Nie jesteś zalogowany.
W dzień dziecka został otwarty nowy mangowy sklep na polskim rynku. W ofercie znajdują się: figurki, mangi, anime i spory wybór gadżetów. Jeśli poszukujesz wallscrolli, breloczków czy jakiejś figurki odwiedź sklep. Dla nowych klientów czekają niespodzianki w formie gratisów do pierwszych zamówień. Żeby nie było mało na samym otwarciu sklep ogłasza konkurs. Nagrodą jest figurka z The Melancholy of Haruhi Suzumiya [Figma] Wszyscy są mile widziani.
Więcej informacji na stronie sklepu: http://pantsu.pl
Ej nie chce być złośliwy xD Ale rly, serio bym zabronił dzieciakom odwiedzania czegokolwiek co nazywa się "pantsu.pl" a już jakby powiedzieli że to z anime i mangami, to ban na internet xD
BTW, gratuluje wybrania sklepu w home.pl... niedość ze soft jako taki beznadziejny, to BOK tylko obiecuje i obiecuje, a programiści jak grali w halo, tak dalej grają w halo i nic nie poprawiają w sofcie sklepu
Większość osób nie wie co oznacza "pantsu".
Większość osób nie wie co oznacza "pantsu".
No naprawdę, ciężko się domyślić. No chyba że ma się IQ poniżej zera, wówczas można nie wiedzieć ;]
------
W samym sklepie zaś byłem i nic ciekawego. Ceny wysokie dość, na konwentach i Aliens-Gruop można taniej wyrwać niektóre rzeczy.
Zgadzam się z Kirą, nic ciekawego za bardzo nie ma, a ceny chwilami zdecydowanie wysokie - w japońskich sklepach niektóre figurki idzie wyrwać nawet 100 zł taniej (licząc z przesyłką).
http://pantsu.pl/supercell_feat_Miku_Ha … me-97.html
Mam taką! Ale z ciemną ramką. Prawdziwa perełka XD
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2010-06-03 01:26:55)
Odświeżę temat. Od jakiegoś czasu sklep najwyraźniej olewa klienta. Mimo wielu maili, nadal nie odpowiadają. Wróć, po kilku wiadomościach napisali, że zwrócą pieniądze, ale... ano właśnie, ani figurki, ani pieniędzy nie otrzymałam. Oczywiście nie odbierają telefonu. Z tego co wiem, nie jestem pierwszą taką osobą. Kiedyś działali bez zarzutu, ale widać nic nie może wiecznie trwać. Słowem, zdecydowanie nie polecam.
Ostatnio edytowany przez Nazeli (2012-03-28 15:23:25)
W dzień dziecka
Biedne dzieci.
W ofercie znajdują się: figurki, mangi, anime i spory wybór gadżetów. Jeśli poszukujesz wallscrolli, breloczków czy jakiejś figurki
Ta, jasne, już to widzę.
i spory wybór gadżetów.
Czyli używane gacie japońskich onnów, tak?
Z nazwą ktoś trafił w samo sedno japońskości.
Dorzucam zdjęcie produktów, jakie powinniście zacząć sprzedawać:
Przejrzałem ofertę i nic specjalnego nie macie i wszystko strasznie drogie...
http://manganime.pl ma o wiele lepszą ofertę.
Jedyne, co jest tańsze, to zupki Oyakata Noodles, które u mnie w E. Leclercu idą po 5.50 .
A jedyna fajna rzecz, to (oczywiście wyprzedana) figurka Dizzy z GGXX.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Cóż, Uzumaki pewnie skapitulował i tyle. jego najnowsze "dziecko", magazyn Akiba to też porażka na całej linii z błędami na poziomie podstawówki. Kiedyś trochę z nim pisałem, ale wiedziałem, że chłop nie podoła prowadzeniu sklepu i magazynu o mandze i anime.
Nazeli: miej nadzieję, że odzyskasz pieniądze. Jak nie, to pozostaje tylko jedna opcja...
W akcie zemsty zamulić im serwer?
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Akiba? To nie z nimi była afera pt. "chamówa w odpowiedziach"?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe, o ile dobrze pamiętam, mówisz o magazynie "ohayo" Nie słyszałem o żadnej aferze z akibą.
Możliwe, kojarzę aferę, nie pamiętam nazwy magazynu, a sprawdzać się nie chciało
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Możliwe, kojarzę aferę, nie pamiętam nazwy magazynu, a sprawdzać się nie chciało
Nie, z Akibą to były byki ortograficzne i takie błędy, że bodzio by się załamał. xD
Odpowiedzieli . Właściciel napisał, że przed ostatni czas przebywał w szpitalu i nie był w stanie zajmować się sklepem. Uwierzę im i zaczekam na rozwiązanie sprawy, a tymczasem zwracam honor: mimo wszystko przejmują się losem klientów, bądź, co bądź, w końcu otrzymałam odpowiedź . Kiedyś coś już tam kupowałam i z tego zakupu jestem zadowolona, ale z oceną pantsu.pl wstrzymam się do ostatecznego zakończenia mojej sprawy.
Można prosić jakieś namiary na nich, gdzie można się z nimi skontaktować i odpowiadają?
Zamówiłeś, zapłaciłeś i po przesyłce nici, a kontakt na stronie nie odpowiada, co? Niestety, wielu ludzi już się wyłożyło na pantsu.pl - szpitalem już nie może się zasłaniać, więc ciekawe, co tym razem wymyśli.
Dokładnie tak jest, niestety.
Zobaczymy, czy coś wymyśli, jeżeli w ogóle odpowie na maila czy telefon.
Dokładnie tak jest, niestety.
Zobaczymy, czy coś wymyśli, jeżeli w ogóle odpowie na maila czy telefon.
Odnośnie zakupów figurek i innych gadżetów, polecam wpierw przeglądnąć forum Figurkowa. Znajdziesz tam wiele cennych rad i wskazówek od innych użytkowników.