Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Odcinek 5 wydany.
Po południu na pewno będę na kanale.
Odcinek 6 przetłumaczony.
Odcinek 6 przetłumaczony.
Raczej wydany, bo przetłumaczone to już masz pewnie wszystko.
bodzio napisał:Odcinek 6 przetłumaczony.
Raczej wydany, bo przetłumaczone to już masz pewnie wszystko.
Wprost przeciwnie.
Do pierwszego posta w temacie wrzuciłem torrent odcinków 1-6, bo obecnie nie ma jak tego ściągnąć nawet, a męczą mnie pytania o to badziewie.
Nie chce być niemiły, ale odcinki nawet nie mają 100mb, nie ma jakiejś przyjemniejszej wersji? co najmniej 300mb?
Czego Ty oczekujesz od sześciominutowego anime?
Nie chce być niemiły, ale odcinki nawet nie mają 100mb, nie ma jakiejś przyjemniejszej wersji? co najmniej 300mb?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dodany odcinek 7.
Mimo temperatury za oknem, odcinek 8 przetłumaczony i dostępny tylko na kanale irc.
Odcinek 9 przetłumaczony. Wrzuca się tam, gdzie 8, więc będzie dostępny w folderze za jakieś 40 minut.
Odcinek 10 wrzuca się na serwer. Będzie za 50 minut.
Wystarczy potem wejść na kanał i wpisać !gokujo, by pokazał się link.
Seria skończona.
Epki będą na dropie do niedzieli, potem wywalam z braku miejsca.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-07-25 20:28:50)
Od 7 do 11. A ten półmartwy torrent daje radę. Wczoraj ściągałem i całkiem przyzwoicie leciało.
A i według anidb jest 12 odcinków, a na dropboxie jest do 11. Ten 12 będzie dodany potem czy jak?
Od 7 do 11. A ten półmartwy torrent daje radę. Wczoraj ściągałem i całkiem przyzwoicie leciało.
A i według anidb jest 12 odcinków, a na dropboxie jest do 11. Ten 12 będzie dodany potem czy jak?
Ale jesteś leniwy. Drugi post w górę od twojego.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-25 21:33:38)
Radzę dobrze policzyć. Są odcinki 7-12.
Nie przewiduję wrzucania epków 1-6 na dropa. Podłączę się co najwyżej do torka.
A faktycznie . Miałem stronę otwartą od dłuższego czasu i wtedy było jeszcze 11 odcinków. Dzięki za tłumaczenie.
Zmieniłem koncepcję, z braku miejsca wywalę to dzisiaj wieczorem, jeśli ktoś jeszcze nie pobrał, ma okazję.
Specjala, który trwa 15 minut, nie tknę kijem od miotły - numery z trzema murzynami i majtkami na gębie to nie dla mnie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna