdym detalu. < najdokładniejsza
odc 8
07:25 Musi być gdzieś z mieście. < w mieście
22:12 Jesteś grożny. Ktoś ty? < groźny
odc 10
16:48 Tak, dobra, wychodzą na chwilę. < wychodzę
odc 11
16:32 Zatrzymać i go zabić! < i zabić go!
bodzio napisał:Nie, żadnym mailem, chodzi o to, by psuć ludziom krew informacją o wydaniu, które jest poza ich zasięgiem. szalony
odc 4
odc 8
odc 10
odc 11
SSIESZ! Błędów jest 10 razy więcej. Wiem, bo sam robiłem.
To bodzio coś naprawdę wydaje? Byłem przekonany, że cały jego czas zabiera mu szukanie brakujących w wypowiedziach na forum...
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2012-03-09 21:57:22)
bodzio napisał:Nie, żadnym mailem, chodzi o to, by psuć ludziom krew informacją o wydaniu, które jest poza ich zasięgiem. szalony
odc 4
odc 8
odc 10
odc 11
A jeszcze kilka stron temu płakałeś, żeby cię na IRCa wpuścili xD
SSIESZ! Błędów jest 10 razy więcej. Wiem, bo sam robiłem.
Bo ja to próbowałem oglądać i użyłem podświadomej autokorekty
EDIT.
A jeszcze kilka stron temu płakałeś, żeby cię na IRCa wpuścili xD
Dalej płacze tylko, że to nie ich wina a ja tego obejść nie potrafię Próbowałem mirca i to samo ;/
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-03-09 21:50:32)
Yoshimori napisał:A jeszcze kilka stron temu płakałeś, żeby cię na IRCa wpuścili xD
Dalej płacze tylko, że to nie ich wina a ja tego obejść nie potrafię Próbowałem mirca i to samo ;/
Bóg tak chciał.
Tak sobie myślę... W nowym ANSI powinna zaistnieć funkcja oceniania postów pod względem trollerstwa. Nie trzeba dorabiać żadnych rang, tylko na avatar nakładać przezroczysty obrazek wiadomego internetowego zwierzątka. Im kto zbierze więcej ocen, ten miałby mniej przezroczysty obrazek.
Tak sobie myślę... W nowym ANSI powinna zaistnieć funkcja oceniania postów pod względem trollerstwa. Nie trzeba dorabiać żadnych rang, tylko na avatar nakładać przezroczysty obrazek wiadomego internetowego zwierzątka. Im kto zbierze więcej ocen, ten miałby mniej przezroczysty obrazek.
Ale to by tylko oznaczało rywalizację o rangę największego trolla
Jako, że zwyczajowo znów robię długą przerwę w odwiedzinach forum to zaryzykuje:
(...)tylko na avatar nakładać przezroczysty obrazek wiadomego internetowego zwierzątka. Im kto zbierze więcej ocen, ten miałby mniej przezroczysty obrazek.
Już coś takiego jest:
Sorki nie mogłem się powstrzymać
Ten avatar i podpis to był mój pomysł, ale moderacja sądzi, że qwiga i dlatego dostał rangę użyszkodnika
Modzi teraz powinni czuć się strollowani
Przykro mi, bodzio, qwig dostał "użyszkodnika" jako pocieszenie za zakoszenie mu avatara i sygny
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Przykro mi, bodzio, qwig dostał "użyszkodnika" jako pocieszenie za zakoszenie mu avatara i sygny
Ej, czego mi trollowanie innych psujesz, co?
Wiesz, jest jeszcze opcja, że jednak qwig mnie strollował. Wtedy wygrał podwójnie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA