Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ale tu właściwie, jeżeli dobrze zrozumiałem, nie chodzi o fabułę, tylko konkretnego bohatera posiadającego określone cechy i charakteryzującego się odpowiednim zachowaniem. Nie wiem, czy argumenty 'Wynudziłem się' albo 'Fabuła słaba' w ogóle wchodzą w grę.
I odwrotnie - Tenma z Monstra jest świetną postacią, ale imo nie miał takich jaj, żeby znaleźć się na tej liście.
Co innego Gintoki i MADAO z Gintamy, którzy co chwila udzielają świetnych rad, jak być prawdziwym mężczyzną. Ich łzy też bywają epickie.
[edit]
City Hunter.
[edit2]
To Sakigake!! Otokojuku to najgenialniejsza rzecz, jaką od jakiegoś czasu oglądałem. Dzięki
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2011-07-06 23:44:51)
Ale bohater nie musi mieć obu cech (patrz Akagi). Tenmę spokojnie wrzuciłbym do łez.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ej, ja nigdy nie twierdziłem, że Madoka to idealny dla każdego mężczyzny tytuł.
Zależy co kto lubi. Madoka to wyciskacz łez dla starszych widzów.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-07-06 02:31:29)
Zabrzmiało to tak jakbyś nim był i to anime takie było XD
~
(po chwilowym zastanowieniu usunąłem propozycję tytułu)
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2011-07-06 03:14:21)
Jest jeszcze Getter Robo: Armageddon.
Czyżby ktoś twierdził, że Afro był nudny? Połączenie sikor grafiki, ostrej sieki, prześwietnego dubbingu i wyborowo dobranej muzyki mogło kogoś wynudzić? Noł łej, men. oO Może fabuła jest dość licha, ale suma sumarum Afro jest naprawdę dobrym "kawałkiem czarnego gówna".
Taa, yhy.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ostrzegam, posty o Madoce i innych tytułach niespełniających kryteriów tematu będą lecieć. Tak więc, Kenshiro, to raczej temat nie dla Ciebie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Gin`iro no Kami no Agito, Karas, Scryed, SoulTaker, Katanagatari
Ostatnio zauważyłem, że na forum istnieje zbyt dużo rodzaju tematów madoko-loli-ecchi, więc pomyślałem "A gdzie wątek o dobrym animu?".
No... powiedzmy, że po prostu daruję sobie komentarz tego zdania, żeby znowu nie wojny nie wywoływać (bo po ostatnich obserwacjach ansi widzę, że wyjątkowo o nią tutaj łatwo).
A co do gar i obecnie zgłoszonych tytułów - chyba ludzie tutaj zapomnieli, skąd się w ogóle to określenie pojawiło. Taka mała podpowiedź . Dalej wypisywać mi się nie chce, bo ostatnio jestem na takie rzeczy zbyt leniwy (+za dużo madoko-loli-ecchi itp., które tak krytykujecie mam do oglądania), ale chociaż o Fate/Stay Night musiałem wspomnieć .
O właśnie, Katanagatari. Zwłaszcza po ostatnim epie.
Ninja Scroll [ całość ] - właśnie to obejrzałem i powiem tak: jeżeli gość, co w klacie jest tak szeroki, co prawie ja wysoki, nie jest męski, to równie dobrze możecie wpisać na tą listę Kij wam w ONko.
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Dziwi mnie trochę brak w wymienionych: Hajime no Ippo plus cała reszta otoczki. Z "męskim" anime kojarzy mi się również jedna z pozycji od Songoku Riding Bean - nie jest to może arcydzieło, ale ja się nieźle przy tym bawiłem.
Do gar pasuje mi też Moonlight Mile, bo zarówno Saruwatari jak i Woodbridge to typowe przykłady silnych, męskich postaci, macho całą paszczą, którzy mimo to mają chwile rozczulania.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Strony Poprzednia 1 2