Nie jesteś zalogowany.
Siema
mam pytanie czy dało by się przetłumaczyć Slap Up Party -Arad Senki- na stronie sa napisy ale tylko do 9 epa...
Witam
No cześć.
Dostajesz żółtą za nieczytanie regulaminu Temat zostaje na godzinę dla beki.
"Skazany na zajebistość"
Nicely done ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pierwszy lepszy obrazek z tej serii w wyszukiwarce dobrze odda moje myśli.
Byście chociaż przywitali kolegę, wieśniaki, a nie już zaczynacie rozmowy za jego plecami
"Skazany na zajebistość"
Siema
Siemano
Tak się tylko zastanawiam... dlaczego w dziale AG?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Witam, witam i o zdrowie pytam. Taki fajny gif ode mnie:
Czemu w dziale AG? Bo oni są fajni.
Zjadacz napisał:Magar napisał:Witam
No cześć.
Dostajesz żółtą za nieczytanie regulaminu
Temat zostaje na godzinę dla beki.
Hmm, pewno z 90% ludków go nie czytało.
dokladnie ale nie po uj pomoc jak moze wysmiac nie? przyszedlem na to wiesniackie forum (teraz tak o was mysle) bo kozystam z waszego servisu ponad 3 lata ale widze przeliczylem sie co do zachowania ludzi
Shinuta napisał:Zjadacz napisał:No cześć.
dokladnie ale nie po uj pomoc jak moze wysmiac nie? przyszedlem na to wiesniackie forum (teraz tak o was mysle) bo kozystam z waszego servisu ponad 3 lata ale widze przeliczylem sie co do zachowania ludzi
Zapytaj tutaj.
juz tam napisalem mozna bylo tak odrazu.. ale widze ze wysmianie to tez czesc pomocy mili z was ludzie nie ma co
Oj tam, oj tam.
Przyzwyczajaj się.
Ty dulowaty userze!
POCZĄTEK oftopa:
Magar, iść na łatwiznę i założyć, byle gdzie, pierwszy lepszy temat każdy potrafi, ale poszukać miejsca przeznaczonego do pytania o napisy o już żaden nie chce
Dlatego ludzie tutaj mają wyczulone zmysły do takich postów. Jakbyś napisał tam wcześniej w dobrym dziale, to może ktoś dałby znać, a tak od razu na Ciebie naskoczyli... Przyzwyczajaj się
KONIEC offtopa ;p
Ostatnio edytowany przez m4ni3k (2011-04-03 16:58:10)
A czego się spodziewałeś, geniuszu? Nikt tu nie zostanie pojechany za pojedynczą wpadkę, ale ty założyłeś 4 (słownie: cztery) tematy o nazwie "witam" w różnych miejscach forum w przeciągu pięciu minut. Nie przyszło ci do głowy, że skoro wszystkie inne wątki w tym serwisie zostały nazwane w miarę sensownie, to twoje też powinny być? A to, że inni nie czytają regulaminu, śmierdzi argumentem "wszyscy kradną, to ja też". Tyle że inni takich gaf nie walą. Do treści samych wątków już się nie doczepiam, nie kopie się leżącego.
"Skazany na zajebistość"
Przebywanie na tym forum wymaga posiadania sporej ilości dystansu. Tak z 10 kg...
A wyśmianie i zjechanie od góry do dołu to tutaj taki chrzest bojowy (chociaż co poniektórzy zaliczają go co posta).
przyszedlem na to wiesniackie forum
Skoro to forum jest wieśniackie, to znajdź sobie inne. Nie musisz być wieśniakiem jak my.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Zjadacz napisał:Magar napisał:Witam
No cześć.
W tym przypadku nie trzeba nawet czytać regulaminu, takie rzeczy się po prostu wie .
Niestety jest coraz więcej internautów, którzy przychodzą na forum, zakładają temat w dowolnym miejscu i uważają, że wszystko im wolno
A tak BTW... Zainteresował mnie twój screen Shinuta ^^. Mogę wiedzieć co to jest?