Nie jesteś zalogowany.
Dziś od godziny 21 do 23 kwietnia, będzie otwarta beta Diablo 3, jakby kogoś to interesowało. Wystarczy założyć konto, ściągnąć beta clienta i czekać do 21 . GL&HF.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
"Dziś od godziny 21 do 23 kwietnia"
huh :O
Tralala, sobie zagram...
Może zdążycie wbić 13 poziom
Z tego co się orientuję, to nie jest jakiś wielki problem.
Począwszy od piątku, 20 kwietnia, od godz. 21:01 czasu polskiego, aż do poniedziałku, 23 kwietnia, do godziny 19:00, będziecie mogli pobrać klienta, zalogować się i ze znajomymi grać każdą z 5 klas bohaterów aż do poziomu 13, aby uratować świat przed inwazją demonów.
Konkretnie to miałem na myśli.
Nawet closed beta ma to samo ograniczenie więc... ;p
I tak bardziej chodzi mi o zapoznanie się z interfejsem gry ; ]
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2012-04-20 19:33:06)
Ja tam poczekam sobie aż wyjdzie, wtedy pomyślę co dalej. Jak już pograsz w betę możesz zdać tutaj relacje.
Wygralem bete ponad miesiac temu w jakims konkursie i szczerze? Rozczarowalem sie;p mogli dac troszke wiecej, a tak mamy tylko max 13lvl, 2 skille. No ale jak ktos chce sobie zobaczyc czy warto pozniej kupic pelna wersje to warto zagrac by nie kupowac w ciemno Ja gralem i raczej nie kupie. Blizzard wydaje gre nie skonczona, brak pvp jest najgorszym minusem... pewnie za 2 lata w jakims patchu go wprowadza;x
Wiadomo już, czy będzie demo skończonej już gry?
Blizzard wydaje gre nie skonczona, brak pvp jest najgorszym minusem... pewnie za 2 lata w jakims patchu go wprowadza;x
Wydają niekompletną, aby znów nie przekładać premiery, a pvp zostanie udostępnione wraz z patchem.
Wiadomo już, czy będzie demo skończonej już gry?
bardziej trial, ale w okolicy premiery bym sie go nie spodziewal.
poki co nie można sie wbić a jak u was???
Prędkość pobierania tak marna, że mam dopiero 46% (nie wiem czemu tak wolno leci, nawet z włączonym p2p), ale skoro nie można wbić to nie jest jeszcze smutno. Rano wstanę i ogarnę ; )
poki co nie można sie wbić a jak u was???
EU i Asia serwery leżą. Jedynie US stoi, ale żeby tam się wbić to (╯°□°)╯︵ ┻━┻
~Pablo Picasso
kumpel ponoć gra teraz
mi działa na serwerach US już jedną postacią przeszedłem gra zapowiada się świetnie!
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Też mi się udało wczoraj zalogować na US, ale z grą szału nie ma. Grafika przeciętna, spadki FPS, a powinno ciągle na max chodzić. Path of Exile MMORPG, które niedługo będzie miało open bete, może zaprezentować sobą ten sam poziom, jak nie wyższy.
Gameplay
~Pablo Picasso