Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Autism-chan...
Niestety ale już wiadomo ,że omega powieli schematy z 1 serii trailer 29 epka Pojawiają się znów nowy złoci rycerze i będzie zadyma lol
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-10-18 12:56:08)
Ogólnie autoplagiat pełną gębą. Nowe Sanktuarium, nowe Pałace Zodiaku do przejścia i Złoci Rycerze do pokonania. Pierwszy odcinek to prawie kopia korespondującego z nim epka ze starej serii, ale mimo wszystko bardzo spłycona kopia. Ja rozumiem, że to właśnie te motywy fani starej serii polubi najbardziej, no ale bez przesady. Mnie ciekawi jedynie, jak odbiera Omegę takie dziecko, które nigdy nie widziało starych serii ani The Lost Canvas. Chodzi mi tu o analogię do momentu, gdy ja po raz pierwszy oglądałem Rycerzy na RTL 7 (miałem chyba 8-9 lat).
Nowy Rycerz Byka. Hyodze w Omedze odrosło oko, ale naprawa hełmu Zbroi Byka widać przekracza możliwości energii kosmicznej.
Kilku nowych Złotych Rycerzy z openingu.
PS. W Rycerzu Byka najbardziej nie pasuje mi osoba podkładająca mu głos, brzmi on fatalnie. Na pewno nie jest to głos, jaki powinien mieć "najpotężniejszy Złoty Zdrajca Ateny". Za to podoba mi się głos Sznikersa, paradoksalnie jest to jedyna fajna rzecz w całym projekcie tejże postaci.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-10-21 12:07:21)
Podziwiam, że dalej oglądacie tą profanację Rycerzy Zodiaku. Jak lubiłem całą sagę, tak SSO mnie zniechęciło po pierwszym odcinku.
Buu musze pisac posta jeszcze raz, bo forum mi go zjadlo przed wyslaniem posta
Ep 51 to koniec arca z Marsem, nie bojta sie, juz leci nowy arc, w miedzyczasie nastapily zmiany kierownicze(albo chca sciagnac starych wyjadaczy:P), bo np zbroja pegaza po upgradzie wymaga noszenia w pudle jak z starej serii oraz animacja ubierania jest podobna? [byl dialog w przyblizeniu -"to ich prawdziwa forma" odp-" noszenie ich teraz jest upierdliwe" ]
Nowe zbroje "steel", ktore powstaly dzieki sile nauki i pieniazkom Ateny, i nowy chloptas z "mhrochzna tajemnica?" z tymze pancerzem dolacza do ekipy. I Atena w tarapatach-kto by pomyslal;)
Podsumowujac bez srodkow wylaczajacych mozg lepiej tego nie ogladac:P
O starym arcu ponizej
Jezeli przygody przed walkami z zlotymi rycerzami w domkach byly srednio-slabe a'la pokemon i innne mlodziezowe animacje
to walki z zlotymi byly mega-slabe przez ich schematycznosc
-walka->historyjka->zloty uzywali zwykle tego samego ataku przez cala walke(3-4 razy, no problemo 0_0 i tak przegra) [tylko ostatni zloty mial wiekszy repertuar?]-> brazowi jecza caly czas od "obrazen"->brazowi wygrywaja/
*snieci=> czytaj jako brazowa ekipa saintow:P
Mnie też zaskoczyła
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-04-19 12:32:08)
Strony Poprzednia 1 2 3 4