Nie jesteś zalogowany.
Od dawna wiadomo, że jest na tym forum jak jest i może bym to przemilczał i się nie rzucał,
jednak mam już dość tego jak niesprawiedliwie jakiś mod usuwa moje posty.
Już kilka moich postów (nie offtopowych) zostało usuniętych bez powodu i nawet nie dostałem PM'a za co.
Raz Isao zaspamował offtopa, a ja po nim i co? Oczywiście mój post został usunięty a jego nie.
Dzisiaj dałem w temacie "Coś wesołego", przykład jak Kira robi korektę (on o tym wiedział,a dałem bo według mnie śmiesznie ją zrobił) i co się stało? Oczywiście bez powodu mój post po raz kolejny został usunięty przez jakiegoś moda, a pm'a z powodem znów nie dostałem (choć nie było powodu, by go usuwać).
Tak więc nie wiem czy to Lilith, Quithe czy Zjadacz chamsko usuwają moje posty, ale chciałem pogratulować za takiego niesprawiedliwego moda.
Mimo, że przyzwyczajony byłem tutaj siedzieć, to takie akcje tylko mi obrzydziły to forum jeszcze bardziej. Więc przestane się na nim udzielać i pewnie rzadziej zaglądać, bo widzę, że pisanie tutaj i tak nie ma zbytnio sensu.
Wrócę na stare dobre forum Shindena. Tam przynajmniej nie ma jakiegoś kółka wzajemnej adoracji jak tutaj.
I żeby nie było, napisałem tego posta, aby poinformować jaka tutaj czasem jest niesprawiedliwość (czasem, bo w większości przypadków dobrze jest, jeśli nie chodzi o jakieś obiekcje do pewnych osób, a w tym wypadku, ktoś ma coś do mnie).
Drugą sprawą jest to, że teraz jak sobie przeglądałem mój profil, to zauważyłem, że ktoś usunął moje napisy do Tacticsa i pytam z jakiej paki (stare były, ale były)?
Jeśli i ten post poleci, to dziękuję bardzo za sprawiedliwość...
Pozdrawiam i życzę powodzenia z poprawą forum, może w przyszłości będzie lepiej niż teraz.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-04-24 03:55:55)
Prawie na pewno nie Zjadacz
I musisz się przyzwyczaić, ze to forum to prywatny folwark większości moderatorów i admina dlatego nie zrozumiesz ich działania ale zaraz będzie drama i tak i tak...
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
zaraz będzie drama
lolwut.
Shinuta, to pewnie dziurawa baza danych gubi twoje posty i napisy Jestem tego niemalże pewien, gdyż całym sercem wierzę w naszą wybitną kadrę moderatorską, która nie toleruje żadnych oznak spamu, nawet w śladowych, wręcz pierwiastkowych ilościach. Oczywiście są tutaj obecne osoby, których ninjatrollskill
jest na ogromnie ogromnym poziomie, przez co udaje im się unikać uderzenia banhammera - nawet od naszej grupy superzbawcówmoderatorów.
Także pogódź się z tym, że serwer Cię nie lubi - to zwykła złośliwość rzeczy martwych i nic tu nie poradzisz. Ragequit nie pomoże z pewnością.
Nie no, zajebiście. Dżubei znowu do kąta ucieka, tym razem bana na koncie nie chcesz?
Nie rób nam tego, nie odchodź, nie idź w stronę światła. Bez ciebie nasze marne życie straci na znaczeniu... O mój Panie, dlaczegoż pozwolił, by filar ansiowej społeczności popadł w niełaskę u tej ZŁEJ władzy. Takiej historii nawet Hitchcock by się nie powstydził.
PS. Gorzkie żale są zazwyczaj w każdą niedzielę o 17/18 w każdym kościele.
Ostatnio edytowany przez arystar (2011-04-24 10:48:11)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zapomniałeś o Ż w "Żegnam". Trzeba Alt wciskać, żeby napisać "ż".
Ostatnio edytowany przez Aurius (2011-04-24 11:00:44)
Post poleciał, bo był ewidentnym trollem, jak każdy inny tego typu odnoszący się do Kiry, więc uprzedziłem bajzel. Do tego nieocenzurowane przekleństwa. Kira się zgodził? Trzeba było napisać to od razu w poście. PM-a tym razem nie wysłałem, bo powód był oczywisty (najwyraźniej tylko dla mnie). Co do postów przy Isao, przyszedł raport, to poleciały. Skarga była na Ciebie, zresztą nie pierwsza od Twojego powrotu, jakieś wnioski?
Swoją drogą, tamtym wrzutem ośmieszyłeś o wiele bardziej siebie jako tłumacza niż Kirę jako korektora.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Przybyłem tylko i wyłącznie na zaproszenie Jubeia, bo od jakiegoś czasu omijam to forum...
Shinuta, to pewnie dziurawa baza danych gubi twoje posty i napisy
Niet. Akurat ja znam prawdę, czemu poleciał post, poza tym Q sprostował.
Kira się zgodził?
Zgodził, bo sam zacieszałem przy tym jak jakiś świr, tym bardziej że byłem po %.
PS. Jubi, to forum już nigdy nie będzie takie jak na początku, pogódź się z tym...
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2011-04-24 12:19:51)
Nie ma starych wyjadaczy albo już nie piszą, to i atmosfera jest inna. A moderacja to też ludzie, jak się nie wali off-topów, to i posty nie lecą.
PS. Gorzkie żale są zazwyczaj w każdą niedzielę o 17/18 w każdym kościele.
Bez urazy stary, aleś takiego faila teraz strzelił, że w tym naszym pięknym, chrześcijańskim kraju ujść to płazem nie może.
Żegnam to niesprawiedliwe forum (...)
Shinuta, to pewnie dziurawa baza danych gubi twoje posty i napisy
Niet. Akurat ja znam prawdę, czemu poleciał post, poza tym Q sprostował.
Cieszę się, że znasz prawdę ^^
Widzę, że Kapitan Oczywisty dzisiaj również ma święta i nie pracuje.
Jak się cieszę że grono znów się zmniejszy o jednego veterana, normalnie chyba się ujawnię ;/
Weterani powinni odchodzić w blasku chwały i już nie wracać
LagoonCompany napisał:Jak się cieszę że grono znów się zmniejszy o jednego veterana, normalnie chyba się ujawnię ;/
Weterani powinni odchodzić w blasku chwały i już nie wracać
Nom. Niektórzy powinni o tym wiedzieć.
Czasy się zmieniają, ludzie odchodzą, a nie ma kto ich zastąpić. Przeszkadza to komuś? To niech stanie się tym fajnym.
Padłem ze śmiechu jak to zobaczyłem. LOOOL! ( ゚ ヮ゚)
To spisek!
No i
Mamy technologię, poprawimy się.
(picture not related)
Wielkiego żalu nie będzie, jeśli odejdziesz. Moderatorzy robią to, co do nich należy, więc nie miej pretensji do nich tylko do siebie. Oraz po co to ogłaszasz wszem i wobec? Liczysz na pomnik lub róże na pożegnanie? Zaprawdę powiadam Ci, wrócisz tu z podkulonym ogonem
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
aleście sobie znaleźli temat do spamowania... Normalnie czapki z głów...