Nie jesteś zalogowany.
Proszę po raz kolejny o udoskonalenie szukajki. Chodzi mi o to, żeby można było szukać nie tylko w poddziałach jak np O Anime>dyskusja
>skąd wziąć itp
Tylko aby dało się szukać w całym dziale O anime, albo w całym forum. Bo, żeby przeszukać dział "O anime" to na dobrą sprawę trzeba szukać 3 razy w różnych podziałach.
Pytanko, dałoby się do szybkiej odpowiedzi dodać opcje, które są normalnie, pogrubienie, kursywa, tag spoiler, obrazki itd?
Tzn. przyciski? Bo te opcje działają.
Proszę po raz kolejny o udoskonalenie szukajki. Chodzi mi o to, żeby można było szukać nie tylko w poddziałach jak np O Anime>dyskusja
>skąd wziąć itp
Tylko aby dało się szukać w całym dziale O anime, albo w całym forum.
Testowo włączyłem te opcję, zobaczymy czy serwer się nie zapowietrzy :-)
Imperare sibi maximum est imperium
Tak, przycisnków w szybkiej odpowiedzi brakuje I trochę irytujące jest pisanie ręcznie
Wysyłanie PW. Zakładka "Wiadomości wysłane" kilka listów już wysłałem a tam dalej pustki. Kontynuowanie wątku jeśli ktoś ciebie nie zacytuje może czasami sprawiać problemy.
Trzeba zaznaczyć "zapisz kopię w wysłanych".
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Trzeba zaznaczyć "zapisz kopię w wysłanych".
Dzięki. Oślepłem czy co...
tak mnie naszlo czy by nie mozna do gory dodac bazy czcionek? tak ze w jednym miejscu sie klika i mozna sobie sciagnac potrzebna czacionke a nie jak teraz jest ze kazdy tlumacz doadje jakas swoja czcionke i po jakims czasie one wygasaja na megaload(czy jak to sie tam nazywa) i trzeba szukac w necie potrzebnej czcionki lub zmieniac na jakas inna
Spora ilość czcionek jest płatna i raczej nie powinno się ich umieszczać na serwerze tak sporego serwisu. A tak spada to na udostępniających i udajemy, że nie ma problemu.
ze musialem w kazdym odcinku zmieniac czcionke...
Straszne.... jedno słowo w całej linii przy stylach ass...
Dlatego powinno się dodawać srt... najlepszy z dostępnych formatów.
Ew lepszą opcją przy ściąganiu byłby automat pytający jakie chcemy napisy pobrać znaczy czy oryginalnego ass czy może raczej wolimy skonwertowanego srt/mdvd lub może coś pochodnego... ot podobne cudo na sławetnym n.info mają ^^
ps; tak w ogóle co to ma do 'nowych funkcji forum' o_O
Jak masz zamiar to zrobić, mam na myśli konwersje. W ass możesz sobie ładnie ustawić pozycję napisów i inne bajerki, a po konwersacji przez taki szmelc jak ass2mpl wszystkie przypisy, dopiski nagle zlewają się z tekstem głównym. Jak do tej pory nikt nie wymyślił, aż tak inteligentnego konwertera.
Splayer - wybierasz domyślny styl, wtedy pomijane są kolorki i fikuśne czcionki, ale zachowane zostaje pozycjonowanie i efekty nie zlewają się w zupę.
Może to i nie forum, ale dałoby się (czy raczej 'chciałoby się') zwiększyć maksymalną długość pojedynczego łańcucha tekstu w PM-kach?
Przy normalnych wiadomościach nie ma problemu, ale strasznie często dostaję linki do różniastych skryptów i workrawów, a silnik strony dzieli mi je na dwie lub więcej części (po 50 znaków). Wiem, że adres sam mogę sobie scalić, wysyłający mogą używać serwisów typu tiny.pl, ale...
Czy stringi długości 100 znaków naprawdę spowolniłyby serwis?
No chyba że tylko ja miewam ten problem albo reszty on nie irytuje.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2011-05-01 14:50:30)
Napisz sobie userscripta....
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Shoutbox? To pokemońskie coś? Jak chcesz podyskutować na żywo, to wejdź na irca...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!