Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
aria, też mi to przyszło na myśl
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A obrazek dalej wisi w poście Bodzia... xd
Umyślnie go nie usuwałem. Wrzucając posta, kolega powinien liczyć się z tym, że ktoś go zacytuje
"Skazany na zajebistość"
aria, a może jakieś Dango?
Imo, dobrze, że ten bannerek by ~ScharingaN, jest pokazany w poście bodzia, przynajmniej inni mogą zobaczyć i może ich natchnie i on też nie był taki zły, chociaż ideał też żaden.
Mnie się to od Za bardzo podoba.
"Skazany na zajebistość"
No, fajny. I ma przesłanie: "jesteś obserwowany"
PS. To Spike po lewej?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Proste, jest w starym musi być też w nowym.
Ta obok to Asuka z NGE (gdybym tego sam nie zrobił nie poznałbym jej po oczach, szczególnie na tym zielonym).
A mnie się podoba to od ScharingaN'a. Nie wiem co w tym takiego strasznego, że tak po nim jedziecie? oO Widać mod Z lubi się dowartościowywać w ten sposób. To od Za takie se. Te napisy czarno-białe są ledwie widoczne. Dopiero po powiększeniu je widać bez przyklejania nosa do monitora. No ale co ja tam mam do gadania, zaraz mod Z wleci i posta wywali.
Ta obok to Asuka z NGE (gdybym tego sam nie zrobił nie poznałbym jej po oczach, szczególnie na tym zielonym).
Jeśli o mnie chodzi, to od razu jak spojrzałem na ten pic to wiedziałem że to Asuka. Po czym? Po jej charakterystycznym fryzie.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-03-19 00:11:40)
Pewnie masz rację _KiRA, że małe i nieczytelne bo jako monitora używam 42" HDTV i na tym byle literka jest duża.
Pewnie masz rację _KiRA, że małe i nieczytelne bo jako monitora używam 42" HDTV i na tym byle literka jest duża.
No ja mam tylko 19", więc te literki są zbite strasznie. No ale nie będę się już wywodził nad wadami i zaletami małych i dupowielgachnych monitorów.
//aby ot nie było, wysuwam propozycję: Yuny, narysuj logo! ^_^
W sumie można by było coś pomyśleć
Pomysł przedni, ale biorąc pod uwagę jedną z dwóch nagród pocieszenia jakie dostała Yuny, to pierwsza osoba która ją skrytykuje poleci z banem.:D
Mnie się osobiście wydaje że head ScharingaN'a (pomijając inne elementy tego loga) , ono nie pasuje, nie tutaj... Animesub ma taki klimacik legendy, i szkoda było by go psuć, moja ocena: bardziej staromodniej. Zarathustra
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2010-03-19 03:08:12)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Widać mod Z lubi się dowartościowywać w ten sposób.
Widzę, że duży miś o małym rozumku znów nie wie, o czym pisze. A gdzie ja pojechałem SharingaNa? Moje ostrzeżenie tyczy się tego, co dał zamiast tego banera, a nie wiesz, co to jest, bo od razu to usunąłem. Także Virus, podtrzymując tradycję, zrobiłeś z siebie błazna. I tak jak mówiłem wcześniej, załóż sobie temat, w którym będziesz wypisywał moje "potknięcia", bo offtop wyleci, niezależnie od tego, czy dopiszesz na końcu dziecinne "ale mod Z i tak tego posta wyrzuci", czy nie.
"Skazany na zajebistość"
Hmm... Wiecie... Ja bym była za czymś takim, jak na mangaforum. XD
A jak nie, to...
No! I ja bym była za wsadzeniem na nie całej redakcji w wersji chibi! 8DD
No! I ja bym była za wsadzeniem na nie całej redakcji w wersji chibi! 8DD
:OOOOO Never!
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna