Nie jesteś zalogowany.
pewnie aktualka zabezpieczeń, wkońcu pobieranie przez menagera bez premium jest niezgodne z regulaminem kożystania z serwisu.
A tak przy okazji to 10epek będzie w tym tygodniu czy w następnym?
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2011-11-29 16:52:18)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
w tym, mam już prawie wszystko gotowe, muszę jeszcze raz QC zrobić
można zasysać kolejny odcinek. 2 ostanie powstaną, jak otrzymam korektę, więc się nie nastawiajcie na super tempo
dwa tygodnie minęły od otrzymania 10odcinka, kiedy można się spodziewać kolejnych?
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2011-12-20 19:35:09)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ostatnie odcinki są już po korekcie i moich zmianach. Obecnie się zawieruszyły w dziale TS i efektów. Jestem dobrej myśli
mam nadzieję, że będą w sieci przed sylwestrem
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
a ja nie
nie dajesz ludziom nadziei.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nadzieja matką głupich. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
jak ktoś prawosławny, to może pod choinkę dostanie
Koniec, projekt uważam za zakończony
Dziękujemy wszystkim za cierpliwość. Wielkie brawa dla tłumacza i korekty. Torrent powoli jest uzupełniany i jutro pewnie pójdzie na fulla.
Pozdrawiamy
Da się to to obejrzeć?
A co masz na myśli? Jeżeli o samo animu, to według ANSI jest to jedno z lepszych w zeszłym roki. Co do naszego troll hardsuba, to miało być sweetaśnie i kolorowo, waga przyszła sama, ale w wersji Hi10p nie jest aż tak strasznie.
ps. są 2 style napisów, jak komuś nie podobają się nasze zboczenia, to pozostaje arial.
Nie, nie, o jakość wydania się nie boję. Po prostu małe dziewczynki z różdżkami odstraszają, stąd to pytanie.
Nie, nie, o jakość wydania się nie boję. Po prostu małe dziewczynki z różdżkami odstraszają, stąd to pytanie.
Nie bój żaby, to to nie jest nasączone wywarem z pedofila
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mnie seria nie porwała, ale rzucić okiem nie zaszkodzi i tak jak pisze mój przedmówca nie ma żadnego pedoserwisu w tej produkcji.
Dzięki, w takim razie będzie w kolejce do oglądania.