Nie jesteś zalogowany.
Jak stoi, toż wielki bum się wydarzyło i cała 3 stoi naprzeciw siebie i już będą wyjawiać swoje sekrety
Nie tylko ED, fanartów też xD Ta nowość nie, bo to już z miesiąc trwa, ale temat trzeba lekko ożywić xD
Miesiąc? Boom na te parodie się chyba jakoś w lutym zaczął XD nawet z kuzynkiem zrobiliśmy taką z FMA xD
Przy DRRR jakoś nie ma co komentować. Sama chciałam parę razy się tu udzielić, ale mi nie wyszło, chociaż anime mi się bardzo podoba XDD
Może i tak, ale końcówka 23 odcinka po prostu boska xD więc 24 zapowiada się równie świetnie xD
Jakby kogoś to interesowało, to przy ostatnim odcinku nie przewiduję większego poślizgu (zrobię wyjątek i nie będę się obijać xD)
W CG było co komentować bo tu akcja od paru odcinków stoi w miejscu...
To chyba inne anime oglądamy. Jak dla mnie DRRR świetnie sięrozwija, pełno zwrotów akcji, których się w ogóle nie spodziewałem, świetni bohaterowie. Mam nadzieję, że nie zakończą na jeden serii, bo zostało jeszcze pełno wątków (drogówka, Shingen, brat Shizua, Tom Tanaka, siostry Izayi, który w anime nie było).
Jakby kogoś to interesowało, to przy ostatnim odcinku nie przewiduję większego poślizgu (zrobię wyjątek i nie będę się obijać xD)
Niby zawsze oglądam wpierw po angielsku, a potem jeszcze z polskimi subami, ale wieść bardzo pocieszająca ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Z Izayą to ogólnie większy wątek jest niż może się zdawać xD
~Quadashi, to wasze fan arty? Bez urazy, ale koślawe one xD Już mogłyście z video powycinać xD
Ten fajny: http://www.youtube.com/watch?v=AT8FMxhc … re=related Vongola fight!!!
A dla ożywienia zaraz zapodam kilka fajnych graficzek z Drrr xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 21:54:48)
Pocieszająca czy nie, po prostu sesja się kończy xD
No sporo wątków, ale z tego co gdzieś wyczytałam to w serii są tylko 2 z iluś tam arców przedstawione, więc jak dobrze na tym zarobią, to powinni i inne zekranizować ;p A wydawać się może, że odcinki 13-22 powiedzmy stoją w miejscu bo faktycznie nie ma pogoni za głową, ale za to są wyjaśniane sprawy 3 największych sił z Ikebukuro xD
A widziałeś "odcinek 12.5"? Niezła parodyjka, poważnei się uśmiałem, zwłaszcza kiedy Izaya śpiewa op z Bakemono. Na yt też jest:
http://www.youtube.com/watch?v=pL9YEAZrnFk (zawsze umieram, kiedy tego słucham i oglądam)
Ostatnio edytowany przez Sado (2010-06-21 22:04:43)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jeśli to do mnie było skierowane, to proszę w żeńskiej formie, chyba, że to do KieRa xD
Tak, jedna pijawa kiedyś nawet mnie tydzień truła, żeby m przetłumaczyła odcinek 12.5 xD a piosenka Izayi to jest cudo, tak humor poprawia jak mało co xD
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-06-21 22:11:25)
Jeśli to do mnie było skierowane, to proszę w żeńskiej formie, chyba, że to do KieRa xD
Tak, jedna pijawa kiedyś nawet mnie tydzień truła, żeby m przetłumaczyła odcinek 12.5 xD a piosenka Izayi to jest cudo, tak humor poprawia jak mało co xD
Nope, to do Kiera było
A co do fanartów z DRRR, to pierwszy obrazek wymiata. Kier, nie masz czasami linka do większej wersji teog obrazka, co dałeś w spoilerze?
piosenka Izayi to jest cudo, tak humor poprawia jak mało co xD
Ta, zwłaszcza to "fuwa fuwa" Xd I minka strzelona w 3:59
Masz rację, chociaż cały klipik jest świetny xD
Ogólnie cały OST jest genialny, doskonale sprawdza się jako dzwonek w telefonie xD
No i KieR masz, chciałeś ożywienia tematu i się ożywił xD
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-06-21 22:22:42)
Właśnie nie mam, btw, dorzuciłem trochę nowych obrazków do spoilerów Jak widać, jeszcze masa nowych postaci do poznania, można powiedzieć, że dopiero połowę z nich ujrzeliśmy xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 22:49:29)
Masz rację, chociaż cały klipik jest świetny xD
Ogólnie cały OST jest genialny, doskonale sprawdza się jako dzwonek w telefonie xD
No i KieR masz, chciałeś ożywienia tematu i się ożywił xD
Bez przesady. OST na miarę Hellsinga, DN czy Samurai Champloo to to nie jest. Pierwszy opening i parę melodyjek daje radę.
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
ODIN, wg ciebie w tamych anime jest OST świetny, wg mnie nie. To tylko moja opinia ;p
Jestem świeżo po obejrzeniu 24 odcinka i powiem tylko tyle, dawno nie widziałam tak świetnego odcinka, chyba najlepszy z całej serii xD
Aż nie mogę się doczekać speciali, które mają ujrzeć światło dzienne, przynajmniej w Japonii, w sierpniu xD
No, epek kozak. Ogólnie nie spodziewałem się, że w tym sezonie jeszcze pokażą, jak
Aż chce się krzyczeć, żeby za tydzień zaczęli kolejny arc, a tu buka, koniec :| może w specialach jakieś smaczki zaserwują xD
No no, wreszcie jakiś zacna końcówka, co ostatnio za często się nie zdarza. Coś przeczuwam kolejną serię, bo zostawili sobie wiele wątków.
Jak dla mnie, to anime od początku do końca trzymało bardzo mocny poziom.
Fajnie by było, gdyby teraz ogłosili Baccano 2 a później Drrr 2 xD
Sado, wiesz, jakby chcieli upchnąć wszystkie wątki z nowelki w 24 odcinkach, to by tylko chała z kiczem im wyszła. Na dobrą sprawę mamy zamkniętą historię, ale druga seryjka byłaby bardzo miłym prezentem od producentów, zwłaszcza jak się patrzy, że produkcje, które nie wiadomo jakim cudem ktokolwiek je ogląda doczekują się kontynuacji :|