Nie jesteś zalogowany.
~ODIN, nie dam się zwieść tą skórą i motorem xD To pewnie ten brak głowy (dosłowny nie w przenośni) ^.^
EDIT:
Szkoda, że osobowości Nożownika nie starali się jakoś specjalnie zamaskować, kto nim jest, żeby było jakieś zaskoczenie, a ale nie, musieli go w tak oczywisty sposób przedstawić Podobnie starą przeszłość Masaomi Kidy, tzn do którego gangu należał
Tutaj coś, co poniektórzy mogli się domyślić, a niektórzy nie więc wejście na własną odpowiedzialność:
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-13 15:51:00)
Powiem szczerze, że to jedyny animiec jaki staram się śledzić... wydaje się całkiem niezły (pod zwględem ekranizacji też... chociaż na BT wiele nie ma), ALE
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2010-03-13 16:03:26)
Tak z ciekawości, chcecie wiedzieć kto założył $?:D Bo na razie to anime jest tak przejrzyste, że na chwilę obecną nie ma w nim ani 1 tajemnicy Chociaż było kilka motywów, nad którymi trzeba było trochę pogłówkować, ale pomyślało się i się wszystko wie
A do założyciela mam 100$ pewność. A co to tego co napisał ~Sacredus, to szkoda, że nie pokazali, może będzie jako special na DVD ;]
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-13 18:01:46)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Bad shot Podpowiedź, już to napisałem wcześniej, chociaż obstawiałem właśnie jego albo twoją osobę, że któraś z nich założyła $, czyli było 50 na 50
Ale jednak ta 2
Ja stawiam, że dalarsów założył
~Qashqai, dobrze obstawiasz Miałem nosa, co do
EDIT: Mój zabieg mający na celu ożywienie forum jakieś efekty przynosi 2 temaciki jak na razie, które tętnią życiem
EDIT: 2 zauważył, ktoś jakie hasło miał Mikado do stronki?:D Aż się uśmiałem jak to ujrzałem.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-13 18:40:09)
W ogóle fajne animu. Ostatnio sama fabuła się bardziej ciekawa zrobiła, wcześniej to oglądałam raczej dla postaci xD wszystkie są boskie, oprócz tego diabelnie denerwującego Izayi-kun, który chyba miał być fajny i kochany przez wszystkich (czyli typ postaci, której nie znoszę xD).
Fabuła powinna byćcoraz ciekawsza...w końcu to ekranizacja LN autora Bacano! ...A co do Izayi... to nie mam wyrobionego zdania o gościu... ale za to Shizuo mnie rozbraja "nienawidzę przemocy"
A co do $ to:
ps. moje spoilery zwykle się sprawdzają... trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2010-03-13 18:44:45)
Ciekawe czy ktoś zwrócił uwagę na hasło do stronki $ jakie zostało wpisane Tak było to Baccano
zauważył, ktoś jakie hasło miał Mikado do stronki?:D Aż się uśmiałem jak to ujrzałem.
Mnie też rozwaliło xD a ono chyba było też pokazane w odcinku z tymi dwoma gośćmi i dwójką otaku, co się okazało, że oni należą do Dollarsów XD
Shizuo i jego "nienawidzę przemocy" jest epickie. XD
Cóż, zapewne będzie tak jak mówisz, Sacredus, że im dalej, tym ciekawiej :> nic tylko czekać na następne epki :'D
Zastanawia mnie tylko, dlaczego głowa i ciało Celty są takie... niepodobne xDD znaczy, z charakteru. Ta głowa ma teraz charakter tamtej prześladowczyni, zgaduję? D:
...raczek tamta dziewczyna jest jak zwykła lalka i nie odczuwa emocji (w końcu to obca głowa przyczepiona do ciała martwej dziewczyny)...
EDIT (nie potrezbnie w ogóle to usuwałem :/):
A co mi szkodzi:
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2010-03-13 19:24:51)
A ja nie widziałem jeszcze nawet odcinka 8...
Ogólnie anime mi się podoba i nie nudzi, ale mam odczucie jakby było zrobione głównie z myślą o dziewczynach (nie żeby było w tym coś złego).
Wcześniej pisałem, że pewnie babka bez głowy będzie jedynym oderwanym od rzeczywistości elementem, ale teraz po murzynie skaczącym z dachu i barmanie, którego moc mięśni dorównuje supermanowi to trochę odpadłem.
Moje ulubione postaci to trio poniżej.
Otaku rulez
11 odcinek - REWELACJA!
Bez wątpienia, to jak dla mnie jest najlepsza obecnie wychodząca seria (przebija nawet FMA, którego jestem fanem)! Dawno już się tak nie ekscytowałem oglądając jakieś anime, a i to rewelacyjne nawiązanie do Baccano!
Waaaaah, ten spoiler zmusił mnie do natychmiastowego obejrzenia epka jedenastego Mój ulubiony duet powrócił
Ha! Drrr w końcu się rozkręca, teraz z każdym odcinkiem powinno być coraz ciekawiej xD
Mnie rozbraja jak Brains Base promuje swoje inne serie, zwłaszcza Baccano, wszędzie go pełno xD
Hehe, i nie tylko swoje serie, w cholerę tego było . Chociażby Horo w pierwszym odcinku, rozmowy o Indexie, czy tam Railgunie (nawet, któryś z kwartetu otaku miał mangę Indexa w łapach) + te plakaty kinowe
. Pewnie spotka nas o wiele więcej takich smaczków również w kolejnych epkach ^^.
Tia, nawet pwd na stronkę Dollarów takie jakieś znajome ^^