Nie jesteś zalogowany.
Wbrew pozorom fansuberzy związani z anfo a teraz f.pl nie mają rogów i ogona
Swoją drogą FLAG to anime militarne więc nie najłatwiejsze w tłumaczeniu, idealnie nadaje się na "2-nd level"
GG: 1677958
No przekonamy się Może z czasem zmienię zdanie o co niektórych fansuberach A jeśli chodzi o Flag, to te animu może być niezłym "poligonem doświadczalnym"
Ostatnio edytowany przez Archer (2011-12-13 14:38:26)
To ja też chcę Flaga.
Nie wiem co to za anime, więc niech będzie Flag. Mała rada na przyszłość, wybierajcie takie anime, które nie mają w ogóle tłumaczenia, bo większość z tej listy ma tłumaczenie (o ile nie wszystkie).
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
To może ja strolluję ten projekt i wydam FLAG, w końcu mam gdzies tłumaczenie do połowy serii.
Skoro AA ma gdzieś, czy ktoś już dany tytuł wydał... Trolluj, na zdrowie
Nie wiem co to za anime, więc niech będzie Flag. Mała rada na przyszłość, wybierajcie takie anime, które nie mają w ogóle tłumaczenia, bo większość z tej listy ma tłumaczenie (o ile nie wszystkie).
To jest zabawne, ponieważ te słowa wypowiadają również ci, którzy sami dublują.
Yaaaay Troll Wars Dublujmy sobie nawzajem serie A potem róbmy dramy i sprzeczajmy się o to, który relek jest lepszy i dlaczego oraz nie zapominajmy o siarczystym flejmie
A tak serio, to róbta co chceta My robimy po swojemu, wy róbcie po swojemu
P.S. Jeszcze KiRę zaprosić i byłby ubaw po pachy
Ostatnio edytowany przez Archer (2011-12-13 17:06:33)
Jeśli mnie pamięć nie myli, to akurat dram o to, czyj relek jest lepszy, nie było [?], zawsze bzdurniejsze powodu ją tworzyły.
Freedom Fansubs miało wydać Flag w 2007 roku, a wiecie, jaki los spotkał grupę xD
Oczywiście, dubluję napisy jedne za drugimi
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Flag
Jeśli mnie pamięć nie myli, to akurat dram o to, czyj relek jest lepszy, nie było [?], zawsze bzdurniejsze powodu ją tworzyły.
Racja dramy były z o wiele głupszych powodów xD Ale ostatnio coś trudno o dramę, bo nie ma gwiazdy uczestniczącej w, jak mniemam, większości z nich
Freedom Fansubs miało wydać Flag w 2007 roku, a wiecie, jaki los spotkał grupę xD
Uuu... Flag to przeklęte animu! Która grupa spróbuje je wydać, to niechybnie upadnie zanim zdąży ukończyć prace nad nim xD
Ostatnio edytowany przez Archer (2011-12-13 17:47:10)
Natsume Yuujinchou San
Uszy do góry!
O 18:00 glosowanie dobiegło końca, a wyniki ankiety są następujące:
Ze znaczną przewagą wygrało anime FLAG. Tuż za nim uplasował się III sezon Natsume. Zatem mamy już anime, nad którym będziemy pracować w II edycji projektu AA.
Za chwileczkę otrzymacie szczegóły na temat rekrutacji.
Rekrutację uważam za oficjalnie otwartą, a oto szczegóły niezbędne do jej prawidłowego przebiegu:
Zgłoszenia mają być przesylane do mnie na PW. Każda wiadomość powinna zawierać następujące informacje:
1. Nick
2. Aktywny udział w projekcie lub "praktyka".
3. Funkcja, którą chcesz pełnić lub której chcesz sie nauczyć (np. tłumaczenie, efekty).
Rekrutacja będzie trwać do 22 grudnia, do godziny 16:00.
Serdecznie zapraszam do udziału w projekcie!
Rekrutacja dobiegła końca. Dziękuję wszystkim za zgłoszenia
Oficjalny start projektu przewidywany jest na 3 stycznia 2012 roku.
Każdy uczestnik projektu otrzyma PW na swój profil z niezbędnymi szczegółami.
Przewidywanej daty ukończenia projektu nie podaję, gdyż nie chcę składać pustych obietnic i mogę powiedzieć tylko, że dołożymy wszelkich starań, aby projekt został ukończony jak najszybciej
Zatem do usłyszenia