Nie jesteś zalogowany.
43. do pobrania.
Dziękuję za te wszystkie odcinki Już niedużo zostało do końca, mam nadzieję że szybko zleci.
Tak przy okazji, czy w anime pominęli coś istotnego w materiale na podstawie którego powstało anime? Zachciało mi się poczytać mangę po angielsku ale niezbyt chce mi się czytać to co było w anime a jednocześnie nie chce przegapić czegoś ważnego. Wiem że jest jeszcze jedna postać z przeszłości Hayate której nie było w anime ale nie wiem czy ona pokazuje się w tej części na podstawie które powstało anime czy dopiero później.
Jeśli dobrze pamiętam, to pierwsze dwie serie są w miarę zgodne z mangą. Oczywiście pomijając kupę fillerów (głównie w pierwszym sezonie). Druga seria kończy się chyba jakoś koło ~150 chaptera (sprawdź sobie na jakiejś wikii). Athena - czyli ta ważna postać z przeszłości Hayate - pojawia się mandze trochę później. Arc z nią z roli głównej rozpoczyna się coś koło 180 chaptera.
44. do pobrania.
45. do pobrania.
W sumie to jakieś dwa dni temu wydałem 46 odcinek. Link znajdziecie na blogu (trzeba się trochę rozejrzeć ).
Do pobrania reszta odcinków.
Gratuluje zakończonego projektu. Mam cichą nadzieje ,że zabierzesz się za 2 sezon xdx
Przecież 2 sezon to kupa jest i lepiej tego nie tykać.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-25 17:44:35)
Pierwszy jest jeszcze większą.
Gratki, Bes. Kiedyś nie wierzyłem, że tego dokonasz, więc teraz wielki szacun.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ale czemu? Przecież drugi sezon jest w większości na podstawie mangi.
Mi tam się drugi sezon podobał Szkoda tylko że 3 i 4 lepiej uznać za nieistniejący
po 1
dzięki za kolejną serie :}
po 2
download ci się rozsypał w FF
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-04-25 20:59:45)
Dziękuję
Nie przejmuj się marudami. Czas na sezon 2-gi - bardzo o niego proszę.
cameleon, to Fire Fox skopał. Trzeba nacisnąć PPM i dać "zapisz jako...".
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na serwerze zostało wyłączone listowanie plików, więc linki są w formacie tekstowym. Trzeba je sobie wkleić do przeglądarki albo akceleratora. Nie moja wina, że niektóre przeglądarki mają z tym problemy. xD
ok Linkification działa
thx :}