Nie jesteś zalogowany.
Ty, bodzio, czy te foldery z Gintamą zawierają gotowe suby?
Chciałoby się.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Quithe napisał:Ty, bodzio, czy te foldery z Gintamą zawierają gotowe suby?
Chciałoby się.
A cholera go wie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie cholera, tylko przecinek ;>
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Sado napisał:Quithe napisał:Ty, bodzio, czy te foldery z Gintamą zawierają gotowe suby?
Chciałoby się.
A cholera go wie
Ale coś mi nie pasuje to 1-50 od justaway. Bodzio czasami nie zabierał się tylko za odcinki, których nie zrobiło KA? No, Wielki Trollu, uchyl rąbka tajemnicy. ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Prędzej odbudują mur berliński i ponownie go zburzą nim bodzio zrobi Gintame.
Już nikt nie wierzy w moje możliwości
tornadoretkinia odwala bucuwę i tyle
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Do pobrania 15 odcinek Votomsa.
Utrzymując obecne tempo dobiłbym do 26 epka wraz z końcem lutego. 2 epki na tydzień. Nierealne chyba
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-01-17 13:09:47)
Utrzymując obecne tempo dobiłbym do 26 epka wraz z końcem lutego. 2 epki na tydzień. Nierealne chyba
MASZ^WSUBUJ ALBO GIŃ!
bodzio napisał:Utrzymując obecne tempo dobiłbym do 26 epka wraz z końcem lutego. 2 epki na tydzień. Nierealne chyba
MASZ^WSUBUJ ALBO GIŃ!
Ten Użyszkodnik mi grozi Jak ja mam tu pracować.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-01-17 15:14:48)
Ten Użyszkodnik mi grozi Jak ja mam tu pracować.
Normalnie, cały czas. I to najlepiej na votomsach...
Good job ;] Czekam na więcej. Byłoby miło, gdyby ktoś wrzucił na megaupload albo inne gówienko.
Good job ;] Czekam na więcej. Byłoby miło, gdyby ktoś wrzucił na megaupload albo inne gówienko.
Mam starą wersję flasha, którą uaktualniłem, działała tydzień, przestała i nie mogę nic wrzucać na mu
Więc ja tego nie zrobię.
We want more!
Rozbestwiacie się
Do pobrania 15 odcinek Votomsa.
Nie wątp w swoje tempo
Good job ;] Czekam na więcej. Byłoby miło, gdyby ktoś wrzucił na megaupload albo inne gówienko
http://www.megaupload.com/?f=ZDN7O27V - do 14 jak pobiorę 15 to dorzucę chyba że są jakieś sprzeciwy?
EDIT
Uaktualniłem folder.
Ostatnio edytowany przez Marcin (2012-01-18 12:12:29)
bodzio napisał:Do pobrania 15 odcinek Votomsa.
Nie wątp w swoje tempo
Sado napisał:Good job ;] Czekam na więcej. Byłoby miło, gdyby ktoś wrzucił na megaupload albo inne gówienko
http://www.megaupload.com/?f=ZDN7O27V - do 14 jak pobiorę 15 to dorzucę chyba że są jakieś sprzeciwy?
Nie, wrzucaj bez pytania, jak tylko będziesz mógł.
Do pierwszego posta przerzuciłem link zbiorczy epków 1-15 na megaupload. Dzięki, Marcin. W piątek będzie 16 ep. Znaczy już jest gotowy.
Do pierwszego posta przerzuciłem link zbiorczy epków 1-15 na megaupload. Dzięki, Marcin. W piątek będzie 16 ep. Znaczy już jest gotowy.
Bogusz, chyba wiesz, że jak człowiek głoduje i przez jakiś czas nic nie je (czyli łakomie czeka na Votomsy, których nie raczysz wydać), to gdy da mu się za dużo do zjedzenia (obejrzenia), nie zagłębiając się już w szczegóły, umiera (dostaje na głowę przez zbyt duża liczbę odcinków). Więc opanuj się i po 1 odcinku na tydzień dawaj
bodzio napisał:Do pierwszego posta przerzuciłem link zbiorczy epków 1-15 na megaupload. Dzięki, Marcin. W piątek będzie 16 ep. Znaczy już jest gotowy.
Bogusz, chyba wiesz, że jak człowiek głoduje i przez jakiś czas nic nie je (czyli łakomie czeka na Votomsy, których nie raczysz wydać), to gdy da mu się za dużo do zjedzenia (obejrzenia), nie zagłębiając się już w szczegóły, umiera (dostaje na głowę przez zbyt duża liczbę odcinków). Więc opanuj się i po 1 odcinku na tydzień dawaj
Wiesz, że trafiłeś dzięki temu na czarną listę trolli z ansi?