Nie jesteś zalogowany.
Kolejny epek do pobrania.
Uff... Wreszcie udało się wydać kolejny odcinek. xD
Trolololo, przyszła pora na kolejny odcinek. W takim tempie zejdzie się do 2015.
Ale przecież mam kupę czasu. W końcu na jakiejś tam stronie zapowiedziałem, że skończę to najpóźniej dwa lata po bodziowej Gintamie.
Aha, jeszcze jedno. Bijemy brawa dla Chemical_Jadei, która męczy się z korektą.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-10-20 17:19:23)
Trolololo, przyszła pora na kolejny odcinek. W takim tempie zejdzie się do 2015.
Ale przecież mam kupę czasu. W końcu na jakiejś tam stronie zapowiedziałem, że skończę to najpóźniej dwa lata po bodziowej Gintamie.
Wychowa człowiek trolla, to potem uczeń przewyższa mistrza
Besamir napisał:Trolololo, przyszła pora na kolejny odcinek. W takim tempie zejdzie się do 2015.
Ale przecież mam kupę czasu. W końcu na jakiejś tam stronie zapowiedziałem, że skończę to najpóźniej dwa lata po bodziowej Gintamie.Wychowa człowiek trolla, to potem uczeń przewyższa mistrza
Troll to dopiero będzie, jak jutro wydasz całą Gintamę.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-10-20 17:24:45)
Wolne serie są po prostu wolne i nic się na to nie poradzi. Tak czy siak macie kolejny odcinek Hayate. Kolejny się robi, chyba że mnie po drodze jakiś szlag trafi.
31. do pobrania.
No i kolejny odcinek do pobrania. Na razie więcej poskładanych i skorekconych nie mam, więc będzie trzeba trochę poczekać. Marne szanse, że coś wyjdzie przed świętami.
Combo o festiwalu kulturowym do pobrania.
Combo o festiwalu kulturowym do pobrania.
Nudzi ci się, czy co? Na szczęście to już koniec w tym roku.
Niech się dzieci cieszą, w końcu mamy Sylwestra. xD
Wesołych przygód Hayate i spółki ciąg dalszy. Kolejny odcinek do pobrania.
Dwa odcinki do pobrania.
38. do pobrania.
39. do pobrania, a w nim dokończenie historii z poprzedniego odcinka.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-02-14 18:37:53)
Kolejny odcinek do pobrania.
Hm, 3 lata minęły od wydania 1 odcinka. Jeszcze trochę i będziesz to wydawać dłużej niż ja Votoms TV
Hm, 3 lata minęły od wydania 1 odcinka. Jeszcze trochę i będziesz to wydawać dłużej niż ja Votoms TV
Z czego przez cały 2010 animowcy wydali aż 5 odcinków.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-02-25 11:21:34)
No to 42. do pobrania.