Nie jesteś zalogowany.
Początek końca sezonu:
Odcinek 12. Maou-sama Retry.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Trzecia paczka Air (odcinki 10-12 i Air in Summer).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Araburu Kisetsu No Otome-domo Yo.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 25. Kimetsu No Yaiba.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Machikado Mazoku.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Kawaikereba Hentai Demo Suki Ni Natte Kuremasu Ka.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 1. i 2. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 3. i 4. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 5. i 6. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 7. i 8. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 26. Kimetsu No Yaiba.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Machikado Mazoku. Ostatnia seria z lata zakończona.
Tym razem nie wyrobiłem w pełni, ale tak to jest, jak się ma czas na 6 odcinków, a planuje przetłumaczenie 20..
Korekty:
* Uzupełnić brakujące pliki
* Dokończyć Idolm@stera
* Kilka paczek S-cry-ed
* Kilka paczek Slayers Try
* Wydać Bang Dream S2 (całość już przetłumaczona)
Nowości:
* Null Peta
* Bokutachi Wa Benkyou Ga Dekinai S2
* Bokutachi Wa Benkyou Ga Dekinai OVA
I to by było tyle, żadna inna seria nie przypadła mi do gustu, a filmy zostawię na czas bliższy ich wydaniu na BD.
Do tego pytałem o jedną starszą serię i dorzucę kilka kolejnych korekt (lub podmienię pliki na 1080p), ale to już kwestia ilości czasu, którego ostatnio mam mało.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za tytaniczną pracę w kolejnym już sezonie.
"Starsze serie" w sensie, liczysz na propozycję do przetłumaczenia jakiejś starszej bajki? To może nie taki staroć, ale bardzo brakuje mi subków do tego anime, a gatunkowo powinno Ci podejść:
Dzięki za tytaniczną pracę w kolejnym już sezonie.
"Starsze serie" w sensie, liczysz na propozycję do przetłumaczenia jakiejś starszej bajki? To może nie taki staroć, ale bardzo brakuje mi subków do tego anime, a gatunkowo powinno Ci podejść:
O Beelzebubie myślałem jakiś czas temu, ale zeszło, może kiedyś coś skrobnę, jak na razie mam 41 pozycji do przetłumaczenia, gdzie na początku zimy było 46 (chyba, nie mam już listy z tamtego czasu), a w międzyczasie przetłumaczyłem 27 serii (o ile dobrze policzyłem)...
Seria niespodzianka jest wybrana od początku lata, zostało tylko dogadać dokładny plan wydania ze wspólnikiem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. i 10. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. i 12. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 13. i 14. The Idolm@ster.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Cztery odcinki The Idolm@ster przywrócone.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 19. i 20. The Idolm@ster.
Odcinek 01. Null Peta.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 1. Bokutachi Wa Benkyou Ga Dekinai S2.
@Do powyższej dyskusji
Dla mnie napisy dostępne jedynie w formie wtopionych w obraz nie istnieją i prosiłbym o niewspominanie tu o anime online.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.