Nie jesteś zalogowany.
W ten weekend otwarta dla wszystkich ;P
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Według opisu animację wykonywało jakieś inne studio, co wyjaśnia czemu się nie umywa graficznie do przerywników Blizzarda.
Bo to nie ma być żaden przerywnik czy trailer. Osoby zaangażowane w tworzenie Diablo 3 postanowiły stworzyć animację wyjaśniającą kilka rzeczy dotyczących Diablo, bo tak było im wygodniej i szybciej, a których nie mogli umieścić w grze.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2012-05-08 23:18:06)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Beta testerzy już mogą pobrać klienta gry 14.05 od 17.01 można już instalować Po północy już można grać- do momentu w którym kończyła się beta. Potem tylko wystarczy zarejestrować klucz i można grać dalej
Dzisiejsze napisy pewnie wyjdą terminowo bo i tak nie dam rady wbić. xD
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2012-05-15 06:22:20)
trzeba było godzine poczekać to byś wszedł
No Life - Mode On!
A co to Diablo? Ja chyba wyrosłem z nałogowego grania, bo dawniej bym pewnie stał w kolejce o 22 po pierwsze egzemplarze, a teraz nawet mi się nie chce przetestować
Ty nie wyrosłeś, Ty chyba nigdy nie grałeś skoro w ogóle tytułu nie znasz, albo się zgrywasz
http://www.eurogamer.net/articles/2012- … -3-already
Czekając na D III (12 długich lat) miałem nadzieję na przynajmniej 30 godzin grania a nie niecałe 13 :|
Czekając na D III (12 długich lat) miałem nadzieję na przynajmniej 30 godzin grania a nie niecałe 13 :|
Można było się spodziewać, teraz gry przeważnie są krótsze ;/ bardziej stawiają na multi niż zapewne jak kiedyś na singla.
Ty nie wyrosłeś, Ty chyba nigdy nie grałeś skoro w ogóle tytułu nie znasz, albo się zgrywasz
Tryb normal zostaw casualom Gdyby nie trzeba było to bym nawet w niego nie grał. No i nie wiem czy DII (bez dodatku) nie dałoby się skończyć w takim czasie.
Zresztą mi nawet normal zajmie pewnie z ~30h. Powód? Bo muszę wleźć w każdą dziurę aby żaden smaczek mnie nie ominął. Chociaż prawdziwa zabawa zacznie w trybie, gdzie śmierć postaci to koniec gry. Kiedyś to było coś co podnosiło adrenalinę po kilku , uprzednio złapanych wku*wach xD Teraz w dobie sejwowania i respawnu oraz gier, które ukończyć mogłoby zombi, ten tryb może być czymś orzeźwiającym.
w 12h normal dało się przejść w d II, zostawał koszmar i piekło
Casual przejdzie normal i mówi że przeszedł, chwaląc się tym na lewo i prawo. Normalny człowiek powie, że przeszedł jak zaliczy wszystkie stopnie trudności. Fan natomiast nigdy nie stwierdzi, że skończył Diablo.
Ostatnio edytowany przez marc99 (2012-05-16 10:03:02)
Giera miodzio, efekty wizualne i dźwięk miodzio. Ale fakt, poziom normalny jest zdecydowanie za łatwy. Zobaczymy jak będę spiewał, gdy dojdę do bossa aktu 1. xD
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Diablo II w jedną godzine: http://speeddemosarchive.com/Diablo2LoD.html
Także, speedrun to speedrun. A normalna gra to normalna.
Ja teraz juz się w taki hardkor nie bawię. Kiedyś przechodziłem wszystkie gierki na maksymalnym poziomie trudności, teraz zazwyczaj wybieram taki pośredni, ani łatwy ani jakoś przesadnie trudny.
DII to ja przechodziłem chyba z 40h bo mam tak, że muszę wszędzie zajrzeć i wszystko zobaczyć, więc III część tez mi pewnie zajmie więcej czasu, no ale w 12 h przejść gierkę tylko dla samego przejścia, to chore, mnie by oczy chyba bolały od tylu godzin grania bez przerwy.
Pamiętam czasy gdy w d2 w 2h wbijało się 80 lev. A co do d3 12h początek 3 aktu(kolejne przejście zajmie mniej, bo nie będę skupiał się na fabule).