Nie jesteś zalogowany.
Prosze wizytujcie nasza strone!!
Wybierajcie se 2 Seriale, do wyboru: 1. Detektyw Conan
2. Ookami-san
3. Sonic Underground
Wiecej informacje na stronie
www.djs-fansubstudios.npage.eu lub
www.fansubs.de.to
Wspólpraca z djs-fansubstudios, APTX4869 i Amalgam-Fansubs.
♪♫ Kalwi & Remi vs. NE!TAN - Kiss (Kalwi & Remi vs. NE!TAN Remix) ♪♫
@lipa3000 znaczy, które nie sa dubbingem polskim.
@Krzyzu Tak, po polsku
Już widzę tę "zajebistą" jakość napisów... Tak czy inaczej, życzę powodzenia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Już widzę tę "zajebistą" jakość napisów... Tak czy inaczej, życzę powodzenia.
Wypowiedział się pro
Powodzenia w projektach.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-08-01 17:40:25)
1. Detektyw Conan - Hmm seria taka sobie
2. Ookami-san - średniak
3. Sonic Underground - litości....
Jak chcesz coś tłumaczyć to wybierz coś bardziej ambitnego.
~Zgrzyt, może im się to podoba, więc czemu im to odradzasz?:D
Doceniam fakt że chcą tłumaczyć, więc szkoda aby było gdyby zmarnowali swoje chęci i czas na takie serie.
Potem ich napisy będą tylko pobierać kolesie od anime online i będzie się dziwili czemu takie małe zainteresowanie.
Dlatego puki mają chęci niech tłumaczą coś hmmm z wzięciem. Wystarczy wejść w temat "Lista niedokończonych anime" czy "Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO" (był chyba też temat z seriami wymagającymi ponownego przetłumaczenia) i wybrać sobie jakąś serie.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-01 17:54:18)
Może i fakt, no ale cóż
@Zgrzyt, no to co bys wziol? Duzo tych Seriali juz jest przetlumaczonych. Ach i jak bedzie wybrany to moze Negimi Another World, ale dotad nikt nie chcial...
@Yagami_Raito8920 Nie mam ochoty teraz pisac z ó czy cos tam, bedzie normalne "fszysko"
Ostatnio edytowany przez APTX4869 (2010-08-01 18:15:52)
Zróbcie tak wejdźcie na anidb (itp.) wybierzcie wysoko oceniane anime które nie zostało przetłumaczone na polski. Z tego co pamietam takich anime jest sporo, mnie proszę nie pytać bo jestem mało obiektywy bo sporo anime typu romanse szkolne/ecchi nie powinny dostawać wysokich ocen a dostają.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-01 18:23:03)
Dzieki za pozdro
@lipa3000 nie jestem wrazliwy, bylem spiacy.
@Zgrzyt jak myszlisz, zobacze (thx), ale to sa animy których nie znam. Moze sa jakies filmy, znasz?
proszę pisz po polsku i używaj opcji " edytuj"
Bo jak tak dalej pójdzie obudzisz ortofaszystów, oj biada ci jak do tego dojdzie.
APTX4869 podpowiem ci tylko tyle że jako pierwsze anime do tłumaczenie weź coś krótkiego np. jakieś 3 lub 6 odcinkowe OAV.
A jakie hmm nie mam pojęcia możesz np. Ikkitousen Great Guardians, seria ma 12 odcinków i jest na licencji przez co niema napisów na ansi jednak regulamin niezabrania tłumaczenia jej. (a raczej napisy są ale te od desarian to gówno) Jeśli zrobicie dobre suby do tej seri powinny mieć wzięcie te koszmarne od desarian pobrało ponad 300 osób. Ale to tylko propozycja.
Sprawa z Ikkitousen Great Guardians, nieaktualna
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-01 20:07:24)
A jakie hmm nie mam pojęcia możesz np. Ikkitousen Great Guardians, seria ma 12 odcinków i jest na licencji przez co niema napisów na ansi jednak regulamin niezabrania tłumaczenia jej. (a raczej napisy są ale te od desarian to gówno)
Ja zrobiłem do tego napisy, ba, nawet hardki. Just pm me xD
Wezme Sonica, ma tylko 30, ale tez Ookami i Conana, mam wszytkie Odcinki, znaczy umnie ze nie ma problemu. Oh, i Zgzytu, twój Humor chyba lezy w piwnicy, ja bym takich zartów nie napisal. I jestem pól-niemcem (dlatego nie mam ochote TERAZ nastawic klawisze na polskie, bo znowu zapomne, ze malpa jest Shift+2).
Przecziesz (?) uzywam opcji "edytuj"?
Sorry dla mojego jezyka Polskiego.
Ostatnio edytowany przez APTX4869 (2010-08-01 20:23:06)
Wow ale z tymi ortofaszystóami nie żartowałem są aktywni na Ansi ale jak co zagrozisz im użyciem Luftwaffe i blitzkriegiem na mieszkanie dzięki czemu zmiękną... i powodzenia w tłumaczeniu.
APTX4869, powodzenia w tłumaczeniu Conana...
Te prawie 600 epków wymaga cierpliowści ;-)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi.