Nie jesteś zalogowany.
gundam
gundam
Koko wa Green Wood ^^
Informuję, że osoby zbanowane na stronie A-E nie mogą mieć wpływu na wybór tytułu do projektu. Głosy tych osób są nieważne.
Informuję, że osoby zbanowane na stronie A-E nie mogą mieć wpływu na wybór tytułu do projektu. Głosy tych osób są nieważne.
Ej, nie można zmieniać reguł gry w trakcie gry, a w pierwszym poście nie ma o tym wzmianki.
BTW: Różne osoby na różnych forach mają różne nicki, jak niby zamierzalibyście dokonywać identyfikacji, by było to sprawiedliwe społecznie? :>
Ostatnio edytowany przez DDuś (2011-06-23 22:02:33)
Ten ban tyczy się dwóch czy trzech osób, więc nie ma o co specjalnie kruszyć kopii. A to, że są zbanowane na AE chyba automatycznie wyklucza je z udziału (jeśli komuś chciałoby się dzielić włos na czworo ;P ).
GG: 1677958
Izumi napisał:Informuję, że osoby zbanowane na stronie A-E nie mogą mieć wpływu na wybór tytułu do projektu. Głosy tych osób są nieważne.
Ej, nie można zmieniać reguł gry w trakcie gry, a w pierwszym poście nie ma o tym wzmianki.
BTW: Różne osoby na różnych forach mają różne nicki, jak niby zamierzalibyście dokonywać identyfikacji, by było to sprawiedliwe? :>
Sam rozważałem jego głos, zostanie anulowany w zależności od odpowiedzi na maila (tak, DDuś, poszedł na tego z rejestracji). Ponieważ głosowanie w chwili obecnej odbywa się tutaj, każdy z aktywnym kontem może zagłosować. A nowi, świeżo zarejestrowani użytkownicy będą brani pod lupę, żeby nie doszło do nadużyć (niektórzy wiedzą, jak to się kończy).
I żeby nie było już nieporozumień, info o jakichkolwiek zmianach podczas głosowania będzie ważne tylko wtedy, gdy ja je przekażę.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Votoms!
Votoms!
Bo nigdy nie lubiłem Gundama... : P
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Angel Cop +1 ;]
Ten ban tyczy się dwóch czy trzech osób, więc nie ma o co specjalnie kruszyć kopii. A to, że są zbanowane na AE chyba automatycznie wyklucza je z udziału (jeśli komuś chciałoby się dzielić włos na czworo ;P ).
Nie jest to oczywiste. Poza tym nie jesteś obiektywny!~~ Chcesz wyciąć konkurencje, by to Gundam wygrał!~~ Przejrzałem twoje zamiary!~~ Nieładnie!~~
Ostatnio edytowany przez DDuś (2011-06-24 10:44:19)
ill napisał:Ten ban tyczy się dwóch czy trzech osób, więc nie ma o co specjalnie kruszyć kopii. A to, że są zbanowane na AE chyba automatycznie wyklucza je z udziału (jeśli komuś chciałoby się dzielić włos na czworo ;P ).
Nie jest to oczywiste. Poza tym nie jesteś obiektywny!~~ Chcesz wyciąć konkurencje, by to Gundam wygrał!~~ Przejrzałem twoje zamiary!~~ Nieładnie!~~
Tak, nie lubimy Votomsów. Możesz iść płakać gdzie indziej
Gundam +1
Votomsy ofc.
ill napisał:Ten ban tyczy się dwóch czy trzech osób, więc nie ma o co specjalnie kruszyć kopii. A to, że są zbanowane na AE chyba automatycznie wyklucza je z udziału (jeśli komuś chciałoby się dzielić włos na czworo ;P ).
Jedna uwaga, DD - albo skończysz z tym irytującym gównem, albo znowu się pożegnamy.
Głos oddaję na Greenwooda.
"Skazany na zajebistość"
Votomsy.
Votomsy