Nie jesteś zalogowany.
Ima Soko ni Iru Boku
Co prawda nie wiem, czy będę brała udział w drugiej edycji, ale jeśli już, to mój głos idzie na Baccano.
Ty dulowaty userze!
Jedyne anime, które mnie zainteresowało z tej listy, to Angel Beats!, ale chciał bym się podszkolić w tłumaczeniu, i nie ma sensu pracować drugi raz przy tym samym projekcie. Dlatego mój głos oddam na Maria-sama Ga Miteru.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2011-12-09 21:28:16)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Angel Beats!
Natsume Yuujinchou San
Ostatnio edytowany przez vizard (2011-12-09 22:13:25)
Natsume Yuujinchou San
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Natsume Yuujinchou San
I ja też Natsume Yuujinchou San.
K-On!
1. Dobra znajomość języka angielskiego i przynajmniej przeciętna naszego rodzimego.
Śmiem się nie zgodzić. Na podstawie swoich dotychczasowych doświadczeń powiedziałbym, że wystarczy zaledwie podstawowa, a w najgorszym wypadku przeciętna, znajomość angielskiego, ale właśnie język polski powinno się mieć dość dobrze opanowany. W przeciwnym wypadku wychodzi mocno przeciętne tłumaczenie.
Gun Frontier - nie ma żadnego tłumaczenia w przeciwieństwie do wielu innych wymienionych serii.
Ja bym chciał uczestniczyć w powstaniem hardka do Baccano!, bo mam z tym projektem na pieńku od ładnych paru lat, więc głos na Baccano!
"Flag"
Natsume Yuujinchou San
Po co Angel Beats, skoro Sró&AG wydają (ta, tempo jest jakie jest, ale zostanie dokończone)? Ogólnie lepiej skupcie się na tytułach, które nie mają jeszcze polskich wydań hardkowych.
Mononoke (jeśli chodzi o spinoff Ayakashi) wyda AG, więc byłby dubel
Skoro pomarudziłem, to i zagłosuję, niech będzie Flag, w końcu bym obejrzał.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Natsume Yuujinchou San
<KieR> robotic notes bylo niezle
Flag wydaje się fajnym animcem, więc na niego głos.
Ja zagłosuję na K-ON.
(Tak na marginesie) Sró&AG wydają Angel Beats, a Butazaru wydaje hardka Natsume Yuujinchou San, ale chcecie to dublujcie.