Nie jesteś zalogowany.
Czekałem jak ludzie zgłoszą swoje propozycje i drogą eliminacji oddaję głos na Here Is Green Wood. Tylko tego nie oglądałem z typów jakie padły do tej pory (w zasadzie mógłbym zagłosować na każdą z tych serii).
Poszła aktualizacja.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Po obejrzeniu tego filmiku ,
głos wędruje na Angel Cop.
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Na przekór wszystkim i wszystkiemu - Re: Cutie Honey.
Tylko że to ma 3 odcinki.
Ty dulowaty userze!
Top o Nerae!
Gundam ;]
Ja głosuję na:
Kidou Senshi Gundam 0080: Pocket no Naka no Sensou
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Nie mogę uwierzyć, że z powodu głosowania w takiej formie w jakiej jest wybuchła taka drama....
Drama na anfo-event...
Ostatnio edytowany przez Invi (2011-06-26 13:13:24)
Nie mogę uwierzyć, że z powodu głosowania w takiej formie w jakiej jest wybuchła taka drama....
Drama na anfo-event...
A już myślałem, że tylko na f.pl są takie dramy (zarejestrowałem się tam, żeby hardki pościągać, a wchodzę głównie, by zobaczyć, czy znowu ktoś awantury nie robi ;p). Gratulacje sześciopaka. Swoja drogą, Invi, jednego nie zrozumiałem. Ty i Oin macie bana na a-e?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Może nie tyle drama, co zapyziała biurokracja...
Ty dulowaty userze!
Invi, jednego nie zrozumiałem. Ty i Oin macie bana na a-e?
Tak, dokładniej, to kamisquad ma zakaz udziału w AE, ja dostałem bana na ich forum i Oin chyba też, chociaż twierdzi, że nie ma tam konta. Jeszcze nas na ircu zbanowali kiedyś, ale bany ircowe już zdjęte
Poszło o to, że przy którymś anfo evencie(ten od full metal panic) złamaliśmy zasady i wypuściliśmy 2 epki kamisquadu wcześniej niż reszta (bo reszta się ociągała i olała już kolejny ostateczny termin xD), była o to drama na ansi i dostałem chyba po warnie z Oinem. Na forum AE też wrzało... Później jakaś miła dusza z AE dała nam linki do wszystkich odcinków, które umieściliśmy na stronie głównej kamisquadu, owner serwa nam je wykasował z newsa, więc ta sama miła dusza, założyła bloga na blogspocie chyba i tam wkleiła linki. Oczywiście podlinkowaliśmy newsa do blogaska Jaka była drama, to chyba już nie muszę pisać...
Ostatnio edytowany przez Invi (2011-06-26 13:58:11)
Zamiast się babrać z widzimisiami organizacji AE to nie lepiej powołać coś konkurencyjnego i wydać kiedy się chce i jak się chce (oraz gdzie się chce)... AE chyba nie ma monopolu na tego typu akcje, co nie?
Moje propozycje:
- AnSi-Event
- (PL)Fansubs-Event
- Anime-Event
Whatever...
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2011-06-26 14:20:37)
Może jako Mró-event? a nie, już coś takiego...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Może jako Mró-event? a nie, już coś takiego...
Nie (event nie wyszedł i go nie ma i nie będzie)... ta nędzna prowokacja ci nie wyszła. Dorośnij... zachowujesz się jak szczeniak.
Odpowiedziałbym Ci coś ciekawiej, ale obawiam się, że zabiorę za dużo cennego czasu i nie starczy na koszenie trawnika, przez co rodzice mogą odciąć Ci internet i kieszonkowe
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-06-26 14:54:48)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przypominam nieśmiało, że to nie jest temat o Mró-evencie i o Virusie w ogóle.
"Skazany na zajebistość"