Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
A tak BTW... Zainteresował mnie twój screen Shinuta ^^. Mogę wiedzieć co to jest?
Kadr z mangi Shingetsutan Tsukihime, przy której anime pod względem wizualnym, fabularnym, klimatem, jak i każdym innym aspektem jest mega crapem. Bardzo polecam. Wciąga tak bardzo, że 72 czapy, to jeden dzień czytania.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-04-03 18:22:20)
Kadr z mangi Shingetsutan Tsukihime, przy której anime pod względem wizualnym, fabularnym, klimatem, jak i każdym innym aspektem jest mega crapem.
There is no Tsukihime anime.
Shinuta napisał:Kadr z mangi Shingetsutan Tsukihime, przy której anime pod względem wizualnym, fabularnym, klimatem, jak i każdym innym aspektem jest mega crapem.
There is no Tsukihime anime.
Pokaż spoiler
Gadasz od rzeczy, jest anime. Crapowe ale jest
A na serio, z jakiej dziury wyciągnąłeś screena? Bo widzę, że posty z 2007r i nie wierzę, że ludki takie ciemne tam są .
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-04-03 19:39:44)
wiem ale z kategorii które były stwierdziłem ze najlepiej się zgłosić do grupy robiącej napisy a co do poszedłeś na łatwiznę a i owszem bo nie chce mi się przeszukiwać całego forum w poszukiwaniu 1 posta "prośby" czy coś( to powinno być w kategoriach) założyłem konto dawno a to moje 1sze wystąpienie na forum spoko rozumiem z tego co widzę to jak jakaś rodzina ;p znacie się tu i w ogóle wiec myślicie podobnie a ja jestem świeży i niestety nie tak obyty jak wy... wiec proszę o wybaczenie mi mojej jakże wielkiej głupoty i debilizmu " Daj znać innym o tym co tłumaczysz lub dopiero zamierzasz tłumaczyć" a ja nic nie tłumacze ni nie zamierzam wiec ciężko się domyślić ze to tam mogę prosić o przetłumaczenie....
EDIT:
http://3.bp.blogspot.com/_8GvqxIoDp5o/S … /Ginji.jpg
SORY raz jeszcze
wiem ale z kategorii które były stwierdziłem ze najlepiej się zgłosić do grupy robiącej napisy a co do poszedłeś na łatwiznę a i owszem bo nie chce mi się przeszukiwać całego forum w poszukiwaniu 1 posta "prośby" czy coś( to powinno być w kategoriach) założyłem konto dawno a to moje 1sze wystąpienie na forum spoko rozumiem z tego co widzę to jak jakaś rodzina ;p znacie się tu i w ogóle wiec myślicie podobnie a ja jestem świeży i niestety nie tak obyty jak wy... wiec proszę o wybaczenie mi mojej jakże wielkiej głupoty i debilizmu
" Daj znać innym o tym co tłumaczysz lub dopiero zamierzasz tłumaczyć" a ja nic nie tłumacze ni nie zamierzam wiec ciężko się domyślić ze to tam mogę prosić o przetłumaczenie....
Mamo, 2-3 razy czytałam tego posta, żeby go zrozumieć. Już pal licho przecinki, ale używaj przynajmniej kropek do rozdzielania zdań.
I nie, to nie jest po to, by ci kolejny raz dowalić, naprawdę źle się czyta takie posty.
Ty dulowaty userze!
sory ale taki zły nawyk
Ok, nic się więc nie stało. Wejście na forum miałeś słabe, ale to znaczy, że może być już tylko lepiej.
"Skazany na zajebistość"
no pociecha to słaba ale postaram się nie zawalić następnym razem
Gadasz od rzeczy, jest anime. Crapowe ale jest
![]()
A na serio, z jakiej dziury wyciągnąłeś screena? Bo widzę, że posty z 2007r i nie wierzę, że ludki takie ciemne tam są
.
There is no Tsukihime anime. Do not anger Shinuta.
Maximum offtop mode:
Shinuta napisał:Gadasz od rzeczy, jest anime. Crapowe ale jest
![]()
A na serio, z jakiej dziury wyciągnąłeś screena? Bo widzę, że posty z 2007r i nie wierzę, że ludki takie ciemne tam są
.
There is no Tsukihime anime. Do not anger Shinuta.
Piłeś, czy jaja sobie robisz? JEST, JEST, JEST, JEST!!!
Jeśli nie poznajesz z jakiego to może być miejsca, to nie mam pytań.
A skąd mam wiedzieć? Nie latam po niewiadomo ilu forach... Praktycznie nie latam po żadnych związanych z anime/manga, tym bardziej zagranicznych.
A do tej jakiejś strony z nazwy screena, to nie mam tam dostępu (o ile to jakaś strona/forum)...
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-04-03 22:04:16)
Kadr z mangi Shingetsutan Tsukihime, przy której anime pod względem wizualnym, fabularnym, klimatem, jak i każdym innym aspektem jest mega crapem. Bardzo polecam. Wciąga tak bardzo, że 72 czapy, to jeden dzień czytania.
Anime Shingetsutan Tsukihime było świetne. Miało wspaniały klimat horroru, bardzo fajne postacie i ogólnie było niesamowicie wciągające.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-04-03 22:04:43)
Shinuta napisał:Kadr z mangi Shingetsutan Tsukihime, przy której anime pod względem wizualnym, fabularnym, klimatem, jak i każdym innym aspektem jest mega crapem. Bardzo polecam. Wciąga tak bardzo, że 72 czapy, to jeden dzień czytania.
Anime Shingetsutan Tsukihime było świetne. Miało świetny klimat horroru, bardzo fajne postacie i ogólnie było niesamowicie wciągające.
Czytałeś mangę? Uważałem podobnie jak ty (4 lata), do czasu aż nie sięgnąłem po mangę i po jej przeczytaniu, to jak porównywać niebo i ziemię, całkiem inne klimaty, o jakości kreski już nie wspominając (w anime to strasznie wygląda, tak samo jak walki itp.). Fabularnie dużo więcej jest niż w anime, a to co jest w tym i tym, to w anime nieźle skopane i przedstawione.
Zaraz będzie warning za Offtopa pewnie :/
Więc jak coś, to można podyskutować w innym temacie (chyba założę dziś ).
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-04-03 22:10:23)
Magar, Hej.
Shinuta, wejdź na 4chan
Pozwiedzaj sobie, to zmienia człowieka. Potem pomyślisz, że autorzy najzłośliwszych postów z ansi to jakieś troskliwe misie.
Naprawdę
I z 4chana biorą się największe trolle, a z biegiem czasu z pozoru w miarę normalny user przeobraża się z czasem w irytującego trolla, 4chana radzę unikać jak ognia (to do ciebie Jubi), bo to debilzuje rasę ludzką.
A anime Tsukihime sux.
Idę spać, cya.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2011-04-03 22:41:01)
Nie mam nic do napisania w temacie (o ile jest tu jakiś temat przewodni), ale możecie ze mną potańczyć!
I z 4chana biorą się największe trolle, a z biegiem czasu z pozoru w miarę normalny user przeobraża się z czasem w irytującego trolla, 4chana radzę unikać jak ognia (to do ciebie Jubi), bo to debilzuje rasę ludzką.
A anime Tsukihime sux.
Idę spać, cya.
Wlazłeś, wkurzyłeś kilka osób, polazłeś sobie.
"Banda trolli się mnie czepia!"
Z Tsukihime proszę stąd uciekać, a wątek za kilka minut leci.
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna