Nie jesteś zalogowany.
Opis:
Jest to opowieść o młodzieńcu imieniem Natsume Takashi. Posiada on potężną moc duchową i potrafi widzieć oraz wchodzić w interakcje z istotami nadprzyordzonymi, tzw. youkai. Od najmłodszych lat owy dar przysparzał mu kłopotów i cierpienia. Jednak pewnego dnia nastąpiła zmiana w jego życiu, gdy złamał pieczęć w kapliczce i poznał pewnego niepozornego kota, ktory okazał się być potężnym youkai i dowiedział się, że jedna z pamiętek bo jego babci ma szczególną moc. Jeżeli chcesz wiedzieć, co było dalej, to zapraszam do obejrzenia tego anime.
SKŁAD PROJEKTU:
Tłumaczenie: Isao, Marcus, Rein, justynapl, Sir_Ace, dulu, coellus, nixiiie, mateo690, janekohio, olamiz, pita-kun, coellus
Korekta: Arst
Typesetting: Archer
Efekty: Archer
Karaoke: Archer
Tłumaczenie piosenek: Archer, justynapl
Kodowanie: Archer
Kontrola jakości: Archer, Rein, dulu
DANE TECHNICZNE:
Rozdzielczość obrazu: 1280x720
Proporcje obrazu: 16:9
Kontener: MKV
Video: h264 / 23.976 fps / crf 14
Audio: Nero AAC 2.0 ch / VBR Quality = 0.6
Źródło: BD-ISO
Rozmiar pliku: 262-473 MB
TORRENT: Nyaa
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-06-05 21:04:41)
To taki ANSI-event, tylko z tą różnicą, że wyszedł?
^ Coś tak jakby. No i miał być sam I sezon, a po drodze przez przypadek spłodził się i drugi.
Ty dulowaty userze!
To my byliśmy pierwsi ANSI-event był po nas, czyli rzec można, że powrócił oryginał
Ostatnio edytowany przez Archer (2011-11-30 23:25:10)
A czy przypadkiem w tym evencie nie mieli brać udziału wyłącznie świeżaki?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ale nie zgłosiło się wtedy 13 swieżaków, więc czemu miałem odrzucić pozostałych?
Ostatnio edytowany przez Archer (2011-11-30 23:38:25)
A nie czuć świeżości?
W takim razie na pewno obejrzę... kiedyś.
Właśnie obejrzałem pierwszy sezon i wypada podziękować, a kontrola jakości mogła by poprawić 4 odcinek i dodać 2 brakujące dialogi w 17.43
tak sobie z ciekawości "weszłam" na stronkę podaną na nyaa... czas chyba zmienić serwis maskujący adresy, bo to się dzieje z tym serwisem od wielu... miesięcy i tak na dobrą sprawę ktoś może pomyśleć, że stronka przestała istnieć:
mam dokładnie to samo w Vectrze co i w UPC, ale na siłę nie chcę wchodzić na stronę przez bramki czy uruchamiać specjalnie TOR'a.
A tera lecę ciągnąć o ile seed pozwoli bo opis mnie zaciekawił
Właśnie myślę nad zmianą serwisu dostarczającego aliasy, bo to się zdarza zdecydowanie za często.
Dobrze, że cały projekt zakończył się sukcesem
Oby więcej takich
GG: 1677958
Pięknie wydana seria, gratuluję. Obejrzałem właśnie ósmy odcinek i wyłapałem w nim parę baboli.
0:14:45 / Nie widzę cię! Pokarz się! / "Pokarz" --> "Pokaż"
0:15:29 / Proszę, pokarz się. / "pokarz" --> "pokaż"
0:17:41 / To dlatego, że sie tu kręci, / "sie" --> "się"
0:21:59 / One nigdy nie zniknął. / "zniknął" --> "znikną"
Uszy do góry!
Pięknie wydana seria, gratuluję. Obejrzałem właśnie ósmy odcinek i wyłapałem w nim parę baboli.
0:14:45 / Nie widzę cię! Pokarz się! / "Pokarz" --> "Pokaż"
0:15:29 / Proszę, pokarz się. / "pokarz" --> "pokaż"
0:17:41 / To dlatego, że sie tu kręci, / "sie" --> "się"
0:21:59 / One nigdy nie zniknął. / "zniknął" --> "znikną"
Jakby wydanie było piękne, nie byłoby tylu baboli...
Niejaki bodzio jeszcze więcej w Twoich znajdzie....
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niejaki bodzio jeszcze więcej w Twoich znajdzie....
Bodzio to wszędzie znajdzie błędy, choć sam je popełnia. (tylko nie wiem, czy on tego nie robi celowo ;p)
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale w pierwszym odcinku drugiego sezonu czasy sie nie zgadzaj o pare sekund:)
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?