Nie jesteś zalogowany.
a nie wystarczy umieścić odpowiedniego wpisu a pliku HOSTS ?
wpisać jedną linijkę i powinno działać:
91.121.175.178 lol-tan.com
wpisać jedną linijkę i powinno działać:91.121.175.178 lol-tan.com
Aye.
wpisać jedną linijkę i powinno działać:91.121.175.178 lol-tan.com
Aczkolwiek to nie rozwiązuje problemów serwerowni
Solve, ja tam nie wiem, może by pomogło ustawienie w panelu polskiego IP dla serwera? Bo z tego co widzę, to macie francuskie.
A jeśli nie to, to do jasnej anielki po to kupę kasy płacicie, że powinni już dawno w supporcie coś z tym zrobić... no chyba, że ociągacie się ze zgłoszeniem problemu?
Dziwne to trochę, bo ja z OVH nigdy jeszcze (i niech tak pozostanie na dłuuuugo) żadnego problemu nie miałam a serwery mam u nich od 6 lat
Nover, sęk w tym, że serwer nie należy do nas, a z własnych doświadczeń wiem, że OVH zawsze jest dobre i szybko usuwa usterki.
Nie tym razem. Może wkrótce będzie lepiej.
Pracujecie jeszcze nad tym projektem? Już 8 odcinek wyszedł, a ja oglądam z waszym tłumaczeniem.
Pracujemy.
Lawliet ma teraz sporo zajęć, nawet nie ma czasu wejść na kanał, dlatego są opóźnienia.
To już wiem, na co mogę zrzucić brak odpowiedzi na PM-a
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jedno słowo - sesja. 12 czerwca ostatni egzamin.
Witam, ostatni odcinek pojawił się jakiś czas temu, więc moje pytanie brzmi, czy projekt jest nadal aktywny i czy mogę czekać na kolejne epki.
Projekt jest aktywny i na pewno go skończymy, jednak nie mogę powiedzieć, kiedy dokładnie to nastąpi.