Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: Mutsu Enmei Ryuu Gaiden: Shura no Toki
Tytuł ang: Shura no Toki - Age of Chaos
Gatunek: Action, Historical, Samurai
Typ: TV
Ilość epizodów: 26
Rok: 2004
Seria opowiada o historycznych czasach Japonii, kiedy to o racji człowieka decydowały szybkie ruchy i ostry miecz. Poznamy w niej losy Yakumo Mutsu, mistrza walki wręcz, oraz Musashiego Miyamoto, najsłynniejszego samuraja.
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:69
PS. Pierwszy odcinek jest w korekcie, więc niedługo będzie dodany na stronie AG i zupdatowany na ANSI.
Ostatnio edytowany przez Kensai (2011-04-09 11:41:19)
Dodany wcześniej projekt można uznać za zaczęty. Oddaję napisy do pierwszego odcinka Shura no Toki.
Można już pobierać drugi odcinek Shura no Toki.
Napisy do trzeciego odcinka Shura no Toki gotowe do pobrania.
Pojawiły się napisy do odcinka czwartego.
Dodany 5 odcinek Shury.
Chyba czas zakończyć urlop i ponownie ruszyć z kopyta. Można pobierać napisy do 6 odcinka Shury.
Dodane napisy do odcinka 7.
Dodany odcinek 8.
Można pobierać napisy do 9 odcinka.
Po krótkiej przerwie oddaję 10 odcinek.
Dodany odcinek 11.
witam
Chciałbym zapytać się co mam zrobić jeśli zmieniłem czcionki tak jak kazaliście w instrukcji :
" Do poprawnego wyświetlania napisów musisz mieć zainstalowane w systemie czcionki:
- Ariendezze.ttf
- Caflisch Script Web.ttf
- EXPLOSIVE PL.ttf
- Komika Display Tight.ttf
- Segoe Print.ttf
- Shura People Regular.ttf
Instalacja czcionek:
- Ściągnij potrzebne czcionki z:
~ http://www.animegarden.eworks.pl/fonts/
- Przekopiuj pliki czcionek do folderu FONTS w katalogu Windows"
A mimo to nadal mam napisy kiepskiej jakości owszem da się już je przeczytać ale w słowach często wyskakują dziwne" szlaczki"
Czy jest to może wina mojego programu do odtwarzania ?? Mam SubEdit Player
Napisy są w formacie ASS, którego docelowo SUBEDIT nie obsługuje. Polecam zmienić player na na przykład Media Player Classic i otwierać napisy bezpośrednio w nim. By móc załadować napisy w MPC musisz przejść do jego ustawień (klawisz 'o') i w Playback -> Output -> DirectShow Video ustawić jedną z opcji, która ma w nazwie 2 gwiazdki (VMR7/9 Renderless). Po zapisie zmian i prawdopodobnie restarcie odtwarzacza będziesz miał możliwość otwierania w nim napisów poprze opcję File - Load Subtitles. Tylko najpierw załaduj epek animca.
Dzięki pomogło.
Dodany odcinek 12.
Dodany odcinek 13.
Dodany odcinek 14.
Dodany odcinek 15.
Dodany odcinek 16.