Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem jak was, ale mnie ta gra nie zachwyciła do wydania prawie 200zł xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
mi ciągle wyskakuje error 3003 wiecie co to moze być!??
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2012-04-21 15:58:54)
mi ciągle wyskakuje error 3003 wiecie co to moze być!??
Za dużo osób próbuje wbić
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
blizzard powinien sie na to przygotować !!!!
Bo pewno próbujesz się wbić na EU/Asia. W opcjach/account zmień sobie na Hameryka i próbuj.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Właśnie po to jest beta, aby to sprawdzić ; )
od wczoraj sie wbijam i nic to juz lekka przesada!!!
@up
napisz sobie gdzieś hasło, skopiuj i pospamuj enterem. Ja się teraz wbiłem za 5 razem.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
0 problemów z wejściem do gry, ale 200 zł za taką grę to nie wiem czy się to opłaca (chyba już wiem czemu blizzard dorzuca diablo 3 do rocznego abonamentu WOW'a)
Edit:
faktycznie są problemy (Rano takich nie było o około 11.
Ostatnio edytowany przez Diablos (2012-04-21 17:17:24)
udało mi sie wbic ja za ta grę to i 300zl bym dał!!!!! 11 lat czekanie warto teraz tylko do premiery i znów 8 lat wyjete z zyciorysu :P
0 problemów z wejściem do gry, ale 200 zł za taką grę to nie wiem czy się to opłaca (chyba już wiem czemu blizzard dorzuca diablo 3 do rocznego abonamentu WOW'a)
Edit:
faktycznie są problemy (Rano takich nie było o około 11.
Ta beta to ledwo tutorial do gry i to pewnie jeszcze nie pełny. Prawdziwa gra zacznie się później a najlepsza zabawa będzie na poziomach Nightmare oraz Hell.
Oglądając różne relacje z bety, jakoś niezbyt mi się ta gra widzi. IMO ciekawiej wygląda darmowa Path of Exile.
Mimo wszystko przejrzę demo, a jak nie będzie, to jakieś ruskie wydanie, chociaż polityka wydawania gry po kawałku... W ciemno na pewno nie wydam takiej kasy za niepewny twór.
Jakiś czas temu przestałem rozumieć rynek gier... Kiedyś kupowało się płytę i się grało. Teraz trzeba odprawić 20 rytuałów i jeszcze prosić ludzi o łaskę pogrania w "demo".
To już nie są gry dla ludzi, tylko dla fanatyków marki. Chyba podziękuję, bo z daleka czuć, że firma ciepłym moczem olewa potencjalnych klientów, a ci aż garną się, żeby zaczerpnąć ze strumyczka. Z takim nastawieniem to życzę rychłego upadku...
Przypadkiem preodery na chwilę obecną nie są tylko w formie cyfrowej?
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2012-04-21 18:35:24)
Od dawna jest wersja pudełkowa jako preorder :
http://www.empik.com/diablo-3-pc-blizza … ltimedia-p
Wersję cyfrowa wprawdzie można już sobie ściągnąć i czekać na premierę ... .
wiadomo kiedy serwery znów beda działały??
Nigdy nie byłem w stanie pojąć jak ludzie mogą w to grać. Głupie bicie potworków, bez ciekawej fabuły. To samo mmo. Szkoda kasy :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"