Nie jesteś zalogowany.
Ja na razie zajmuję się uploadem hardków AG, więc okresowo będę odpalał torka. Za tydzień będę też seedował
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Za tydzień nie będzie komu seedować nawet.
Niech cię przecinek broni od takich tekstów, paskudny trollu. Seed murowany.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dzięki Bodzio za torrenta. Następnych odcinków kiedy się można spodziewać?
Odcinki 27 i 28 też niedługo wydam, potem przerwa, bo to końcówka Arca w Kummen.
Wystarczy odrobinę poszukać.
Też będę seedował, o ile będzie komu
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
bodzio napisał:Odcinki 27 i 28 też niedługo wydam, potem przerwa, bo to końcówka Arca w Kummen.
Wystarczy odrobinę poszukać.
Chodzi mi o następny zbiorczy torrent z następnymi 26 odcinkami
Na pierwsze czekało się coś około 2,5 roku, w moim wieku to mogę na zawał paść i nie doczekać końcówki
Chodzi mi o następny zbiorczy torrent z następnymi 26 odcinkami
Na pierwsze czekało się coś około 2,5 roku, w moim wieku to mogę na zawał paść i nie doczekać końcówki
Cóż, nie ty jeden
Stawawiajcie przecinki tak dalej, to nam bodzio ekspresowo kopnie w kalendarz
Votoms patch 27
Votoms patch 28
Odcinek 27 kończy sagę w Kummen, zaś 28 to retrospekcje początkowych odcinków serii Votoms. Teraz zapowiedziana dłuższa przerwa.
To w sumie szkoda, że nie zrobiłeś batcha na 1-27. Byłaby cała saga i na dodatek kolejny batch byłby rozpoczęty retrosem. ;p
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2012-03-27 15:50:57)
Post #176.
To w sumie szkoda, że nie zrobiłeś batcha na 1-27. Byłaby cała saga i na dodatek kolejny batch byłby rozpoczęty retrosem. ;p
W sumie mogłem tak zrobić. Nawet chyba wspomniałem o tym na kanale, ale padło tylko stwierdzenie 'rób jak chcesz'.
Przerwa potrwa zapewne do końca kwietnia, bo obecna praca zajmie mi sporo czasu i sił.
Kapitan_Votoms przeszedł do Ogrodników, zawieszam wydawanie Votomsa do września. To przez ciebie, bucu
Oż, ty paskudny trollu!
Votoms patch 27
Votoms patch 28Odcinek 27 kończy sagę w Kummen, zaś 28 to retrospekcje początkowych odcinków serii Votoms. Teraz zapowiedziana dłuższa przerwa.
Tak długo odwlekałem dociągnięcie tych epków, że linki padły. Jakaś dobra dusza upnie je ponownie? A może nawet zpatchowane epki?
I chłopcy, nie ma się co ciskać o rekrutację, przecież to nic nie zmienia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
bodzio napisał:Votoms patch 27
Votoms patch 28Odcinek 27 kończy sagę w Kummen, zaś 28 to retrospekcje początkowych odcinków serii Votoms. Teraz zapowiedziana dłuższa przerwa.
Tak długo odwlekałem dociągnięcie tych epków, że linki padły. Jakaś dobra dusza upnie je ponownie? A może nawet zpatchowane epki?
I chłopcy, nie ma się co ciskać o rekrutację, przecież to nic nie zmienia
Poczekasz 2 lata na paczkę 27-52 xD
To już jest szczyt chamstwa i ataku na moją przestrzeń dyskową xD
To już jest szczyt chamstwa i ataku na moją przestrzeń dyskową xD
Dodaj jeszcze wolną, to będzie fajniej brzmiało (tak rewolucyjnie).
A bodzio w odwecie będzie wydawał te odcinki nie przez 2, ale przez 4lata.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-05-30 23:03:54)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.